GPS pre HTC Wildfire ( android 2.1 )
GPS pre HTC Wildfire ( android 2.1 )
Caute, neviete mi niekto poradit. Akurat som si kupil HTC Wildfire od Orange, mala tam byt GPS, ale mam tam iba nejake mapy ktore idu len ked som online...neviete mi poradit ako by som tam dal nejaku normalnu GPS aby som sa nemusel pripajat? ako mam postupovat? Dakujem
Re: GPS pre HTC Wildfire ( android 2.1 )
to že je napisane pri telefone GPS neznamena ze vnom to GPS je iba to ze ma pristup na GPS ma antenu alebo ako by som ti to vysvetlil
proste ma možnosť mat v mobile GPS
ale GPS si musiš kupiť ...alebo potom je druha vec pri ktorej spraviš nejake upravy a maš piratsku verziu ale to som sa dozvedel ze je tu zakazane riešiť takže tak a pri tejto uprave strácaš aj záruku takže je to na tebe či kupiš za 40€ navigaciu ( tak nejako cenovo idu ak si dobre pametam) alebo ten druhy sposob
proste ma možnosť mat v mobile GPS
ale GPS si musiš kupiť ...alebo potom je druha vec pri ktorej spraviš nejake upravy a maš piratsku verziu ale to som sa dozvedel ze je tu zakazane riešiť takže tak a pri tejto uprave strácaš aj záruku takže je to na tebe či kupiš za 40€ navigaciu ( tak nejako cenovo idu ak si dobre pametam) alebo ten druhy sposob
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zaxman pleties veci, rasty ty ocividne tiez celkom nevies co je co.
GPS je len a len system na zistenie polohy. To znamena to, ze telefon podla satelitov zisti tvoje suradnice a podla toho aplikacie mozu pracovat, napr. google earth najde tvoju polohu alebo program na spojenie MHD najde najblizsiu zastavku.
To co chces ty je navigacia. Tu si musis kupit, ako program s mapami a funkciou vyhladavania trasy. Na android napr. Navigon, Copilot, TomTom snad uz tiez existuje.
GPS je len a len system na zistenie polohy. To znamena to, ze telefon podla satelitov zisti tvoje suradnice a podla toho aplikacie mozu pracovat, napr. google earth najde tvoju polohu alebo program na spojenie MHD najde najblizsiu zastavku.
To co chces ty je navigacia. Tu si musis kupit, ako program s mapami a funkciou vyhladavania trasy. Na android napr. Navigon, Copilot, TomTom snad uz tiez existuje.
-
mirak2
Hardcore addict
mam orange boston s androidom 2.1 a bezim na sygic mobile maps...v android telefonoch je navigacia s tym, ze spolupracuje s internetom, lebo taha mapy z google maps (logicky kedze android je od googlu)
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie kazda... da sa tam nahrat kompletna sada, aspon podla ceskho android fora.
-
georgi1990
Amateur
Presne tak nie kazda akurat som skusal sygic z vypnutou wifi a vsetkymi datovymi pripojeniami. (*#*#4636#*#*) Ak by to niekomu pomohlo.
A napriek tomu navigacia v pohode lokalizovala a navigovala.