Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
necheatoval som do riti naco.. ja som tam mal dobry server na ktorom som stale hraval normalne.
Son-Goku: ja som si kupil tri hry a paypalu sa to nezdalo tak mi zrusili transakciu a mysleli si ze sa mi niekto nabural na paypal a povedali ze podozriva transakcia.. ja som mal hry a peniaze naspat.. lenze na LIMITnutom paypale.. mne sa tie peniaze nedali dat naspat steamu.. tak mi povedali ze to mam uhradit z ineho paypalu tak som to spravil a uz to ide lenze mi banli este ked som mal disablnuty acc TF2 neviem prečo.
Son-Goku: ja som si kupil tri hry a paypalu sa to nezdalo tak mi zrusili transakciu a mysleli si ze sa mi niekto nabural na paypal a povedali ze podozriva transakcia.. ja som mal hry a peniaze naspat.. lenze na LIMITnutom paypale.. mne sa tie peniaze nedali dat naspat steamu.. tak mi povedali ze to mam uhradit z ineho paypalu tak som to spravil a uz to ide lenze mi banli este ked som mal disablnuty acc TF2 neviem prečo.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a to je skade screen ja osm bol ted v shope a nevidim to tam
a co nemyslis ze sa ti dakdo nabural do steamu?to vyzera tak ze sa ti mohol dajaky chu*o naschval spravit.najprv vymaze itemy a potom cheatuje.sak skus napisat na steam support ak vies anglickydEn00 napísal:necheatoval som do riti naco.. ja som tam mal dobry server na ktorom som stale hraval normalne.
nie som naivny a vzivote som neklikal a nezadaval udaje do fake steam community stranok..
Oni mi povedali ze to je kvoli trom hram za ktore nedostali peniaze..
Lebo to je z Mann co. cataloguRunes napísal: a to je skade screen ja osm bol ted v shope a nevidim to tam
ale jak ti mozu dat vac ban za nezaplatene hry to sa mi nechce veritdEn00 napísal:.......... mne sa v zivote nikto nikdy nenabural do steamu a ani do inej aplikacie z dovodu silneho hesla..
nie som naivny a vzivote som neklikal a nezadaval udaje do fake steam community stranok..
Oni mi povedali ze to je kvoli trom hram za ktore nedostali peniaze..
Kedze mi nepride normalne hladat v 193 stranovom topicu
mate nejake servery kde hrame cisto len cz/sk komunita? alebo tak? alebo hrate kade sa da? 
ak su nejake ip tak post pls
ak su nejake ip tak post pls
-
Runes
Addict
nemas taky server vzdy sa napoji daky nemec anglican abo tak btw vacsinou su ceske serveri a maju v nazve cz
-
Corn Flake
Guru wannabe
Možno to tu už bolo, ale snáď nie:
Pozrite sa na ten špeciálny item
http://www.tf2items.com/profiles/76561197960287930
Pozrite sa na ten špeciálny item
http://www.tf2items.com/profiles/76561197960287930
co znamena ked na servroch vypise ue golden wrench bol zniceny?
nuz, pravdepodobne to, ze bol zniceny
no ved dobre ale ako a preco?nechapali sme tomu a zobrazilo sa to na vsetkych servroch
-
Runes
Addict
daky puk ho asi deletol 
alebo dany na charitu
-
Corn Flake
Guru wannabe
Alebo BAN 
hrali ste uz niekto tuto mapu? taka kolajnicova mapa kde vlaky prebiehaju kade tady docela masaker
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2010, 18:15)
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2010, 18:15)
-
Corn Flake
Guru wannabe
Predstavujem vám Team Fortress 2 Betu !!!
http://teamfortress.com/post.php?id=4721&p=1
http://teamfortress.com/post.php?id=4721&p=1
co to bude znamenat pre hracov?nieco sa mi updatlo a citam ze je tam dost o tej bete popisane len tomu nerozumiem
-
palciii
chcu pridavat nove inovacie do original hry... ale vraj nechu kazit tymito beta verziami hru hracom ( napriklad aby to nebolo unbalanced)
tak to chapem ja
a obdivujem valve ze stale pracuje s TF2, co je vlastne 3 roky stara hra
tak to chapem ja