Ahojte ľudkovia prosím vás mám taký menší problém a týka sa môjho príkazového riadku. Mám WIN 7 ULTIMATE a keď napíšem do kolonky spustiť: ,,cmd" tak mi zobrazí len takýto malý príkazový riadok. a vôbec mi ho nejde zväčšiť.
Ďalej bývam v dosť rušnej oblasti na sídlisku teda a počul som, že keď mám nezaheslovnú WIFI sieť a sú tam napojený ľudia tak by sa malo dať ich nejako cez príkazový riadok ovládať teda ich PC...napríklad ako mu restartnem PC alebo VYPNEM alebo takto bola by to docela zabáva tak kto mi viete poradiť píšte, vopred Ďakujem....
POMOC: 1. Zväčšiť CMD 2. WIFI - napojený uživatelia
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: POMOC: 1. Zväčšiť CMD 2. WIFI - napojený uživatelia
Reštartuj PC, potom by sa ti malo spustiť v normálnej veľkosti
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
klikni na lištu cmd pravým a vyber defaults malo by vyskočiť menu a nahodiť sa štandardné hodnty ak nie tak len tam si zmeň veľkosť okna na takú ako chceš
ok diki ale este by som potreboval toto co som pisal ze ako ked su na mna napojeni uzivatelia trebars 5ti jeden kamarat mi vravel ze on tak im vkuse vypinal PC ci jak sa to da pls poradte....thx budem rad....
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tvoj kamarat trepe sprostosti. Len tak niekomu restartovat PC, ktore nie je v rovnakej group/domene bez priameho pristupu na tu masinu s nejakym backdoorom je technicky nemozne. Jedine, co by som este pochopil a uznal, ze im posielal net msg, a to je tak vsetko. Nech netara.
ale tak nejako sa ho odpojit musi dat alebo nieco viac ked ten router mam u seba doma proste myslim co by som mu mohol zrobit abo tak.....
-
Corn Flake
Guru wannabe
No odpojiť ho môžeš. Do toho sa moc nerozumiem, ale buď si zistíš mac adresu niekoho kto sa na teba napojil a potom ho zablokuješ alebo si v routry len svoju mac adresu alebo použiješ najjednoduchšie riešenie: zavesluješ si wifi