Mam jeden problem ale neviem ho ani pomenovat pretoze sama neviem co je zle a kde je chyba preto vas chcem poprosit o pomoc.Kúpila osm is dig. fotak Fujifilm FINEPIX S1800.Vsetko islo super,nafotila osm par fotiek v pocitaci nainstalovala program z CD a nahrala fotky ..fotak osm odpojila vymazala fotky.Nafotila osm dalsie a ked osm ich chcela nahrat do pocitaca nastal problem .Program sa mi mal zacat automaticky nacitavat hend po pripojeni fotaka - co sa ale nestalo .Isla osm teda cez ,,tento pocitac,, pocitac nahral fotak ale ked osm priecinok otvorila fotky tam neboli ...a ked osm otvorila program a chcela nahrat fotky tak to tiez neslo. Teda prvý krat islo vsetko bez problemov a 2. uz nie.Zobrala osm fotak aj s kablom kamaratke.Pripojili sme ho a fotky nahrali cez priecinok v ,,tento pocitac,, .... Ked osm k nej prisla 2. krat s novymi fotkami opat to neslo.Nechapala osm a teda vyskusali sme nacotat pam.kartu cez citacku v notebooku .Tam to islo prvy krat aj 2.,3.,4. ...Ked som ale kartu dlaa do citacky na usb kabel opat mi ju pocitac nenahral ...
A este je tu jedna vec : ked vyberiem pam. kartu (mozem nafotit len 6 fotiek) a dma ich do pocitaca vsetko ide v pohode aj viac krat ...Kde je teda chyba ? v karte ? vo fotaku ? v pocitaci ?
Učitel informatiky mi naznacil ze mozem mat nieco s OVLADACMI ale to ani neviem co je
Prosim skuste mi pomoct a poradit .Uz som z toho zufala

...DAKUJEM