Chcem si kupit nejaky gamepad a tento sa mi celkom zapacil http://www.progamingshop.sk/logitech-ch ... -7488.html
mate s nim niekto nejake skusenosti? je kompatibilny aj s WIN7?
Popripade mozete poradit aj nejake ine gamepady k NTB dakujem za odpovede
Najlepšie by bolo, keby si ten gamepad niekde vyskúšal. Ja som sa tiež bál, že mi nebude sedieť, ale riskol som to, objednal som ho a našťastie mi vyhovuje.
hojko napísal:Mne ten gamepad pre X360 nejak nesedi. Skor by som volil klasiku od Logitechu, napriklad Dual Action alebo RumblePad 2.
skúšal si ho niekedy? osobne nepoznám človeka ktorému by nevyhovoval, každý sa bojí toho tvaru ale keď si natom pustíš napr taký NFS hot pursuit tak si v 7. nebi. a ten svoj logitech by si už nikdy nechcel
ten logitech je perfektná vecička, hlavne nfs shift sa s tým hraje bez chybičky. Je to presné, plne konfigurovateľné (nemal som ešte problém s konfiguráciou pri nejakej hre) + vibrácie presne pasujúce situácii v hre. Neviem ako je s tým xboxovým, ale za 2 roky s rumblepadom som nemal problém.
Filipito: Mam Rumblepad 2 a par hier som na tom hral, najviac asi Pro Evolution Soccer. Ked som hral na ovladaci X360 (bezdrotovy) FIFU, tak mi to nesedelo, lepsie sa mi drzal v ruke Rumblepad 2. Mozno to bolo len o zvyku, aj o velkosti ruky.
hojko napísal:Filipito: Mam Rumblepad 2 a par hier som na tom hral, najviac asi Pro Evolution Soccer. Ked som hral na ovladaci X360 (bezdrotovy) FIFU, tak mi to nesedelo, lepsie sa mi drzal v ruke Rumblepad 2. Mozno to bolo len o zvyku, aj o velkosti ruky.
môže byť, ako nehovorím že sadne každému ale hovorím to hlavne z prieskumov a reakcií na fórach a samozrejme aj z vlastnej skúsenosti
Chcem sa spytat ci existuje nejaky bezdrotovy gamepad s ktorym by sa dalo pripojit na notebook. A ci sa potom s nim daju hrat vsetky hry ci je to s nimi kompatibilne. Ked ano tak poradte nejaky za dobru cenu
Tak nechcem nijaky super specialny za 100 eura ale ne zase nejaky za 1,50 co sa mi rozpadne v rukach. Nieco co sa teraz kupuje a je to otestovane ze je to kvalitne alebo tak. Ale ked uz chces cenu tak neviem nieco okolo tych 30 eur