Harry Potter and the Deathly Hallows
Re: Harry Potter and the Deathly Hallows
Knihy som necital, ale filmy som videl vsetky. Pred zhliadnutim 7icky som si pre istotu znova pozrel 6ku ale stale som si nebol isty tymi Horcruxami.
Teraz som si pre istotu pozrel 1-5 a stale mi to je nejasne. Viete mi povedat, kde vo filmoch sa vsade vyskytli tie Horcruxy?
Lebo ak sa teraz dobre pamatam. V 6ke je to dennik toma riddleyho a daky prsten. Ten prsten netusim odkial sa zobral, nezaregistroval som, ze by to niekde spominali. Na konci 6ky potom spomenu treti Horcrux, co je ten nahrdelnik, co znicia v 7ke. Tom Riddley sa ale pytal toho ucitela, ze ich chce spravit 7. Dennik bol zniceny v Chamber of Secrets, to je jasne. Takze v podstate moje otazky:
Kde sa vzal ten prsten?
Na nete som cital, ze ten Voldemortov had je Horcrux, je toto vobec niekde spomenute?
Ak pocitam aj hada, ktory vo filme nebol spomenuty ako Horcrux, stale mi tu chyba 3 Horcruxy. To v trojke ich budu nicit tri a potom este Voldemorta?
No a este teda, tie tri deathly hallows, je palicka, co mal Dumbledore, plast, co mal Harry od zaciatku filmu, ale zrazu ho v 7ke nevlastni (preco ho nema?) a potom kamen, ktory nam nebol este prezentovany?
Dik za odpovede, lebo som z toho trochu zmagoreny.
Teraz som si pre istotu pozrel 1-5 a stale mi to je nejasne. Viete mi povedat, kde vo filmoch sa vsade vyskytli tie Horcruxy?
Lebo ak sa teraz dobre pamatam. V 6ke je to dennik toma riddleyho a daky prsten. Ten prsten netusim odkial sa zobral, nezaregistroval som, ze by to niekde spominali. Na konci 6ky potom spomenu treti Horcrux, co je ten nahrdelnik, co znicia v 7ke. Tom Riddley sa ale pytal toho ucitela, ze ich chce spravit 7. Dennik bol zniceny v Chamber of Secrets, to je jasne. Takze v podstate moje otazky:
Kde sa vzal ten prsten?
Na nete som cital, ze ten Voldemortov had je Horcrux, je toto vobec niekde spomenute?
Ak pocitam aj hada, ktory vo filme nebol spomenuty ako Horcrux, stale mi tu chyba 3 Horcruxy. To v trojke ich budu nicit tri a potom este Voldemorta?
No a este teda, tie tri deathly hallows, je palicka, co mal Dumbledore, plast, co mal Harry od zaciatku filmu, ale zrazu ho v 7ke nevlastni (preco ho nema?) a potom kamen, ktory nam nebol este prezentovany?
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak sa pamatas v 6tke mal Dumbledore taku znicenu ruku-> kvoli tomu prstenu, aj ked to myslim nebolo spomenute. (1 down)Indigo napísal:Knihy som necital, ale filmy som videl vsetky. Pred zhliadnutim 7icky som si pre istotu znova pozrel 6ku ale stale som si nebol isty tymi Horcruxami.
Kde sa vzal ten prsten?
dennik (2 down)
medailon z konca 6, ktory bol ale falosny (3)
had (4)
+2 nezname veci ( pre teba, kedze si necital knihu
voldemort ich chcel povodne 7 ale po 6tom uz nevladal
a ano, treti deathly hallow, kamen sa doteraz v pribehu nikdy nespominal.
SPOILER ALERT (toto bude spomenute az na konci poslednej casti)
7. Horcrux je harryho dusa
Dobre,ale to ze ten Had je Horcrux sa nikde vo filme nespomenulo ci?
A este teda, kde ma Harry ten plast? Proste furt ho mal a zrazu nie.
A este teda, kde ma Harry ten plast? Proste furt ho mal a zrazu nie.
V 7. knihe bol dost pouzivany, nechapem tiez preco ho aspon v jednej scene nedali do filmu.
Film som zatiaľ ešte nevidel, ale som dosť prekvapený, že Harry tam vôbec nepoužíva plášť, pretože v knihe bol dosť často využívaný.
-
mirak2
Hardcore addict
teraz som si este raz precital o horcruxoch, kedy kto a kde ich znicil a casovo su dalsie znicenia tak blizko seba zeby bola hlupost ich rozdelit do prveho filmu
ja si pozriem naraz 1. 2. časť
knihy som čítal všetky a ako sa poznám, keby som si teraz pozrel 1. cast nezaspal by som pol roka, kym by nevysla 2. 
no prave som došiel z kina a ohodnotil by som to tak 8/10
a mohol by mi niekto povedat kedy by som sa mohol dočkat nejakeho DVDScr. alebo R5?
a mohol by mi niekto povedat kedy by som sa mohol dočkat nejakeho DVDScr. alebo R5?
-
mirak2
Hardcore addict
nejak som si spomenul na teba, ked som toto videl...qwerty-xyz napísal:mam vsetko precitane, bol som fanusikom vacsim ako vsetci na SR dokopy, ale uz ma to nejako nebavi.
![]()
![]()
![]()
nie fakt nie,..... Voldemort prehlasi ze je nesmrtelny, a pokym ratam cas pokial vyslovi to svoje debilne kuzlo, namieri prutikom a zatvari sa ako debil, tak by mu uz X krat preletela hlavou strela kalibru 50 a roztrhala mu ju na cucky, nevraviac o tom ked prehlasi ze ludia proti nim nemaju ziadnu moc, to este asi chudak nevidel raketu zem vzduch, a pokial by ani to nestacilo tak tu mame aj ine bojove hlavice. Ano viem, poserte sa ze som napisal takyto nazor, ale je to uz smiesne. Harry zosikany zosraty tam oproti nemu stoji, a idu na seba s prutikmi, pri nacviceni strelby by uz davno hociaky macher tasil a nasil do nho aspon 5 ran ktore pojdu rychlejsie ako dotycneho myslienkovy pochod cize bude mrtvy skor nez si to stihne uvedomit, ... a to je traaaaaaaaaaaaaaaapne, ..... chcem uz poriadne sci-fi alebo nieco na styl modern warfare, a nie hovadiny tohoto typu .....