priateľovi rodičia
-
alexandra007
Amateur
Re: priateľovi rodičia
zuzka ide o to , že to tak malo byť, najprv mal prenájom, ale to začal mať doma peklo zato, a rodičia mu nahuckali, že sú to zbytočne vyhodené peniaze. Tu sú iba dve možnosti(podľa mojho drahého).. isť bývať k ním, alebo lietať hore dole , pretože nei sme s rovnakého mesta, ale keďže má on dobrú prácu,t ak ja by som išla za ním do hlavného mesta.A vzahraničí som kvôli bytu, ja som sem pre ten byt išla.
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2010, 14:42)
spermia hej dalo by sa, len nei je rád , keď sa delím o naše problémy s druhými...Nechápe čo to so mnou a z naším vzťahom robí, keď sa takto správa...A ani len nepripustí, že by ma mohol stratiť
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2010, 14:42)
spermia hej dalo by sa, len nei je rád , keď sa delím o naše problémy s druhými...Nechápe čo to so mnou a z naším vzťahom robí, keď sa takto správa...A ani len nepripustí, že by ma mohol stratiť
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Najvyssi cas mu dokazat ze ked sa nespamata tak je koniec...alexandra007 napísal:A ani len nepripustí, že by ma mohol stratiť
nerozumiem tej rade aby odisla zo zahranicia a nasla si tu pracu..a inac ano stat si za svojim lebo prijmes tento navrh a nakoniec jeho matka ti bude davat kazne este ako si mate aj izbu zariadit.jeden ustupok a potom aby sa na eba nezvalili dalsiezuzkazuzka napísal:a dokedy planujes pracovat v zahranici? Vravis, ze on ma dobre platenu pracu, tak mozno by nebolo zle zvazit aj moznost, ze by si natrvalo prisla do SR a nasla si tu pracu. Mali by ste moznost byt viac spolu a bol by klud. K rodicom ist byvat nie je dobry napad, nikdy by ste nemali poriadne sukromie, o nejakej romantike by sa len sotva dalo hovorit. Na tvojom mieste by som prisla naspat, nasla si pracu a riesila bmyvanie. Na zaciatok asi len podnajom a ak vam to bude klapat, tak si kupite vlastny byt. Vobec vas nemusi zaujimat nazor rodicov na to, ako nalozite s vasimi peniazmi, alebo ci si vezmete hypoteku. Oni to platit nebudu. Treba sa im proste postavit a konat podla vlastneho srdca a rozumu.
-
alexandra007
Amateur
Fabo asi to inak nepojde ked sa nespamata....
alexandra007 napísal:A ani len nepripustí, že by ma mohol stratiť.
Ak chytro nezatiahneš záchrannú brzdu - a nemusí to byť hneď práve rozchod - dopadneš v tomto vzťahu veľmi zle!
ahoj alex, hned ako prve, prestan ho citovo vydierat, je to ubohe,okrem toho ze tymto sposobom este nikto nedosiahol pozadovany efekt, aspon urcite nie dlhodoby.
najlepsie by bolo asi ist priamo ku korenu problemu, teda dat si sukromny pohovor s mamickou
a veeeelmi ohladuplne jej vysvetlit, ze ak "nepusti, s najvecsou pravdepodobnostou sa vam kvoly jej setrnosti resp strachu zo samoty coskoro rozpadne vztah, a samozrejme nezabudnut dodat, ze ju samozrejme budete navstevovat tak casto ako sa da, aj ona bude vzdy vitana, a ked raz pridu vnucata, tak uplne najvitanejsia a najpotrebnejsia a bla bla dalej nieco v tom zmysle.
najlepsie by bolo asi ist priamo ku korenu problemu, teda dat si sukromny pohovor s mamickou
a veeeelmi ohladuplne jej vysvetlit, ze ak "nepusti, s najvecsou pravdepodobnostou sa vam kvoly jej setrnosti resp strachu zo samoty coskoro rozpadne vztah, a samozrejme nezabudnut dodat, ze ju samozrejme budete navstevovat tak casto ako sa da, aj ona bude vzdy vitana, a ked raz pridu vnucata, tak uplne najvitanejsia a najpotrebnejsia a bla bla dalej nieco v tom zmysle.
-
zuzkazuzka
VIP
Ak by prišla do BA, našla si prácu tu. Nemusela by lietať hore dole, bola by so svojim priateľom, mohli by si "otestovať" ako sa im bude spolu bývať. A peniaze, čo by inak precestovala sa tiež môžu hodiť na živobytie.Son-Goku napísal: nerozumiem tej rade aby odisla zo zahranicia a nasla si tu pracu..a inac ano stat si za svojim lebo prijmes tento navrh a nakoniec jeho matka ti bude davat kazne este ako si mate aj izbu zariadit.jeden ustupok a potom aby sa na eba nezvalili dalsie
-
alexandra007
Amateur
ithory na jednej strane máš pravdu, ano je to úbohe a súvisí to vo veľkej miere s pocitom,že neviem čo mam robiť...Neviem či mam zachranovať vzťah alebo to nechať tak...Najviac ma sklamalo, to že on to riešil doma , to čo sa malo riešiť vo dvojici..chapeš? on to mal vyriešiť so mnou a nie už je všetko objednane byt dohodnutý a neviem čo a nič s toho a mne k tomu len povie že rozpraval som sa doma s našimi a sú proti tomu...To je podla teba vyspelosť človeka???
chapem ako si myslela tu radu ja len ze ak sa ma slecna dobre v zahranici a zaraba tam slusne tak snad kvoli chlapovi ktory z nej robi hlupanu by to nemala robit.a mozno sa dockame ze jeho matka mu bude cez tlct do hlavy aby ju presvedcil v tom ze nech nerobi v zahranici.ved uvidimezuzkazuzka napísal: Ak by prišla do BA, našla si prácu tu. Nemusela by lietať hore dole, bola by so svojim priateľom, mohli by si "otestovať" ako sa im bude spolu bývať. A peniaze, čo by inak precestovala sa tiež môžu hodiť na živobytie.
ithory na jednej strane máš pravdu, ano je to úbohe a súvisí to vo veľkej miere ..."
cau alex, ja ti rozumiem:)
ale musis si zvolit priroty, to jest dostat chlapca z nezdraveho prostredia, rozist sa mozes vzdy
cau alex, ja ti rozumiem:)
ale musis si zvolit priroty, to jest dostat chlapca z nezdraveho prostredia, rozist sa mozes vzdy
-
alexandra007
Amateur
no a ako ho mám odtial dostať? ako ja ho nechcem odtial dostať v pravom zmysle slova, jeho rodičia nie su zlý a oni to vnímajú pohladom, že je to ich jediný syn...ako mám ho odtial dostať bez natlaku a tak aby som nebola najvačšia špina? poraď ja si s tým už rady neviem
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2010, 23:31)
son goku- ja som tu zatial spokojna a aby som odišla musela by som mať v ba dobre platenú a hlavne istú prácu.A my sme išli do vztahu s tým, že istý čas budem v zahraniči..jasne že nie navždy ale zatial
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2010, 23:31)
son goku- ja som tu zatial spokojna a aby som odišla musela by som mať v ba dobre platenú a hlavne istú prácu.A my sme išli do vztahu s tým, že istý čas budem v zahraniči..jasne že nie navždy ale zatial
-
lollo
Professional
heh blbe ale preco sa on neodstahuje spolu s tebou ? ano prvy tyzden or dva by bolo peklo u rodicov ale ak by videli ze sa Vam dari tak by sa to spravilo samo tym padom by Vas aj podporili, ale ja by som bol za spolocnu debatu jeho rodicia a Vy dvaja lebo inac to nejde je vsetko pekne ze maminka chce mat svojho synacika doma ale jemu treba dat tiez kolik do hlavy aby uvazoval do zadku chlapec nema 20 rokov je dospely...tak nech sa uvedomi..pretoze toto potom nevydrzi s nim ziadna...
Skus tu spolocnu debatu...ja inac neviem a ked nepojde takto tak potom skusit osamote rozhovor s nim este raz a zase dookola lebo ked si to neuvedomi alebo nechce uvedomit tak bude zle a spamata sa az ked bude neskoro
Skus tu spolocnu debatu...ja inac neviem a ked nepojde takto tak potom skusit osamote rozhovor s nim este raz a zase dookola lebo ked si to neuvedomi alebo nechce uvedomit tak bude zle a spamata sa az ked bude neskoro
Bývať s nastávajúcou svokrou v jednej domácnosti? Ešte k tomu prehnane starostlivou? Pod jej strechou?
Ak chceš mať zo života peklo, tak si ho zober a choď k ním bývať. Myslíš si, že keď tam už budete bývať, tak sa potom len tak odsťahujete (hoc aj do vlastného)? Plánujete mať dieťa, keď sa vezmete? Tos i ho moc neužiješ, svokra ti poleze krkom.
Myslím, že ultimátum je na mieste. Odsťahujte sa do spoločnej domácnosti, chvílu bude dusno v rodine, ale to sa spraví. Keď sa obe staršie sestry sťahovali preč, tiež boli o tom hádky chvílu.
Ak chceš mať zo života peklo, tak si ho zober a choď k ním bývať. Myslíš si, že keď tam už budete bývať, tak sa potom len tak odsťahujete (hoc aj do vlastného)? Plánujete mať dieťa, keď sa vezmete? Tos i ho moc neužiješ, svokra ti poleze krkom.
Myslím, že ultimátum je na mieste. Odsťahujte sa do spoločnej domácnosti, chvílu bude dusno v rodine, ale to sa spraví. Keď sa obe staršie sestry sťahovali preč, tiež boli o tom hádky chvílu.
-
alexandra007
Amateur
ved toho sa bojím, že sa nám potom budú pliesť do života stále.Lenže ide o to že jemu to pripadá normálne, s ním to ani nehne, on v tom žil...A ja mu neviem povedať a vysvetliť, že to práve nie to najlepšie pre dospelého človeka. On je jedinačik, oni si ho tak naučili, a on na to nevidí nič divné. Ja som tá zla , lebo to nechápem..
-
qwerty-xyz
pises ze mas 22 a on o par viac to znamena minimalne 24, v tomto veku uz by sa mal chlapec uvedomit a snazit sa osamostatnit, hlavne ked ma pracu a peniaze na byvanie(ak by mal viac ako 26 tak uz nema doma co hladat)
ak by to bol rodinny dom(zase nie 2 izbovy) tak by sa nad nastahovanim uvazovat dalo, ale do bytu by som sa k svokrovcom nikdy nenastahoval
ultimata sa nmozu davat, ale treba si ich vediet zdovodnit, nie ze bude to tak LEBO JA CHCEM, ale pekne v klude sa porozpravat ze chces s nim byvat sama aby ste mali sukromie, aby ste sa naucili sami ako to funguje v domacnosti, aby ste sa mohli milovat na gauci pred TV
...
ak by to bol rodinny dom(zase nie 2 izbovy) tak by sa nad nastahovanim uvazovat dalo, ale do bytu by som sa k svokrovcom nikdy nenastahoval
ultimata sa nmozu davat, ale treba si ich vediet zdovodnit, nie ze bude to tak LEBO JA CHCEM, ale pekne v klude sa porozpravat ze chces s nim byvat sama aby ste mali sukromie, aby ste sa naucili sami ako to funguje v domacnosti, aby ste sa mohli milovat na gauci pred TV
-
Soviet
Darca
Alexandra: A co cakas od maminkineho maznacika? Vsak to je to najhorsie co moze byt..Dokonca podla destinacie o ktorej ovoris, je to este bratislavcan.. Co taktiez nepridava na kladoch..Takych by som ja nezniesol.. Samozrejme neprid byvat do BA a neurok opat krok len ty..To by bolo zbytocne plytvanie tvojim casom a peniazmi..Predsa ked si mozes zarobit v zahranici a mas tam tu robotu istu, tak si ju nenechaj pokazit, kvoli dakomu, komu je jedno a nema vlasny nazor..
tazke rozhodnutie, ale ver, ze toto je len zaciatok..Byvat s nim, tak by isto k vam vkuse chodili rodicia na navstevu a podobne..Nevravim, keby ste neskorsie dieta mali...Peniaze neries..za tie si stastie a nervy nekupis
Tiez mam slusnu pracu v BA (idisiel som od rodicov), ale ver, ze na vlastny byt nenasetrite tak skoro a co sa tyka podnajmu..tiez to nieje bohvieake riesenie, kedze davat peniaze za prebyvanie a do buducna ziadna istota nieje bohvieco..
tazke rozhodnutie, ale ver, ze toto je len zaciatok..Byvat s nim, tak by isto k vam vkuse chodili rodicia na navstevu a podobne..Nevravim, keby ste neskorsie dieta mali...Peniaze neries..za tie si stastie a nervy nekupis
Tiez mam slusnu pracu v BA (idisiel som od rodicov), ale ver, ze na vlastny byt nenasetrite tak skoro a co sa tyka podnajmu..tiez to nieje bohvieake riesenie, kedze davat peniaze za prebyvanie a do buducna ziadna istota nieje bohvieco..
-
alexandra007
Amateur
soviet, hej im sa nepozdava podnájom, že by to bolo zbytočné plytvanie peniazmi, že to nie dobre riešenie a mám byvať u nich.Ako je pravda, že to nie je najlacnejšie a navyše ja by som tam bola iba dva týždne s ním. Lenže ja som si chcela vyskúšať vlastný život s ním, či by sme vlastne mohli fungovať.Nechcela som tak , že byvať u nich a potom neskoršie hypotéku na byt a my dvaja po pol roku zistíme , že nevieme spolu žiť a čo potom?? Komplikácie, že aspon nejaký čas byť spolu a vyskúšať. A páči sa mi tvoja myšlienka , že za peniaze si šťastie a nervy nekúpiš a to by si mohol uvedomiť aj môj drahý. Pretože nech sú jeho rodičia akokolvek dobrý a zlatý čo sú, stále je to zasahovanie do súkromia.
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2010, 15:00)
markus ano bude mať 26. A je to 3 izbový byt.A on vie šo chcem a ak ho opustím tak aj vie prečo..To ultimátum som mu dala na základe toho čo som popísala o príspevok vyššie sovietovi,jednoducho vyskúšať, pretože ak budeme u nich neviem ako , tak si nevyskúšame vlastný život, zo všetkými kladmi a zápormi.A blbosť je tiež že ja budem byvať v mojom meste a on vo svojom...
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2010, 15:00)
markus ano bude mať 26. A je to 3 izbový byt.A on vie šo chcem a ak ho opustím tak aj vie prečo..To ultimátum som mu dala na základe toho čo som popísala o príspevok vyššie sovietovi,jednoducho vyskúšať, pretože ak budeme u nich neviem ako , tak si nevyskúšame vlastný život, zo všetkými kladmi a zápormi.A blbosť je tiež že ja budem byvať v mojom meste a on vo svojom...
-
qwerty-xyz
Soviet napísal:Alexandra: A co cakas od maminkineho maznacika? Vsak to je to najhorsie co moze byt..Dokonca podla destinacie o ktorej ovoris, je to este bratislavcan.. Co taktiez nepridava na kladoch..Takych by som ja nezniesol.. Samozrejme neprid byvat do BA a neurok opat krok len ty..To by bolo zbytocne plytvanie tvojim casom a peniazmi..Predsa ked si mozes zarobit v zahranici a mas tam tu robotu istu, tak si ju nenechaj pokazit, kvoli dakomu, komu je jedno a nema vlasny nazor..
-
alexandra007
Amateur
Oddaný ako tak je , samostatný teda velmi nie je to je pravda....