Zdravim ludkovia. Mam problem s pc. V biose mi ukazuje teplotu cpu 82 C, co je strasne moc v IDLE. Samotny pc aj pri praci velmi huci. Chladic je zaneseny, a neviem preco, cistil som ho pred mesiacom kompresorom. (zeby to bolo preto lebo mam vybrate bocnice ?). Teraz sice nemam k dispozicii stlaceny vzduch ale chcel by som chladic vybrat a nejak vycistit vysavacom a rucne (kompresorom bol cisteny len tak ze nebol vybraty) no neviem jak ho dostat von. Su tam take packy a na nich sipka ale nejde to nijak otocit (robil som to jemne, bojim sa ze to poskodim). Poradte prosim. Inak na tej tretej foto je serial ata kabel ktory som dostal k pc, naco sluzi ? (sorry za ot.)
CPU: Intel Celeron D 3,20 GHz, 352, Socket 775 LGa
MB: Intel D102GGC2
RAM: Apacer, 1536 DDR2 (512, 1024)
Zdroj: Mercury MKP-4350 350W
GPU: Nvidia Geforce 7100GS 128mb
Znizenie teploty
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Znizenie teploty
ked das chladic von budes asi musit odstranit aj teplovodivu pastu a dat tam novu. takze najprv si ju zozen. cistenie teplovodivej pasty je ale stasny bordel niekedy 
ten prach tam je prave koli tomu ze tam nemas bocnice
chladic das prec tak ze otocit tie "skrutky" proti smeru sipky, otacaj vzdy dve protilahle skrutky naraz.
ten prach tam je prave koli tomu ze tam nemas bocnice
chladic das prec tak ze otocit tie "skrutky" proti smeru sipky, otacaj vzdy dve protilahle skrutky naraz.
Ano uz mi to bolo povedane ze to bude tou pastou. (nebola menena od kupi pc, a tomu je uz 5 rokov
takze tam uz asi nic nieje
). Zajtra zajdem za znamym on sa vyzna, samozrejme pred tym kupim teplovodivu pastu (oplati sa mx-2 ? co pozeram po forach tak ju odporuca vela ludi) a dam mu to nech to rozobere da prec tu staru pastu a da tam tu novu. A este si to cele vycistim kompresorom a potom tam dam bocnice a dufam ze sa to zlepsi.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
urcite sa to zlepsi 
ak mas v bedni (vo vnutri pc) vysoku teplotu tak namiesto odstranenia bocnic si namontuj radsej ventilator na bednu (chassis fan).
ak mas v bedni (vo vnutri pc) vysoku teplotu tak namiesto odstranenia bocnic si namontuj radsej ventilator na bednu (chassis fan).