Idem kupit Alhambru. 2008? 2003?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
sigot
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Idem kupit Alhambru. 2008? 2003?

Príspevok od používateľa sigot »

som rozhodnuty pre model Sharan/Alhambra/Galaxy. toto je iste. Zatial som prebadal toho hrozne moc a kedze tieto auta su spolahlivostou/motormi/podvozkom... absolutne zhodne, vyberal som iba podla vkusu, vyhrala ALHAMBRA. A teraz k teme:

Jazdim 2x za mesiac 800km do nemecka narazovo + vela kilometrov k tomu rocny priemer mam niekde okolo 50000 doteraz.

Varianta1:
Alhambra, 2003, 85kW, 6-Manuál, 6000€

+Cena
+stale spolahlive aj po 200000 najazdenych
+velky vyber
-relativne slaby motor na dlhe dialnicove cesty a 6-ku
-nie az taka vybava ako varianta2

Varianta2:
Alhambra, 2007-8, 103kW, 6-Manuál, 10000-12000

+Rocnik
+dobry motor, troska narocnejsi na udrzbu ale tomu prikladam absolutne nulovu vahu, som ochotny ho v plnej miere niest
+menej kilometrov
+vysoka vybava
-Cena

Zhrnutie:
Cenu za variantu 2 tiez nemam problem zaplatit, len mi je to luto ak mi varianta 1 splni vlastne vsetky moje potreby, ale preto chcem poradit. ci faktory ako vykon motora rocnik bla bla stoja za tych 4-6 tisic ewri.

Dakujem za nazory
smejo
Addict
Addict

Re: Idem kupit Alhambru. 2008? 2003?

Príspevok od používateľa smejo »

pri takom najazde by som urcite nekupoval auto s 200k na tachometri (a bohvie kolko realnych), urcite by som hladal co najnovsie v co najlepsom stave a s co najmenej km, idealne este nieco v zaruke

toto mi hovori moj sedliacky rozum a ked to aplikujem na tento vyber, tak by som volil variantu 2, ked aj hovoris, ze "penize nejsou problem", tak jednoznacne (ale myslim to vo vseobecnosti, ku konkretnym agregatom sa vyjadrit neviem)...
sigot
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Idem kupit Alhambru. 2008? 2003?

Príspevok od používateľa sigot »

dakujem za odpoved, aj ked niesu problem je krajsie dat 6000 ako 12 :)
Napísať odpoveď