.:Ati HD 5770:. Problem!

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Lako95
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

.:Ati HD 5770:. Problem!

Príspevok od používateľa Lako95 »

Cavte,mam problem s katov ati hd 5770 shappire varp-x a ked hrma narocnejsi graficku hru tka sekne bud restartne PC alebo je siva obrazovka...a napise ze ovladac prestal pracovat a bol obnoveny...a poztrela som si GPU-Z a mal som 720 sharder procesorou no tka osm si flshol kartu na 800sharders..a nerobi to lae teraz mi to spravilo pri css ake iba o tom ovladaci viee niekto co s tim ? a ma teplotu max 53stupnou cim to moze bit ? :plus: :?: :?:
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: .:Ati HD 5770:. Problem!

Príspevok od používateľa hrban »

daj celú zostavu a zdroj
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

daj najnovsie ovladace najskor
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ale ešte pred tým sa pozri čo si vlastne napísal.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Vitaj vo svete bezchybných ATi HD 5770. Toto mi robilo na desiatkách kusov, pomohla jedine reklamácia. Údajne sa to dá fixnúť aj nejako softwarovo [skús PsychoSa na fóre], ale nemal som na to osobne nervy. Tak som zvedavý čo teraz napíšu majitelia bezchybne fungujúcich Shitty HD 5770 kariet. Presne tieto modely mi to robili, Vapor-X od Sapphiru vrátane mojej HD 5870 Toxic 2 GB.

Pre ostatných. Nie je to ani v zostave, ani v procesore, ani v zdroji, ani v skrinke, ani v systéme. Je to imo v ATi a nikdy to nikde inde ani nebolo. Testované cez gamerské high endové po mid-rangové dosky od Asusu, MSi, DFi, GA a iné. Testované na AMD/Inteloch, tak isto na Windows 7 a Vista x64 a x86.

V mojom prípade pomohla reklamácia, ktorá bola na moje počudovanie vždy uznaná :roll: a nasledovná výmena za výkonový ekvivalent od nvidie, menovite to boli GTX 260ky a 270ky, neskôr ich nahradili 460ky.
Hermes
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Hermes »

uplink predpokladam, ze si asi ako vacsina ludi z BA bral z alzy.. tam sa s takymito hlupostami nebabraju a myslim, ze ten personal ma jasne dane pravidla ako sa spravat k zakaznikom... :-) je lepsie vymenit kartu za inu ako sa natahovt a prist o zakaznika :-) - spravny pristup..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Agem, alza, bgslevi a tntrade. S tým rozdielom že v ageme musíš ako taký č*rák čakať týždeň, alebo dva kým sa uráčia vyreklamovať hocičo.

Hermes, navyše to nie je pointa. Pointa je to čo robia tie grafiky, že je to otrava. Proste keď sa niekedy stane že zo 100 kusov nejde jedna, čert to vem, stane sa že sa aj majster tesár utne. Ale aby si mal vraciať každú druhú, či tretiu, to je trochu veľa. Bežný user to nepostrehne, vymení a ide ďalej. Resellerovi to ide na nervy, lebo keď Ti zapípa 20 smsiek s veľmi podobným obsahom, alebo máš 10 telefonátov či to má počas vyťaženia grafickou aplikáciou robiť šedú obrazovku, reštartovať comp a bsodovať, tak mi ver že to pohne žlčou aj sebakľudnejšiemu človeku.

Uznávam u ATín a hlavne AMD procákov ich technológiu. Nvidia lepí stále staré kúsky a zvyšuje im len napätie a takty. AMD technologicky napreduje podobne ako intel, má super procesory a veľmi výkonné, nehrejivé a tým pádom aj tiché grafické karty. Na Thubany nedopustím jedno krivé slovo, tie procáky sú zázrak, len preto že ATi/AMD nemá peniažky, tak sa o nich tak nespieva ako o hnilých jablkách. Ale poviem Ti jedno, aby fyzické 6 jadro malo s pasívnym stockovým chladičom v záťaži 50 stupňov, tak to som ešte v živote nežral. Keď sa na ňom roztočí vrtulka má do 40 stupňov :).

Jedno je však obrovský problém. Nech nvidia hučí a pečie jak bláznivá a robí dirty tricks s recyklovaním starých VGAčiek [viď 9800 GT a 260 GT], je spoľahlivá, je stavaná na svoje teploty a nvidia si dáva set sakra pozor komu dajú vyrobiť ich grafiky. Na to ATi/AMD nemá moc na výber a tak to dajú "hocikomu". A potom to vyzerá tak ako to vyzerá že si na reklamačke častejšie ako na veľkej potrebe. To je jediné čo ma hnevá.
Hermes
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Hermes »

akurat s tym rozdielom mozno, ze agem je velkosklad nie internetovy obchod :-) ale suhlasim predajcovia IT maju celkom slusny backround :-)
Jozo211
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jozo211 »

aku ma teplotu processor?moze to robit aj on.A aky mas zdroj?(Znacka+W)
Ale ako hovori uplink moze to byt zlou kartou.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Viem, ze je to riadne stara tema, ale mam ten isty problem s GTX 470tkou , najprv sa mi prehrievala, tak som ju dal reklamovat a dnes mi prisla a zacalo mi vyhadzovat tuto chybu :P i ked sa uz neprehrieva, tak nechapem co s nou porobili... :roll:
Napísať odpoveď