Half Life vs. Win7
Half Life vs. Win7
tak dnes sme sa rozhodli ze zaspominame na stare casi a zahrame si stareho dobreho crossfirea. Tak sme vsetci poctivo nainstalovali HL a ono to hned pri spusteni spadne. Mam 32bit win 7 ultimate crack edition. Som root a nastavil som aj spätnu kompatibilitu. nejake napady ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Half Life vs. Win7
HL je originál? (ak nie tak skús inú verziu, ale to sa tu už nerieši)
Origo HL fakčí na Windows 7 bez akýchkoľvek problémov
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj mam steam a na mojom malom eee z win 7 basic som to rozbehol hehe takze problem je vo verzii hry
potrebujes daku upgradeovanu ale pokial viem borci to vedia dako ze zoberes steam verziu a dakom to otototo inak hra za par korun tak v pohode kup origo a nic neries
cez vianoce bude za 1 euro, to sa oplatí, hoci len do zbierky...
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ak sa tvoja predpoveď naplní tak máš odomňa K+. Už rok čakám na akciu. (sry za OT)
//ja som stiahol asi 20 warezových verzii, ale na ani jednej nešiel mp
//ja som stiahol asi 20 warezových verzii, ale na ani jednej nešiel mp
-
palciii
podobne =D k+ ta neminie half-life si chcem zahrat uz dlho ale nie je prilezitost a warez verzia sa mi nechce hladat =D
-
HeadShot ^
Light Star
Lol ak bude za 1 € tak mas aj odomna K+
Ale OT..
-
Runes
Addict
hehe no ja som to minuly tyden drtil a kokso neivem trvalo mi to podla steamu 7 hodin
sa mi zda dako malo bo ked som bol odaco mladsi a hl o daco novsi tak som to hadam mesiac drtil
chalani uvidíte, veď hl je každé Vianoce v akcii, ja som to kúpil minulý rok aj s blu shift za 1,3 eura alebo tak neako 
Kde bude Hl za 1€ plz odpiste 
-
Soviet
Darca
Tak tak..sem tam si zahram HL1 po nete na Steame a veru bezproblemov na Win 7 x64 verzii..Vsetko ide ako ma
Aj za tu cenu 8eur sa oplati..ja som to za akciu nekupoval, lebo taka hra musi v zbierke byt 
Chlapci on tu pise o infom Half-Life. Nie tom na Steame, ale o krabicovom na ktory musis nahodit patche 1.1.0.8 + 1.1.0.9 a 1.1.1.0. To je trocha iny engine ako ten na Steame (vid. CS 1.5 a CS 1.6)
@Shano: Ja som nedavno skusal na Win7 Pro 64bit nahodit tohto Halfa + CS 1.5 a v pohode vsetko ficalo. Len skoda, ze v CSku uz tie nemecke servere tiez niesu. Teraz je to len AlaTurka server a tam sa testuju len cheaty. Ak to ale rozbehnes doporucujem este nahodit patch zo SteamelesProject (WON2).
@Shano: Ja som nedavno skusal na Win7 Pro 64bit nahodit tohto Halfa + CS 1.5 a v pohode vsetko ficalo. Len skoda, ze v CSku uz tie nemecke servere tiez niesu. Teraz je to len AlaTurka server a tam sa testuju len cheaty. Ak to ale rozbehnes doporucujem este nahodit patch zo SteamelesProject (WON2).
ak ma original ma tam aj kluc ktory ked zada do steamu tak mu stiahne verziu ktora mu urcite bude fachcit