Koľko mesačne investujete do priateľky?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Koľko mesačne investujete do priateľky?
Ach kolko piv mohlo byt za tie koruny, co tu kazdy investuje 
-
blitzkrieg
Professional
vycvičíš si priateľku a bude aj pivo 
0E vyhráva... no gentlemani, gentlemani...
-
Grim
Darca
...tak to je naozaj žalostný výsledok...
preco? mozno je jeho priatelka nejaka starsia pani milionarka, ved aj takych je na slovensku vela...len sa o tom nepatri v nasej spolocnosti hovorit, lebo to narusuje genderove stereotypy, ked zena vydrziava muza...
-
johny541
King
A práve všetci, ktorí majú za priateľku postaršiu milionárku sú regnutí na hojku?
Aby som nebol mimo témy, tak tento rok mám aký taký veget, lebo priateľka odišla na rok do Francie kvôli štúdiu, ale keď bola doma, tak to bolo väčšinou všetko napoli a a keď do toho zarátam darčeky a sem tam nejakú tú ružu, tak na mesiac cca 50€. Tento rok dá sa povedať, že investujem len do seba, o čom svedčia nové bedničky od Dali (reproduktory) a nové LCD k pc. Nesťažujem sa, no pomaličky mi začína chýbať.
Aby som nebol mimo témy, tak tento rok mám aký taký veget, lebo priateľka odišla na rok do Francie kvôli štúdiu, ale keď bola doma, tak to bolo väčšinou všetko napoli a a keď do toho zarátam darčeky a sem tam nejakú tú ružu, tak na mesiac cca 50€. Tento rok dá sa povedať, že investujem len do seba, o čom svedčia nové bedničky od Dali (reproduktory) a nové LCD k pc. Nesťažujem sa, no pomaličky mi začína chýbať.
Ja som sem už písal, že 0€, ale akosi to tu zmizlo.
Netvrdím, že som frajerke nikdy nič nekúpil, alebo ju niekam nepozval, ale podľa postavenej otázky mi najlepšie vychádza tých 0€.
Netvrdím, že som frajerke nikdy nič nekúpil, alebo ju niekam nepozval, ale podľa postavenej otázky mi najlepšie vychádza tých 0€.
A keď si predstavíme, čo všetko robí vo Francúzsku...johny541 napísal:A práve všetci, ktorí majú za priateľku postaršiu milionárku sú regnutí na hojku?![]()
napr. je bagety a pije vino 
mne to uz ani nepride divne.. investujem niekolkonasobne nad 100€ ...
-
p4ra
Redeemer
Co take kupujes kazdy mesiac, ze je to niekolko nasobne 100EUR?
je to skor investicia do spolocneho co vyuziva aj ona, teda auto, byt a.i.
-
p4ra
Redeemer
Ah, tak to som ja u seba neratal.
V tom pripade sme na tom rovnako.
v pokrocilom vztahu sa neda pisat o cislach, investiciach, napr. sme kupili sakra drahy gauc, no mne vyhovoval aj ten povodny, dokopy mu nic nebolo.. 
ci ratat ako investiciu ci nie
hmm....
toto je tema mimo nas, co byvame s priatelkou, snubenicou..
ci ratat ako investiciu ci nie
toto je tema mimo nas, co byvame s priatelkou, snubenicou..
plusminus
to sa nerata, lebo to nie je iba pre nu, ale vyuzivate to obaja.. Napr niekto dava priatelke napr kazdy mesiac 700€, ale za to ma nakupit aj veci urcene na chod domacnosti, takze sa to tazko rozlisuje.
to sa nerata, lebo to nie je iba pre nu, ale vyuzivate to obaja.. Napr niekto dava priatelke napr kazdy mesiac 700€, ale za to ma nakupit aj veci urcene na chod domacnosti, takze sa to tazko rozlisuje.
jj pravda pravda..
tak potom moja odpoved je 0€
chodi do prace, zaraba
tak potom moja odpoved je 0€
chodi do prace, zaraba
Ja by som sa tiež rada vyjadrila. Keď som ešte mala priateľa (bol to krátky ale pekný vzťah. Ach jaj) tak mi často kupoval darčeky. Nejaké drobnosti, hlavne sladkosti alebo často zaplatil keď sme niekde boli. Dosť sme sa striedali v tejto veci, ale aj tak som mala občas pocit že na mne moc míňa. Takže neviem ako to vy chalani beriete, možno chcete byť gentlemani, ale treba si aj uvedomiť že tým istým spôsobom žene hovoríte "si chudobná a nenechám aby si niekde zaplatila". Je to pritiahnuté za vlasy, ale chcem povedať že ideálne je keď sa navzájom striedate. A koľko sme teda na seba vzájomne minuli? To je ťažko zrátať. Boli ešte koruny, a asi tak 500 - 600 korún mesačne? Približne tak by som tipla, niekedy menej niekedy viac ale nikdy som to nerátala.
-
Fabo
Hardcore addict
rainbow: Ak baba povie "Tak minule si platil ty, tak teraz ja", nie je nic jednoduchsie....
To moje striedanie nebolo myslené doslovne. Keby všetko stojí rovnako tak to funguje, ale v bežnom svete by bol vždy jeden stratový. Skôr som narážala na také veci, že "zaplatíme to napoly?" alebo "môžeš to zaplatiť? Ja ťa potom pozvem tam a tam...". Ono to príde dosť drzé, ale závisí od vzťahu. Napríklad ja som sa cítila blbo keď často platil on, tak sme si to vydiskutovali a vyššie sumy sme si dávali napoly, v nižších sme sa striedali.
-
qwerty-xyz
masacne tak do 5 eur, ...
clever hygienicke vreckovky, a priatelky mam dve, Anku a Danku ,.... niet nad vlastnu rucnu pracu