Ozaj, a aké auto by ste chceli vlastniť? Ja taký Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec. Ale stačila by aj HONDA Prelude 2.0 VTEC s nejakým decentným tuningom (hlavne mechanické časti).
sk_rum napísal:Ozaj, a aké auto by ste chceli vlastniť? Ja taký Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec. Ale stačila by aj HONDA Prelude 2.0 VTEC s nejakým decentným tuningom (hlavne mechanické časti).
Ake by som chcel... V krasnom stave Caddy Eldorado r.v. 1974 plus minus. Raz som ho mal pozicany a nepytajte sa v akom stave som ho odovzdal
sk_rum napísal:Ozaj, a aké auto by ste chceli vlastniť? Ja taký Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec. Ale stačila by aj HONDA Prelude 2.0 VTEC s nejakým decentným tuningom (hlavne mechanické časti).
Ja by som bral novu /nemusi byt najnovsej genreacie/ Subaru Impreza WRX Turbo s nejakym poriadnym tuningom urobenym na mieru. Pridavam nejake pics, ktorymi by som sa nechal inspirovat...
jednoznacne honda civic 1.6 16V VTEC dako okolo 90 kW. samozrejme aj s mojim tunningom.
dako takto aspon na zaciatok... potom sa uvidi podla lowe
//edit aby som sa upresnil tak by to mala byt 5. gen. Civicu verzia VTi s motorom 1.6 DOHC VTEC s vykonom neuveritelnych 118kW. Vmax- 215 km/h a 0-100km/h za 7,3 s a genialnou spotrebou !!!
Bolo by ich asi viac (snom je Porsche 911 Turbo), ale urcite by som neodolal tomuto - Honda Integra Type-R (2.0 iVTEC, 162kW/221k, 206 Nm, max 8400 otacok ), pripadne aj predchadzajuca generacia by bola super.
len mam pocit, ze to bude troska problem zohnat ju ... tu na SK takmer nemozne, iba ak doviest. Inac ako to je teraz s tym zakonom ? Moze sa prihlasit aj starsie auto ??
je tam nejaka hranica. v cechach je to 8 rokov, podobne to bude aj na slovensku. Ale aj tak sa to oplati - z Nemecka za 500 euro dovezies bmw, papiere tak za 10k skk ked poznas lludi, poistka a este zaplatit dovoz...
t0m4s3 napísal:je tam nejaka hranica. v cechach je to 8 rokov, podobne to bude aj na slovensku. Ale aj tak sa to oplati - z Nemecka za 500 euro dovezies bmw, papiere tak za 10k skk ked poznas lludi, poistka a este zaplatit dovoz...
od nasho vstupu do EU neplati obmedzenie tykajuce sa veku dovazaneho auta, staci ze auto je typovo schvalene v EU, pripadne zabezpecit COC.
no neviem, ale ja bym som si do BMW za 500 € nesadol.. podla teba dovezies 8 rocne bmw za taku cenu? Ved to by ani kolesa nemalo, tak by bolo rozbite
ma na to papiere, normalne s tym jazdi, ma STK atd.. co viac chces? Kto nevidel neuveri. Komplet koza - 170koni, 2.5 motor benzin. Nahodeny sportovy podvozok, predok ma vo vyske mojich kolien. Proste slintam ked to vidim. A to vsetko (auto, dovoz, papiere) do 50k czk!
t0m4s3 napísal:ma na to papiere, normalne s tym jazdi, ma STK atd.. co viac chces? Kto nevidel neuveri. Komplet koza - 170koni, 2.5 motor benzin. Nahodeny sportovy podvozok, predok ma vo vyske mojich kolien. Proste slintam ked to vidim. A to vsetko (auto, dovoz, papiere) do 50k czk!
a kolko rocne? lebo z toho co si pisal tak som pochopil ze 8 a menej.
quasimoto napísal:
8 rocne v dobrom stave za 500 € ? no legalnou cestou pojazdne urcite nie... ved to je 20 000 Sk. Tolko stoji Skoda 120 v lepsom stave
ukaz mi taku skodovku za 20 litrov, max 15 aj to je vela za 20 rocne auto