Zdravim vsetkych prosim vas potrebujem poradit ohladom kupy TV chcem ju hlavne na xbox a filmy
rozmyslam medzi
plazmou 50" LG 50PJ350 (1366x768,600Hz,Dynamický kontrastný pomer: 3000000:1)
a plazmou full hd ale zato s mensou uhloprieckou 42" Panasonic VIERA TX-P42S20E (1920x1080,600Hz,Dynamický kontrast:
2 000 000:1
budem vdacny za kazdy nazor dakujem
Poradte ! Vyber plazmy
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Poradte ! Vyber plazmy
Ťažka otazka. Zaleži na sledovacej vzdialenosti. Ak je do cca 2,5-3 metrov, tak radšej Full HD, inak stači aj to LG. A čo tak 50" full HD od LG. Oveľa drahšie ako ten Panasonic nie je (priplatok cca 60€) - LG 50PK350. Tym by sa to všetko vyriešilo.
Jj ta vzdialenost bude fakt asi tak len 3.5 m cize priklanam sa k full HD ako som si nemohol vsimnut ten LG 50PK350
( dakujem velmi pekne ved ten je este lacnejsi ako ten bez full hd
dufam ze ma LG nesklame nakolko vzdy som mal len samsungy
dakujem este raz
dakujem este raz
-
Ryan Giggs
VIP
Lacnejši ako ten HD ready nie je, stoji cca o 20€ viac. To je myslim ale zanedbateľne. Inak, na 3,5 metra stači aj HD ready, z takej vzdialenosti rozdiel nerozoznaš, ale kedže je za podobnu cenu full Hd, voľba je asi jasna.
LG je na tom obrazovo o čosi lepšie ako Samsung, ten už nie je to čo byval. Samsung je špičkou už len v marketingu, v kvalite je pozadu.
LG je na tom obrazovo o čosi lepšie ako Samsung, ten už nie je to čo byval. Samsung je špičkou už len v marketingu, v kvalite je pozadu.
jj dakujem
no mne to naslo ten hd ready LG 50PJ350 od 580 e a ten full HD LG 50PK350 od 570 e
) nechcem tu pisat ake stranky aby som ich nepropagoval neviem ci sa to moze na tomto fore... ale zadal som len nazov do google a vyhodi ti to hned
dakujem za ochotu pomoct vyber je jasny berem ten LG full hd
no mne to naslo ten hd ready LG 50PJ350 od 580 e a ten full HD LG 50PK350 od 570 e
dakujem za ochotu pomoct vyber je jasny berem ten LG full hd
-
Ryan Giggs
VIP
Ano viem o tom, ale objednavať niečo z tejto stranky je dosť riziko. A čo je dôležitejšie, cena je jedna vec, ale je to zahraničny obchod a preto sa plati nemalo aj za dopravu. Konkretne 85€ (je to tam napisane), takže v konečnom dôsledku je to draha kupa.
Dakujem velmi pekne myslim ze tema moze byt zmazana