FIFA World Cup 2018-Rusko 2022-Qatar
FIFA World Cup 2018-Rusko 2022-Qatar
tak? čo na to poviete? sú to dobré rozhodnutia? (rusi majú iba 3 štadióny z 18 potrebných...)
-
Sagittarius
Guru
Re: FIFA World Cup 2018-Rusko 2022-Qatar
Rusi to dostavajú o to sa netreba báť, škoda, že nemôžu byť v celom Rusku, ale to by bol problém s časom. Myslím, že najvýchodnejšie mesto je niekde na Urale. Ale neviem si predstaviť MS v krajine s rozlohou ako 1/4 Slovenska a počtom obyvateľov menším ako milión.
a odkial to mas ze maju 3 stadiony ?xmatkoo napísal:tak? čo na to poviete? sú to dobré rozhodnutia? (rusi majú iba 3 štadióny z 18 potrebných...)
Podľa mňa dobré rozhodnutie o tých štadionoch neviem kde si sa dočítal, že iba 3 ale Rusko neni Slovensko do roku 2018 ti postavia plno štadionov som zvedavý možno vtedy aj navštívim Rusko lebo podľa mna to tam bude perfektné. A s Katarom nevidím problem okrem tej zimy oproti Slovensku je to strašne bohatý štát tak toho by som nebál a všetky štadiony budú blízko seba ale uvidí sa čo bude dovtedy.
ja netvrdím, že majú 3 štadióny v celom Rusku...
dnes na EuroSporte to spomínal komentátor, že majú dokopy 3 štadióny na ktorých sa môže hrať turanj typu Majstrovstvá sveta 
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
tak Rusi majú 8 rokov na to aby niečo postavili takže ja sa o nič nestrachujem, Katar je tiež dobrá voľba šejkovia to postavia do pár rokov.
rusaci to zmaknu. maju vela penazi a vsade mafiu, cize zastresene to je. otazna je bezpecnost, co si myslim, ze nebude problem
katar ? dasi $ magnati, nemaju problem s nicim, postavia za par rokov + si dovolia montovat klimu... co viac ? nebezpecnost atentatu.
katar ? dasi $ magnati, nemaju problem s nicim, postavia za par rokov + si dovolia montovat klimu... co viac ? nebezpecnost atentatu.
Tu sú podrobnejšie výsledky ako sa hlasovalo v jednotlivých kolách ...
http://www.profutbal.sk/clanok109015.htm
Myslím si , že je to dobrá myšlienka usporiadať MS v Rusku. Je to dobrý signál pre všetky krajiny , kde ešte MS nikdy neboli a chceli by ich usporiadať ( Austrália , Čína a pod. ). Neskutočným spôsobom to zvýši popularitu futbalu v Rusku. A začnú sa tam vrážať do futbalu ešte väčšie peniaze ako teraz. Celý európsky futbal z toho bude mať prospech. Konkurencia nikomu nezaškodí , naopak môže len pomôcť.
S tým Katarom však veľmi nesúhlasím. Ak neprídu fanúšikovia zo zahraničia , tak budú prázdne štadióny. A znižovať teplotu vzduchu z 50°C na 27°C ? Taká náhla zmena teploty je nebezpečná pre ľudský organizmus , hlavne srdce.
A neviem ako to chce ten moslimský režim vyriešiť s pitím alkoholu a nezahalenými ženami , ktoré si na seba určite nebudú dávať tie ich posteľné plachty ak tam bude + 50°C.
Aj ja sa najviac obávam toho atentátu , že sa tam nejaký magor odpáli a zomrú nevinný ľudia.
Myslím si , že je to dobrá myšlienka usporiadať MS v Rusku. Je to dobrý signál pre všetky krajiny , kde ešte MS nikdy neboli a chceli by ich usporiadať ( Austrália , Čína a pod. ). Neskutočným spôsobom to zvýši popularitu futbalu v Rusku. A začnú sa tam vrážať do futbalu ešte väčšie peniaze ako teraz. Celý európsky futbal z toho bude mať prospech. Konkurencia nikomu nezaškodí , naopak môže len pomôcť.
S tým Katarom však veľmi nesúhlasím. Ak neprídu fanúšikovia zo zahraničia , tak budú prázdne štadióny. A znižovať teplotu vzduchu z 50°C na 27°C ? Taká náhla zmena teploty je nebezpečná pre ľudský organizmus , hlavne srdce.
A neviem ako to chce ten moslimský režim vyriešiť s pitím alkoholu a nezahalenými ženami , ktoré si na seba určite nebudú dávať tie ich posteľné plachty ak tam bude + 50°C.
Aj ja sa najviac obávam toho atentátu , že sa tam nejaký magor odpáli a zomrú nevinný ľudia.
absolútne súhlasímramaya napísal:Tu sú podrobnejšie výsledky ako sa hlasovalo v jednotlivých kolách ...
Rusko je v pohode, ale ten Katar je fakt troška mimo, ale však uvidíme.
-
Sagittarius
Guru
+ ako zvládnu s fanúšikmi, keď ich kľudne môže byť viac ako všetkých obyvateľov Kataru.
S rozhodnutím usporiadať to v Rusku súhlasím ale s Katarom nie.Už pre vyššie spomenuté hrozby.Mali to dať do Austrálie, tam by si to fanúšikovia skĺbili s peknou dovolenkou
Pozdvihol by sa tam futbal, mali by krásne štadióny a nie Katar.Čo po MS Sveta?Čo budú robiť s tými štadiónmi?Kto na nich bude hrať?Majú vôbec futbalovú ligu?Musela tam byť pekná loby a niekoľko miliónov € do vrecka šéfovi FIFA.
Mne vadí to, že to nie je futbalová krajina, ale futbal je taký fenomén, že aj v tom Katare budú plné štadióny - ľudia priletia z celého sveta.
ja mam pocit, ze prave do Kataru nepridu pre riziko. a fakt neviem ako poriesia tie svoje zakony a horucavu. zase je pravda, ze katar patri medzi tie vyspelejsie krajiny stredneho vychodu.
Mňa skôr zaujalo, že každý usporiadateľ MS má v tej 32 svoj tým, ale o žiadnom Qatar teame som nepočul. Oni majú v rebríčku FIFA aké miesto nad 180. A tí ich hráči hrajú v tých "županoch" alebo sú to kúpení hráči z iných krajín. Tipujem, že ak nedajú občianstvo hráčom z iných krajín tak tam budú dostávať pekne po prdeli.
myslim ze ked sa nestalo nic "velke" v JAR tak Katar by to mal zvladnut tiez... co je podla mna bezpecnejsi stat ako JAR
v Qatare to bude celkom dosť sranda... som zvedavý, ako vyriešia problém s ,,obnaženými,, ženami 
-
Sagittarius
Guru
Ale s tou kvalitou Kataru to vôbec nie je také zlé v kvalifikácii MS hral v záverečnej skupine, čiže medzi TOP 10 ázijskými mužstvami a rebríčku FIFA je teraz až 113., ale aj JAR nebola o nič lepšie na tom a v tomto zase problém nevidím. 
AL KAJDA SA VYHRAZA CELEMU SVETU ZE MS V KATARE NEBUDU!
HEHE
http://www.profutbal.sk/clanok109049-Is ... e__titulka
HEHE
http://www.profutbal.sk/clanok109049-Is ... e__titulka