Amazon Kindle
-
PC-Man
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Amazon Kindle
Planujem si kupit Amazon Kindle (3, WiFi verzia). Precital som mnozstvo recenzii, velmi sa mi to pozdava
Avsak, bol by som rad, keby mi niekto odpisal, kto to uz ma a pouziva to. Ako ste spokojni?
-
Makovnik
Medium Professional
Re: Amazon Kindle
Spokojnost ti sice nepoviem, lebo som to len drzal v ruke a listoval v nom v knizke, ale hracka je to celkom pekna. Najma preto, aku ma vydrz a dost funkcii. V podstate jedina velka nevyhoda, ktora je vsak zaroven aj vyhodou je display. Kedze je to e-ink, neda sa s tym citat v tme.
Cim lepsie svetlo na to dopada, tym je to kontrastnejsie. Ako noviny.
Na citanie knih super, ipad sa nechyta. E-ink je prirodzenejsi pre oci, nenamaha tak, pretoze to je ako list papiera.
Display zobrazuje aj akukolvek grafiku, ma dobre rozlisenie, len je ciernobiely
Kamarat, ktory to ma, tak si to pochvaluje, vydrzi mu to asi 3 tyzdne na jedno nabitie. Cita na tom denne (z/do prace).
Cim lepsie svetlo na to dopada, tym je to kontrastnejsie. Ako noviny.
Na citanie knih super, ipad sa nechyta. E-ink je prirodzenejsi pre oci, nenamaha tak, pretoze to je ako list papiera.
Display zobrazuje aj akukolvek grafiku, ma dobre rozlisenie, len je ciernobiely
Kamarat, ktory to ma, tak si to pochvaluje, vydrzi mu to asi 3 tyzdne na jedno nabitie. Cita na tom denne (z/do prace).
to že ipad sa nechytá si si mohol nechať
porovnávať 200 dolárovy e-book reader s 500 eurovým ipadom je ako porovnávať Felíciu s Ferrari Enzo. Myslím že príklad som dal dobrý.
Totiž iPad neslúži iba na čítanie kníh ale na omnoho viac vecí...
porovnávať 200 dolárovy e-book reader s 500 eurovým ipadom je ako porovnávať Felíciu s Ferrari Enzo. Myslím že príklad som dal dobrý.
Totiž iPad neslúži iba na čítanie kníh ale na omnoho viac vecí...
-
PC-Man
Light Star
On napisal, ze "Na citanie knih super, ipad sa nechyta. "
a v tejto oblasti, citania knih, sa urcite iPad nechyta, napr. uz len kvoli typu displeja a vydrzi
Myslim, ze iPad ma primarne ine urcenie, takze by som to celkovo neporovnaval, ale v oblasti citania knih jednoznacne vyhrava Kindle.
tak vieš ja kebyže si to kupujem, tak pozerám nato čo ktorý dokáže kindle vie tak maximálne ukazovať knihy, že? Takú webovú stránku si na čierno bielom displayi ťažko otvoríš 
-
PC-Man
Light Star
No ma to aj prehliadac webovy... ale ja to chcem vyuzivat IBA na knihy
Takze tak
Na net pouzivam netbook 
je jasne, ze co sa tyka citania e-bookov, tak Kindle iPad zvalcuje, cize ber