seka hra
seka hra
zdravim prosim vas o pomoc mam graficku kartu nvidia geforce 9600 GT a hra MX vs ATV reflex my seka je to mozne ze mam slabu grafiku nezda sa my
este by to mohlo byt ramkamy mam len 2gb tak vas prosim ze cim to bude ci rafikou alebo ramkou dakujem voperd
este by to mohlo byt ramkamy mam len 2gb tak vas prosim ze cim to bude ci rafikou alebo ramkou dakujem voperd
Re: seka hra
Ahoj v prvom rade napíš o akú hru ide a či ti to robí aj pri iných hrách 
Aký máš procesor? ak máš volné sloty na ram tak by pomohlo aj viac GB ram a drivery na grafiku máš nové? ak nie tak stiahni, skúšal si sa v hre pohrať z grafickými detailami v options? ako iste vieš geforce 9600GT už v tejto dobe nepatrí medzi vhodné výkonné karty na nové hry a podla mna sú lepšie na náročnejšie hry radeony s HD série
Aký máš procesor? ak máš volné sloty na ram tak by pomohlo aj viac GB ram a drivery na grafiku máš nové? ak nie tak stiahni, skúšal si sa v hre pohrať z grafickými detailami v options? ako iste vieš geforce 9600GT už v tejto dobe nepatrí medzi vhodné výkonné karty na nové hry a podla mna sú lepšie na náročnejšie hry radeony s HD série
no sak som pisal MX vs ATV Reflex no praveze robilo my to este na mafii 2
-
vikko78
Medium Professional
tak na Mafii 2 sa nečudujem. ešte dopíš cpu a budeme chytrejší.
processor je tento AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz
myslim si ze na tu hru by to stacilo
na Mafiu II urcite nie
Ja som hral s týmto procesorom AMD Athlon 64 X2 4800+ 2,51GHz Mafiu II na nie úplne low požiadavkách a bez lagov...