zablokovali mi sestru
Re: zablokovali mi sestru
si borec na počítače, to je pravda,ale pochop to aj s ludskej stránky.dala mi e mailovu adresu lebo potrebovala som sem napísať , nemusíš riešiť to prrečo
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak by nemusel riesit preco tak 3/4 ludi tu ma duplu
maca11340: urobte so sestrou tú fotku a pošlite ju na ten mail pre overenie, že ste dve osoby a nie jedna. Tú fotku uvidia len členovia vedenia fóra aby ju posúdili. Po zhliadnutí ju zmažeme.
Tá fotka je podmienkou pre možnosť odblokovania účtu.
Do týchto problémov ste sa dostali vy, takže teraz niečo musíte urobiť, aby ste sa z nich dostali.
Tá fotka je podmienkou pre možnosť odblokovania účtu.
Do týchto problémov ste sa dostali vy, takže teraz niečo musíte urobiť, aby ste sa z nich dostali.
-
audiotrack
VIP
ako písal lollko, je mojou povinnosťou to riešiť. Som vo vedení, a to nesie istú zodpovednosť za to, že si tu ľudia nebudú vytvárať duplicitné účty. Ja to neriešim iba z technickej stránky, ale tu nesedí aj veľa logických vecí. Stále nechápem prečo ty dávaš jej adresy, a ona tvoje. Že ti priateľ číta mail? Tak si proste vytvorím nový o ktorom nebude vedieť a budem ho používať na registrácie kade-tade. Toto je absolútne nelogické riešenie čo tvrdíš. A že si priateľ nikdy nevšimol, že tam nie je tvoja pošta ale jej?maca11340 napísal:si borec na počítače, to je pravda,ale pochop to aj s ludskej stránky.dala mi e mailovu adresu lebo potrebovala som sem napísať , nemusíš riešiť to prrečo
Alexandra (aj nick odvodený od toho mena) má na facebooku meno Simona? To má zase aký dôvod? Fakt len nejaký fake účet, veď keď mám kamarátov tak sa pred nimi nebudem vydávať pod cudzím menom a klamať ich celý život. Alebo Simona je skutočné meno? Prečo si potom na fore nevytvoriť nick simka, slniečko, šušeň.. čokoľvek. Ale alexandra či marcela? To je jasné meno, tak buď to meno chcem používať a používam ho všade, alebo nehcem a skrývam sa všade. Tiež nie je bežné aby sa človek niekde skrýval a niekde nie a otvorene písal do podrobností svoje problémy
že máte rovnaký písomný prejav? To je veľmi ojedinelé. Som tu 6 rokov, je tu cez 30 000 užívateľov, ale toto mi hneď padlo do očí lebo som to ešte nikdy, nikdy nevidel. Ľudia robia podobné chyby, zabúdajú na diakritiku či interpunkciu, ale nie niečo takto špecifického. Schválne mi nájdi na nejakom článku na nete v blogoch alebo v diskusných fórach kde by niekto robil podobné chyby. A náhodou sú tí ľudia pod jednou strechou. To je príliš veľká náhoda. Aj keď si píšete a ovplyvňujete sa, písomný prejav sa nenapodobňuje. Mám prepísaných miliony a miliony správ, či už na forach alebo icq a nikto ma neovplyvnil v používaní smajlov či iných veciach. S priateľkou sme prepísali 60000 správ behom pár mesiacov, ale nezačala písať štýlom ako ja. Keby aj, to znamená že si so sestrou viac píšete než rozprávate? Veď ste stále spolu a máte jedne pc, tak ako je to možné?
a plno iných nejasností
Ja tomu vobec nerozumiem.
Zablokovany bol účet marcela, ktorý má celkovo iba jeden príspevok na celom fóre. Ostali ďalšie 2: alexandra007 a maca11340 a užívatelky sú (predpokladajme) tiež dve, pričom alexandra007 a maca11340 nemúžu byť tá istá osoba, lebo by zasa išlo o duplicitu. Tak kde je problém? 
-
Janio
Zablokovaný
Frikso asi ten, že Alexandra napísala na fórum o pomoc. No ten jej frajer ju poslel do ahoj, a ona sa cítila trapne tak nechcela písať, že ju nechal preto sa regla ako marcela, kde následne dostala ba za mulťák... Tento nick je už 3ti aby vyprosila unban... Neviem čo rieši, keď jej sestra tu pravdepodobne ani nechodila, takže jej môže byť jedno kde má ban 
A pre marcelu len, že tak ti treba si blbá a za chyby sa plati
A pre marcelu len, že tak ti treba si blbá a za chyby sa plati
ako za pokus davam trollovi 4/10 a dalsie 2 body za vytrvalost, chce to viac premysliet tie osoby 
ak sa toto niekomu naozaj deje tak myslim ze aj ked prehra niekto na automatoch oblicku tak je na tom stale lepsie
ak sa toto niekomu naozaj deje tak myslim ze aj ked prehra niekto na automatoch oblicku tak je na tom stale lepsie
-
p4ra
Redeemer
Toto je najdementnejsi thread za posledny mesiac, ktory som cital.
riešite tu hlúposti namiesto toho aby ste jej pomohli s problémom ...
-
Fabo
Hardcore addict
Patko: Problem je v tom, ze problem ma len jedna osoba, nie dve. Sock puppeting sa u nas nenosi proste...

To tu uz raz bolo. luculiik a weronyka, sluzobne starsi si asi pamataju
-
triple
Guru wannabe
čo je toto? prečítal som to celé ale stále som mimo - chúďa dievča (je to dievča?)aké to musí mať v normálnom živote?
-
GIGABYTE
King
Ako túto kategóriu fóra neotváram moc často, no táto téma ma dostala.. Prečo to je vo vzťahoch ? 
//ppt.. Koniec
k+
//ppt.. Koniec
Pretoze si zakladatel povedal, ze v pripomienkach by mu to hned zamkli. Tak to dal(a) do vztahov - vsak je to vztah: forum k pouzivatelom