zablokovali mi sestru
zablokovali mi sestru
Ako dosiahnúť aby mi odblokovali sestru? V temach priatelovi rodičia a svedomie, som použila sestrinu emailovu adresu, nakolko moju kontroluje priateľ.Sme sestry, mame rozličných snubencov a aj problémy, ved to spolu ani nesúvisí. A to že sestra má v skutočnosti iné meno ako nick na pokeci si myslím že nie je nič nezvyčajné. Včera mi poradila , aby som zašla sem a ja všade davam jej e mailovu adresu.Moja chyba , dobre som si neprečitala podmienky ale ako ju teraz odblokujem?
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: zablokovali mi sestru
a co ze ti to kontroluje priatel? btw nedam si sledovania na temu a hotovo co je na tom tazke ? btw tvoja sestra ma jeden nick aktivny (alexandra7) ak sa nemylim...hmm ale pribeh je na chlp rovnaky... to bude najskor tym a taktiez aj tym emailom
tak mna nech zablokuju ale nech ju odblokuju nie? alexandra je jej ozajstne a moj s nimi nesúvisí.....bože
nemozem si pomoct, ale mam stale dojem, ze sa jedna o jednu tu istu osobu...
...len nechapem, co tym sleduje, ked tu bude ta ista osoba si o sebe vymyslat pribehy z nestastneho partnerskeho zivota...mozno ju uspokojuje, ked ju niekto polutuje...
nie sme ta ista osoba a prečo by sme si to vymýšlali? ona má úplne iné problémy a je o 3 roky mladšia, jejda ako mám napísať adminovi, nech ju odblokne?
-
audiotrack
VIP
1) "v témach priatelovi rodičia a svedomie, som použila sestrinu emailovu adresu". Podľa toho sama hovoríš že si obe témy písala sama, ale boli z iných nickov registrovaných na iné adresy. Ak si teda v oboch použila sestrine adresy (viď argument 4), tak to je v oboch prípadoch sestra a teda je to duplicitný účet
2) tvoja sestra dostala ban, ale ty sa voláš maca? Veď marcela dostala ban, prečo teda nie si alexandra? To si protirečíš aj tu: http://www.hojko.com/post1534860.html#p1534860
3) "nakolko moju kontroluje priateľ" ale veď emaily sa tu nikde nezobrazujú. Nové témy nechodia mailom, a neviem či pri registrácii príde nejaká notifikácia (nechce sa mi pozerať nastavenia) ale nie je problem ju zmazať takže to je úbohý argument
4) "A to že sestra má v skutočnosti iné meno ako nick na pokeci" Kde sme my spomínali pokec? Ja som hovoril o facebooku. Tam oba maily smerujú na to isté meno (Simona L.)
5) rovnaké ip adresy. Nevravela "tvoja sestra" v téme o priateľových rodičoch že chodí pracovať do zahraničia?
6) Rovnaký písomný prejav (za bodkou nevynechávaš medzeru na konci viet, ani z jedného účtu a ani teraz). Veľká náhoda že by ste obe písali rovnako zle s rovnako ojedinelou anomáliou
7) "a je o 3 roky mladšia" podľa profilu na pokeci má marcela 23 rokov, kým alexandra 22: http://www.hojko.com/post1532573.html#p1532573 (kde sa stratili zvyšné dva roky?)
2) tvoja sestra dostala ban, ale ty sa voláš maca? Veď marcela dostala ban, prečo teda nie si alexandra? To si protirečíš aj tu: http://www.hojko.com/post1534860.html#p1534860
3) "nakolko moju kontroluje priateľ" ale veď emaily sa tu nikde nezobrazujú. Nové témy nechodia mailom, a neviem či pri registrácii príde nejaká notifikácia (nechce sa mi pozerať nastavenia) ale nie je problem ju zmazať takže to je úbohý argument
4) "A to že sestra má v skutočnosti iné meno ako nick na pokeci" Kde sme my spomínali pokec? Ja som hovoril o facebooku. Tam oba maily smerujú na to isté meno (Simona L.)
5) rovnaké ip adresy. Nevravela "tvoja sestra" v téme o priateľových rodičoch že chodí pracovať do zahraničia?
6) Rovnaký písomný prejav (za bodkou nevynechávaš medzeru na konci viet, ani z jedného účtu a ani teraz). Veľká náhoda že by ste obe písali rovnako zle s rovnako ojedinelou anomáliou
7) "a je o 3 roky mladšia" podľa profilu na pokeci má marcela 23 rokov, kým alexandra 22: http://www.hojko.com/post1532573.html#p1532573 (kde sa stratili zvyšné dva roky?)
-
lollo
Professional
5 6 7 vravia za vsetko...nie je co dodat..si ta ista osoba
Počuvaj ma....mam 25m pracujeme v zahraniči, IP rovnake, spoločný počítač, Facebook zabudla heslo na alexu, dala nový na moju e mailovú adresu, slovník rovnaky,sme spolu nonstop, takmer, a na pokeci použiva svoj nick so svojou adresou, a tie problémy spolu vobec nesuvisia, ja som oklamala priatela a ona mala problémy s rodičmi.šikovný chlapec si ale klobúk dolu ale to že ma niekto rovnake ip tak to nezanemena že nie sme spolu a nemame ten istý komp..ako ja sa v počítačoch nevyznám, to neznamena že ty si macher, možno v tomto
-
lollo
Professional
maca11340 napísal:Počuvaj ma....mam 25m pracujeme v zahraniči, IP rovnake, spoločný počítač, Facebook zabudla heslo na alexu, dala nový na moju e mailovú adresu, slovník rovnaky,sme spolu nonstop, takmer, a na pokeci použiva svoj nick so svojou adresou, a tie problémy spolu vobec nesuvisia, ja som oklamala priatela a ona mala problémy s rodičmi.šikovný chlapec si ale klobúk dolu ale to že ma niekto rovnake ip tak to nezanemena že nie sme spolu a nemame ten istý komp..ako ja sa v počítačoch nevyznám, to neznamena že ty si macher, možno v tomto
to ze su rovnake ip zanedbajme problem je ten ze robit rovnake chyby? napr tu bodku... btw dve spolu v zahranici? v rovnakom case? ako sa da zabudnut heslo?
-
audiotrack
VIP
no tak pokračujeme. Akým číslom som to skončil?
8) ty registruješ účty na jej mail, ona na tvoj? Prečo sa rovno neprekrstíte?
9) zabudla heslo na alexu, prečo si nevyžiadala nové na mail? Ten nemohla predsa zabudnúť, dala tam tvoj, stačilo sa ťa spýtať aký máš mail a príde jej nové heslo. Za toto sa nezakladajú duplicitné účty (koniec koncov, týmto mi vlastne dovoluješ ten jeden účet na facebooku nahlásiť ako duplicitný nech ho bloknú? Nebude vám to teda vadiť, že?)
10) znova si protirečíš. "ja som oklamala priateľa", čiže si marcela. Predtým si vravela že sme blokli tvoju sestru, čiže máš byť alexandra. Už si zapamätaj za koho tu máš teraz vystupovať, lebo sa v tom strácaš viac ako ja
8) ty registruješ účty na jej mail, ona na tvoj? Prečo sa rovno neprekrstíte?
9) zabudla heslo na alexu, prečo si nevyžiadala nové na mail? Ten nemohla predsa zabudnúť, dala tam tvoj, stačilo sa ťa spýtať aký máš mail a príde jej nové heslo. Za toto sa nezakladajú duplicitné účty (koniec koncov, týmto mi vlastne dovoluješ ten jeden účet na facebooku nahlásiť ako duplicitný nech ho bloknú? Nebude vám to teda vadiť, že?)
10) znova si protirečíš. "ja som oklamala priateľa", čiže si marcela. Predtým si vravela že sme blokli tvoju sestru, čiže máš byť alexandra. Už si zapamätaj za koho tu máš teraz vystupovať, lebo sa v tom strácaš viac ako ja
V rovnakej rodine sme spolu aj teraz sme spolu.Vy mate s tým problém? Rovnaká partia, rovnaký slovník, okrem nás takto píše aj kamarátka das ist alles.pokial sa nemylim tak tak na facebooku je na zadanie e mailova adresa a heslo, dala nejaké čísla a zabudla ich, tak založila nové s mojho e mailu, kedže ja tam účet ani nemám.a som si ubrala roky? mám žiarlivého priateľa? myslím to súkromné veci.
Obe (ta jedna) pisu jak talianky.
o kolko sa stavime, za za chvilu tu bude pisat aj ta "vasa kamaratka" z tej istej "vasej" IP adresy a pouzivat ten isty "vas" email... 
-
lollo
Professional
maca nic proti tebe ale teraz ozaj neviem ktora co pise a je to cudne... preco si nespravite vlastne konta? preco robite duplicitne ucty? ak sa sem druha nechce regovat tak napisem ze sestra ma taky problem.."bla bla bla" a bolo by to ovela jednoduchsie btw teraz maca je alexandra alebo tu co si blokol je alexandra
Ok, tak ak ste aj teraz spolu, tak sa spolu odfoťte s nápisom hojko.com (napíšte to fixkou na papier A4) na ten papier nakreslite šipky ktoré budú na vás obe odkazovať aj s popisom, ktorá je Marcela a ktorá Alexa. Následne mi tú foto pošlite na mail [email protected]
-
lollo
Professional
Goten napísal:Ok, tak ak ste aj teraz spolu, tak sa spolu odfoťte s nápisom hojko.com (napíšte to fixkou na papier A4) na ten papier nakreslite šipky ktoré budú na vás obe odkazovať aj s popisom, ktorá je Marcela a ktorá Alexa. Následne mi tú foto pošlite na mail [email protected]
nieee nech to da ako prilohu
zistime ze su "identicke jednovajecne dvojicky"

Ale sak oni nie su spolu, jedna je v zahranici a jedna doma, oni maju len tu istu ip..
-
audiotrack
VIP
maca11340 napísal:V rovnakej rodine sme spolu aj teraz sme spolu.
-
lollo
Professional
mi-chau napísal:Ale sak oni nie su spolu, jedna je v zahranici a jedna doma, oni maju len tu istu ip..
ser na IP povedali ze smu spolu tak cus ja chcem fotku