po prechode od nokie na android (orange boston, a2.1) mi neda, aby mi nevadili niektore veci:
- ked dam telefon do ticheho rezimu tak mi vadi ze ani nevibruje...
- neviem ako si zmenim zvonenie pri oznameniach na nejake vlastne
- nastavenie zvonenia pri budiku je tiez drevene
- hlasitost zvonenia je tiez dost slaba aj na najvyssom
co z tohto sa da nejak niekde nastavit, alebo su na to sikovna aplikacie?
[ANDROID] Zvonenia a oznamenia
Re: [ANDROID] Zvonenia a oznamenia
Ak vypneš zvonenie tak sa vráť na úvodnú obrazovku a stlač tlačidlo na zvýšenie hlasitosti ( hovoru / aplikácii ) hore..
Vlastné zvonenia / sms alebo tak musíš nakopírovať do zložky Ringtones na karte. / potom nastaviť cez nastavenia zvonení .Alebo cez niaky prehliadač súborov to nastaviť. Presný typ ti neviem poradiť.
Viac ti asi neporadím dúfam že ti aspoň niečo pomohlo..
/ Zvonenie budíku sa mení keď dáš pridať nový.. tak tam je taká možnosť.
Vlastné zvonenia / sms alebo tak musíš nakopírovať do zložky Ringtones na karte. / potom nastaviť cez nastavenia zvonení .Alebo cez niaky prehliadač súborov to nastaviť. Presný typ ti neviem poradiť.
Viac ti asi neporadím dúfam že ti aspoň niečo pomohlo..
/ Zvonenie budíku sa mení keď dáš pridať nový.. tak tam je taká možnosť.
-
mirak2
Hardcore addict
nastavenie budiku mi da na vyber tie zakladne + aktualne zvonenie vseobecne co mam nastavene...ked som chcel zmenit konkretne zvonenie na budiku som musel nastavit konkretne zvonenie na hlavne, potom ho nastavit na budiku a nastavit si hlavne zvonenie naspat..
to s ringtones zlozkou som nevedel, dik, k+
dnes rano som mal obrovske stastie a na zachode mi spadol telefon na dlazbu, vysledok genialny: prasknuty displej, na dotykovom displeji to je fakt epic win...ale ked som raz lavy ko*ot
//prave som si vsimol ze je rozdiel medzi tichym rezimom a tichym s vibrovanim...trochu na hlavu, ale nevadi...
to s ringtones zlozkou som nevedel, dik, k+
dnes rano som mal obrovske stastie a na zachode mi spadol telefon na dlazbu, vysledok genialny: prasknuty displej, na dotykovom displeji to je fakt epic win...ale ked som raz lavy ko*ot
//prave som si vsimol ze je rozdiel medzi tichym rezimom a tichym s vibrovanim...trochu na hlavu, ale nevadi...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak si chces nastavit na sms atd vlastne tony odporucam program ringdroid