Aké máte repro pri pc ??
Re: Aké máte repro pri pc ??
dnes mi prisli CREATIVE GigaWorks T3 - na tu velkost hraju velmi slusne 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Gigaworks T3 sú vo svojej cenovej kategórii tým najlepším čo k PC zoženieš, samozrejme okrem nejakých custom.
http://www.testfreaks.com/pc-speakers/c ... aworks-t3/
http://www.testfreaks.com/pc-speakers/c ... aworks-t3/
Tak potom som rad, ze som dobre vybral. Zvazoval som T3 a Logitech Z-2300, ale predsa... tieto su cierne 
-
Kilers-return
Light Expert
Ja mám tieto a som s nimi spokojný.
- Prílohy
-
- logitech-x530_400w.jpg (24.9 KiB) 2016 zobrazení
-
PC-Man
Light Star
Na intraku Logitech X-230, no nie som s nimi spokojny... a ine si nemozem dovolit, kvoli nedostatku priestoru
...nevyhoda intraku
-
johny541
King
Viem, že to s tým nesúvisí, ale keď som tu písal, že som si zaobstaral slúchadla HD555, tak sa ma niekto pýtal na mód ohľadom nich. Doposiaľ som to neskúšal ale pred chvíľou som si na to sadol a to som teda iba sedel a čumel (počúval) aká zmena. Tie slúchadla zmenili úplne zvuk, samozrejme k lepšiemu. Dynamika, ostrosť vysokých frekvencií ale taktiež oveľa krajšie a dynamickejšie basujú. Akokeby mi v nich teraz hrala živá kapela. (samozrejme počúvam .flac a audiofilské CD) Koho by to zaujímalo, tak SS
Prípadne môžem poslať nejaké zaujímavé tracky, ktoré urobia v takýchto slúchadlách alebo na lepšom stereu poriadny zážitok 
To len na okraj témy, lebo som čítal viacero príspevkov tuto, že si chcú ľudia tieto slúchadla zaobstarať alebo ich už majú
Ergo, oplatí sa 
To len na okraj témy, lebo som čítal viacero príspevkov tuto, že si chcú ľudia tieto slúchadla zaobstarať alebo ich už majú
Reprak v NTB popripade nokiacke sluchatka (WH 101?) viac mi k stastiu netreba 
Suhlasim, nenarocni ludia su najstastnejsi ludia na svete. Ale co robis, ked si chces vypocut hudbu?
uz 10 rokov mam tieto (cierne) Cambridge Soundworks, niesom narocny audiofil, stale hraju dobre 
-
uplink
VIP
FPS 1400 a 1500 sú jedny z naj repro aké poznám. Tie biele hrajú u môjho bratranca vo verzii FPS 1400 dodnes už viac ako 10 rokov a tie čierne hrajú 7 rokov u môjho kamoša architekta vo verzii 1500, tie čo sú na obrázku
alebo to sú už 2100? Nepamätám si to označenie. Každopádne tie malé krabičky nakopávajú svojou kvalitou prdel všetkým lacnejším reprosústavám od Logitechu a Genihnusu. Akurát pred pár dňami som kúpil kamarátke Logitech X-540 a tie krpce ich rozniesli aj čo sa týka výkonu, aj kvality aj basov 
P.S.: Kupoval som ich v ageme v roku 1999 tie biele, ešte so starým subwooferom, takým vežovým za 1900 SKK
long live Creative! [hej, sú to Creative Cambridge Soundworks].
P.S.2.: Tých predchodcov FPS vlastní pravdepodobne kamoš zo strednej dodnes, hráva v kapele na gitaru a používal ich do roku 2005 čo si ja pamätám
P.S.3.: Každé z nich znejú ináč [lepšie] na SB Awe 64, 128, Live!, Audigy, Audigy 2, X-Fi, X-Fi PT a Xonar D2/PM! To znamená že ani po desiatich rokoch ešte nedosiahli svoj limit!
P.S.: Kupoval som ich v ageme v roku 1999 tie biele, ešte so starým subwooferom, takým vežovým za 1900 SKK
P.S.2.: Tých predchodcov FPS vlastní pravdepodobne kamoš zo strednej dodnes, hráva v kapele na gitaru a používal ich do roku 2005 čo si ja pamätám
P.S.3.: Každé z nich znejú ináč [lepšie] na SB Awe 64, 128, Live!, Audigy, Audigy 2, X-Fi, X-Fi PT a Xonar D2/PM! To znamená že ani po desiatich rokoch ešte nedosiahli svoj limit!
tak tak presne tie cierne
tieto konkretne mi idu na starucickej SB Live! ktora je rovnako stara, ale kym funguje nemam dovod menit
No tie sluchadla su celkom v pohode, nehovorim ze nesu aj lepsie ale ked sa pohram z ekvalizerom ide zvuk nadherneKoCi napísal:Suhlasim, nenarocni ludia su najstastnejsi ludia na svete. Ale co robis, ked si chces vypocut hudbu?
Kedže fotky toho čo mam sa zle robia tak sem dám iba video kde to je jasne vidiet 
Sound Card : CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Xtreme
Sound Card : CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Xtreme
Z-5500 cez optiku 
N-n-n-nokia headset??110mat110 napísal:No tie sluchadla su celkom v pohode, nehovorim ze nesu aj lepsie ale ked sa pohram z ekvalizerom ide zvuk nadherne
---------------------------------------
Od dnes AQ Kentaur 650 + najnovší prírastok Onkyo TX-7830
Takze po dlhom vahani som prisiel k zaveru ze zo svojou starou zostavou to na pocuvanie hudby
predsalen velmi nie je, tak som si zaobstaral tieto krasne repraky a zatial spokojnost.http://www.excelia-hifi.cz/acoustic-ene ... ite-1.html
predsalen velmi nie je, tak som si zaobstaral tieto krasne repraky a zatial spokojnost.http://www.excelia-hifi.cz/acoustic-ene ... ite-1.html
Chcel by som už niečo nové ale zatiaľ hrajú a som s nimi spokojný.. logitech X-230
MODECOM MC-HF40