Mx vs Atv reflex
Mx vs Atv reflex
Tak co vravite na tuto hru?? Mne osobne sa paci moc ale vzdy ked zapnem tak mi padne a uz ma to dost sere. Robi to aj vam?
Re: Mx vs Atv reflex
Existuje nejaky sposob, ako v tejto hre rozbehat Logitech gamepad? Mne to nejde, nejde mi ani zmenit controls na gamepade v nastaveniach v hre.
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
vyborna hra, kupil som si ju na Steame a som velmi spokojny 
maco54 napísal:Tak co vravite na tuto hru?? Mne osobne sa paci moc ale vzdy ked zapnem tak mi padne a uz ma to dost sere. Robi to aj vam?
predpokladam ze nemas origo... a aky mas Win
7 64 bit mam
-
cruncher007
Amateur
no kamos ma xp a ked to instaluje mu vybehne niaka chyba a pri spusteni to nejde spuistit tak asi je to pravda ze to nejde na to xp a bude sa to dat hrat aj na xp neviete?
No neviem ja ale tu moju chybu som vyriesil uz mi to nepada stacilo len nastavit kompatibilitu s vista sp 2
-
Thief211
Light Star
ja mam XP ale kupenu takze kupte si to aj vy a nic vam nebude vyskakovat a pekne si to spustite
vi niekto robit tie triky na klavesnici? ... lebo nech skusam co chcem nejde ziadny... 
-
Thief211
Light Star
ked vyskocis na rampe musim drzat tlacitko co ma nastavene asi mezernik a ked nie tak sa pozri do nastavenia a tam si pozri trick daco, ked vyskocis musim to drzat a potom stlacit za sebou trebars sipka hore,dole,doprava a uvidisNitran95 napísal:vi niekto robit tie triky na klavesnici? ... lebo nech skusam co chcem nejde ziadny...
Thief211 napísal:
ked vyskocis na rampe musim drzat tlacitko co ma nastavene asi mezernik a ked nie tak sa pozri do nastavenia a tam si pozri trick daco, ked vyskocis musim to drzat a potom stlacit za sebou trebars sipka hore,dole,doprava a uvidis
jj funguje ... dik
chlani potrebujem radu nejde my to pustit stale vypise chybu nieco s hardwarom neviete niekto poradit chcem to hrat na notasi procak i5 a grafika 420m 2gb takze neviem cim to je
"nieco s hardwarom" je nedostatocny popis problemu
Ja mám zase takýto problem...Mam notebook:AMD Turion x2 2,2ghz,4gb RAM,ATI radeon HD 4570 512mb...Ked zapnem hru tak mam male fps...nestiha mi nič..Dam hrať z oštvorkolkou a hned ako dam voľnu prirodu tak mam male fps..ale predtym mi ukaže nejaku arenu kde môžem trenovať a tam mi to ide perfektne..nič nesere a ide ako má..toto nechápem či to robi to že to nestíha čítať tu grafiku,hory,povrch atd..neviete niekto niečo otom ?Lebo ani nastavenia si neviem spraviť vlastne lebo žiadne nastavenia grafiky ako Antialiazing,Rozlíšenie atd neviem zmeniť..Dakujem.