Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa axxis »

ja som tam praveze napchal titulky co sa rovnako volaju, ale nezobrazilo ich to. maju v nejaokm sp=ecifickom formate ( daval som srt )
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Hmmm, VLC som pouzival iba parkrat (oproti Buzz player sa moze schovat) ale zatial mi to vzdy islo. Mozno proste ten tvoj format nepodporuje. Na druhej strane, aj ja som mal srt.

//hehe, niekomu som sa dostal do musky, aj za rady a otazky dostavam K- :lol: nie ze by ma to trapilo, karmy mam stale dost, len haluz :D
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Mozete mi napisat kolko kb sa vam stiahne pri nacitani stranky hojko.com cez operu mini pri najnizsej kvalite obrazkov?
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Aký je rozdiel medzi tým keď má iPhone 4x5 ikoniek a 5x5 ikoniek dá sa to nastaviť alebo ako to je?

Kód: Vybrať všetko

http://www.bazos.sk/obr/1/352/5822352.jpg

Kód: Vybrať všetko

http://www.megamobil.sk/fotky5872/fotos/_vyr_226apple-iphone-3gs_1.jpg
Ako sa dá rozoznať iPhone 3G od 3GS? Aby som domov nepriniesol ten horší keď ho pôjdem kupovať
Ďaujem
Shwollo
Darca
Darca

linky nedávaj do code
5 ikoniek tam dostaneš po JB. Stiahneš si z cydie na to aplikáciu
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

kontakty - > synchronizacia epic fail ?

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Taka otazka .... dal som synchronizovat kontakty na 3G-cku ... koli presunu na 4ku, problem je v tom ze povodne telefon bol kupeny pouzivany, ako vsetko ficalo ako malo, nepouzival som ho ja, ale znama. mala kontakty len svoje, ale teraz ked sa dalo synch. tak su tam dake uplne odveci kontakty, len problem je ze to vy****lo kontakty aj zo simkarty a su uz len bohvie koho ... je mozne sa dostat ku tym povodnym kontaktom ?
... pri takychto blbostiach sa clovek iba stale viac a viac presviedca ze iphone je total sr**ka ... :evil:

... synch. som dal na win adresar ci co to tam je ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Podla vsetkeho mala v Adresari Windows Contacts aj nejake ine kontakty.
btw ... Kontakty sa vacsinou zalohuju na Google Contacts, funguje tam vsetko a nikdy som s tym nemal problem.

Netreba zaskrtavat vsetko mozne.

iPhone nedokaze zapisovat kontakty na SIMku ... Cize nevidim moznost prepisania kontaktov na SIMke ako realnu.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

a da sa ku nim dostat normal ? bo do 4ky nakopirovalo len tie "nove" ... a stare praveze niesu ani v starej 3ke ... a zasktavat ... tam nebolo co zaskrtnut ... len som ho pripojil a dal moznost ulozenia do adresara ci daco take tam bolo ... do 4ky to uz nakoplo automaticky same
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Mick_14 napísal: Ako sa dá rozoznať iPhone 3G od 3GS? Aby som domov nepriniesol ten horší keď ho pôjdem kupovať
Ďaujem
Pozri to na Googli. Mohol by si nájsť obrázok zadného krytu, kde je ten nápis iPhone viac svetlý ako ten z 3Gčka. Ďalej určite rýchlosť, ak to budeš mať zapnuté. A ak tam bude mať najnovší softvér tak skús zistiť či to má multitasking alebo možnosť zmeny pozadia. V tom prípade je to 3GS.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lord PROXI napísal:a da sa ku nim dostat normal ? bo do 4ky nakopirovalo len tie "nove" ... a stare praveze niesu ani v starej 3ke ... a zasktavat ... tam nebolo co zaskrtnut ... len som ho pripojil a dal moznost ulozenia do adresara ci daco take tam bolo ... do 4ky to uz nakoplo automaticky same
Jedine co si mal zaskrtnut je to co je na obrazku. Dole v polozke Advanced su este dalsie moznosti co ludia vzdy zle pochopia. Je to nahradenie kontaktov v iPhone za kontakty v Adresari, ale neviem preco vsetci si myslia ze to je presne naopak a zaskrtnu to.

Skus pozret co sa teraz nachadza vo Windows Contacts ... Ak by tam nahodou boli aj tie povodne, pomiesane zo zvyskom tak len pomazes tie "cudzie"
Alebo skus este v iPhone pozriet ci sa v Kontaktoch v iPhone nenachadza druha skupina kde su tvoje povodne kontakty. Obcas sa to neprepise len vznikne nova skupina ktora sa zacne implicitne zobrazovat v kontaktoch a zvysne su len schovane.
Prílohy
Bez názvu.png
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

no tak skupinu som tam nenasielresp. na 4ke pri kontaktoch v hornej liste ani moznost skupiny nemam ...
a v win adres book mi neukaze nic ( ani na 3ke, ani 4ke )... su tie kontakty dakde na HDD aby sa dalo ku min dostat a pod ?

njn android funn ... co narobim ... s iphonmy nemam ani sajnu
Prílohy
iphone.JPG
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Neviem ako sproste XPcka ale Win 7 ma kontakty ulozene v uzivatelskom priecinku.
Takze C -> Pouzivatelia -> Username -> Kontakty a tam sa musia nachadzat vsetky kontakty z 3G, ak si pri snahe ich zosynchronizovat nejak nevyhodil alebo neprepisal.
Shwollo
Darca
Darca

oplatí sa mi kupovať Zagg fóliu na iPhone 4? Chcem ju hlavne kvôli tomu, že ako jedná kryje aj boky iPhone a teda aj death grip... (nepíšte mi, že nič také nie je)

Alebo si mám kúpiť radšej "obyčajnú" dopredu a dozadu...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja osobne som používal Zagg na všetkých mojich predchádzajúcich iKraxniach a môžem iba odporučiť. Treba si hlavne dávať pozor počas jej aplikovania, nech všetko dobre sedí a po týždni, keď pomiznú všetky bubliny zpod fólie, si ani nevšimneš, že na telefóne nejakú fóliu máš. Mne na tom poslednom vydržala celých 15 mesiacov a telefón ešte teraz vyzerá ako úplne nový...
Shwollo
Darca
Darca

fúúú... kam sa pozriem každý napíše niečo iné :D. Jeden napíše, že nič moc... že sa znížia pozorovanie uhly, kĺže a pod. Nestalo sa ti to?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Ja som kupil Zagg a po styroch dnoch som ju dal dole a vyhodil lebo to bolo nieco otrasne :D . No to urcite bolo mojou "sikovnostou" ze som to uplne blbo nalepil cize ak by som znovu daval zagg tak to jedine dat nalepit niekomu kto to uz robil. :wink:
Mick_14
Medium Star
Medium Star

stačí mi po pamätovej stránke iPhone 3GS 16GB samozrejme by som tam chcel dávať hry kolko sa ich tam asi dá? budem to musieť stále mazať a vymienať?
Kde sa dá zohnať nejaké lacné príslušensvo kryt,folie...má tá fólia význam na tom mobile? neodlepí sa po chvilke?
Shwollo
Darca
Darca

ja si teraz kupujem 16gb iPhone. Doteraz som mal iPod Touch 8gb - to je ale málo. Mal som na ňom fóliu a vydržala mi viac ako rok. na 100% si kúpim fóliu aj na iPhone.

no a čo sa týka veľkosti hier:
Prílohy
Untitled.png
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Shwollo napísal:ja si teraz kupujem 16gb iPhone. Doteraz som mal iPod Touch 8gb - to je ale málo. Mal som na ňom fóliu a vydržala mi viac ako rok. na 100% si kúpim fóliu aj na iPhone.

no a čo sa týka veľkosti hier:
Odkiaľ si ho ideš kúpiť? možeš aj SS kvôli reklame
Ale trochu ma odraďuje, že niektoré dobré hry majú aj 800 mb asi to budem musieť mazať a vymienať
a ešte odkial si ideš kúpiť tú fóliu alebo nejaký kryt poraď mi obchod kde majú nejaké dobré lacné veci a ktoré kryty sú dobré
hipisko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hipisko »

moosha napísal:Celu noc som tomu obetoval, ale mam bezproblemove iOS4.1 greenpois0n'd :). Este ma cakaju veci ako nahodit cracknute MyWi, iRetinu a podobne, ale do obeda to dam.

Dik za pomoc Nyssow :)

ako si to updatol na 4.1 nakoniec? Som na tom rovnako ako ty, pise mi ten isty error, neviem ako dalej?
dik.

EDIT: uz som to vyriesil, problem bol, ze som mal nastaveny proxy server, itunes sa pytal na DNS prekladanie proxyservra a nie hosts subor.
Napísať odpoveď