Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
axxis: a naco ho chces vlastne jailbreakovat? Ja mam momentalne na iPade iOS 4.2 a nenapada ma ani jediny dovod jailbreakovat.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
primarne som si predstavoval, ze po jailbreaku budem schopny instalovat aplikacie, za ktore by som inac vydrbal znacnu sumu penazi, resp. by som mohol byt schopny nahravat donho vlastne knihy etc. ( myslel som aj na prehravanie formatov, ktore iOS veci primarne nepodporovali, ale VLC to uz udajne riesi celkom dobre )
vlastné knihy sa dajú bez problémov prečítať cez iBooksaxxis napísal:primarne som si predstavoval, ze po jailbreaku budem schopny instalovat aplikacie, za ktore by som inac vydrbal znacnu sumu penazi, resp. by som mohol byt schopny nahravat donho vlastne knihy etc. ( myslel som aj na prehravanie formatov, ktore iOS veci primarne nepodporovali, ale VLC to uz udajne riesi celkom dobre )
No a čo sa týka tej značnej sumy peňazí... ja kupujem apps len v akciách za 0.79€. A tých akcií je tam celkom dosť. Okrem toho tie ceny nie sú vôbec značné. Tiež som na začiatku rozmýšľal ako ty... warez. Ale keď môžem dať 2€ za pivo tak môžem dať aj 2€ za app. Nebudem ti tu o tom kázať. Je na každom osobne ako si tam dostane apps
Ja mám na iPode Touch JB kvôli vizuálnej úprave Springboard a Lockscreen + nejaké vychytávky z cydie.Stopa napísal:axxis: a naco ho chces vlastne jailbreakovat? Ja mam momentalne na iPade iOS 4.2 a nenapada ma ani jediny dovod jailbreakovat.
-
axxis
Addict
dat 2€ za aplikaciu by nebol az taky problem, ale skor som sa chcel vyhnut plateniu za veci ako je navigacia a podobne, ktore vychadzaju znacne drahsie.
Btw. knihy, komixy a spol sa daju niekde stiahnut a potom upnut do iPadu?
Btw. knihy, komixy a spol sa daju niekde stiahnut a potom upnut do iPadu?
iphone bez JB neni iphone. nemožnosť cydie si neviem predstaviť, to množstvo tweakov a rôznych featúrok ktoré v app store nikdy nebudú je nepredstaviteľné, a taktiež sa mi páči to ako tu všetci píšete ako si kupujete hry atď a máte installous
kupujem si ich aj ja, (legendárny Doodle Jump a podobné must have tituly) ale aby som si každú hru/app kúpil ktorú mám v telefóne tak to by som musel pekne zarábať 
Navigacia Navigon bola v akcii za 30€. Ak je to pre teba vela, preco mas iPhone?
ja som našťastie navigáciu riešiť nemusel
.
knihy sa dajú stiahnuť cez iBooks. Sú tam aj zadarmo aj platené väčšinou anglicky. Knihy, komixy atď ak sú v pdf tak sa dajú bez problémov prečítať cez iBooks alebo si stiahneš app Stanza (tiež e-book čítačka)
knihy sa dajú stiahnuť cez iBooks. Sú tam aj zadarmo aj platené väčšinou anglicky. Knihy, komixy atď ak sú v pdf tak sa dajú bez problémov prečítať cez iBooks alebo si stiahneš app Stanza (tiež e-book čítačka)
Vsetko tam nahras priamo cez iTunes (drag&drop do prislusnej aplikacie), len niekedy na to potrebujes aplikaciu ktora ti to otvori. Napriklad na ne-mp4 videa potrebujes VLC (upozornujem: ma daleko od kvalit desktop verzie, ale je free, za 1.50eur si mozes kupit Buzz player alebo nieco obdobne) a na komixy budes tiez potrebovat nejaku inu aplikaciu, kedze tie zvyknu mat dost kuriozne formaty. Pripadne su tam aplikacie od znaciek ako Marvel, kde sa daju komixy zakupit priamo vo vnutri aplikacie.
Ale epub a pdf ti normalne zozerie aj iBooks, ktory je zdarma v Appstore.
Ale epub a pdf ti normalne zozerie aj iBooks, ktory je zdarma v Appstore.
-
Lord PROXI
King
otazka, iphone 3G ma problem, jas displeja je na bode mrazu, aj ked nastavim na max. tak skoro nic nevidno, a je jedno ci je minimum alebo max. je stale na tom istom. Neviete mi poradit v com moze byt zadrhel ? Rozmyslal som ze ci nieje len slaba baterka, ale ne, aj ked je na nabyjacke, je to to iste. Ale dako polopatisticky, iphone nieje moj, a pravdupovediac niesom ich velky fanda, len to chcem dat doporiadku 
dik moc
hmm no si ma potesil
ale dik
dik moc
hmm no si ma potesil
-
Andreso
Medium Professional
Lord: Jedine výmena displaya, backlight je dead.
-
Shark NX
Addict
Filipito vyfackal by som ta
Fungujem uz asi mesiac bez JB (Predtym som ho mal kvoli Unlocku) a som nadmieru spokojny.
Jedine co ma stve je ze 3G nema WallPaper ani Multitasking. Pritom ked ich zapnes cez Redsn0w tak jedine spomalenie registrujes pri prepinani Home Screen.
Mat 3Gs alebo iP4 tak o JB nikdy nepomyslim.
Ohladom navigacii, ja som kupil Navigon minuly rok v akcii za 49€ co je o dost lacnejsie ako akakolvek Navi mimo iPhone. Treba len striehnut na akcie.
Historia mojho Apple ID ukazuje ze mam na konte 257 apps v celkovej hodnote 195€ ... Ked uz mam na iPhone, mam aj na aplikacie.
A to radsej nepocitam hudbu cez iTunes...
Fungujem uz asi mesiac bez JB (Predtym som ho mal kvoli Unlocku) a som nadmieru spokojny.
Jedine co ma stve je ze 3G nema WallPaper ani Multitasking. Pritom ked ich zapnes cez Redsn0w tak jedine spomalenie registrujes pri prepinani Home Screen.
Mat 3Gs alebo iP4 tak o JB nikdy nepomyslim.
Ohladom navigacii, ja som kupil Navigon minuly rok v akcii za 49€ co je o dost lacnejsie ako akakolvek Navi mimo iPhone. Treba len striehnut na akcie.
Historia mojho Apple ID ukazuje ze mam na konte 257 apps v celkovej hodnote 195€ ... Ked uz mam na iPhone, mam aj na aplikacie.
A to radsej nepocitam hudbu cez iTunes...
-
awtt
Medium Professional
no ja si tiez neviem predstavit moj telefon vez jb, tak ho hned nekamenujte 
uz ked nic tak scrobbl, bez jb proste nahrada neexistuje
uz ked nic tak scrobbl, bez jb proste nahrada neexistuje
-
WiZard
Star
Shark NX: ako to je potom s aktualizaciami na navigon? su platene alebo zadarmo aspon do urciteho casu?
Aktualizacie su zadarmo.
-
DjBass
Darca
Ahojte, chystám sa kúpiť iPhone 3GS, na čo by som si mal dávať pozor, aby som nekúpil nejaký fake? Spoznám to podľa UI? Keďže 3G a 3GS vyzerajú podobne/rovnako, ako ich opticky rozoznám? Sorry za takéto otázky, ale chcem si byť radšej istý a nekúpiť blbosť.
3G a 3G S nevyzeraju opticky rovnako, to sa mylis
Su tam rozdiely, back-print krytu je iny.
-
GIGABYTE
King
A tak isto 3Gs má kompas, 3G ho nemá 
//ice sorry nejako som to prehliadol
//ice sorry nejako som to prehliadol
LOL. Pyta sa na opticke rozdiely
Ked uz ma pristup k UI, tak kompas pozerat nemusi, to mu rovno staci ist do Vseobecne-informacie.
-
axxis
Addict
daju sa do VLC pre iOS dat titulky?
Daju, len musia byt nazvane rovnako ako video.
Holt, je to free, ale kvalita nie je moc
Holt, je to free, ale kvalita nie je moc