Ahojte..
nevie niekto v akom stadiu je vyvoj Pci Express 3 ? Celkom dost sa o nom hovorilo v lete, nejake standardy uz su zevraj aj vonku, tak kedy by mohla zacat vyroba prvych modelov dosiek s ich pozitim? je sanca ze to bude este 2011?
Takisto DDR4 pri RAM. Tiez sa o nich hovorilo, ale pokial viem, su od nas este trochu dalej nez pci express 3. Nema o tom niekto informacie? (kedy by sa mohli zacat vyrabat?)
Vďaka.. totiž, rozmýšlam nad tým, či si ešte pôjdem kupovať lepšie RAMky a GPU do svojho aktuálneho pc, tak by som rád vedel váš názor..
EDIT: Ok, vyzerá to tak, že DDR4 by sa na trh ani nemalo dostať do 2015, takže otázka ostáva pri Pci express 3.0
V akom stadiu je DDR4 & Pci Express 3.0 ?
Re: V akom stadiu je DDR4 & Pci Express 3.0 ?
Ok, vdaka za link.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Neriešil by som ani jedno ani druhé. DDR4 sú ešte v plienkach čo sa týka dosiek, na VGAčakách sú diametrálne odlišné. A PCI-e 3.0 bude spätne kompatibilné. To máš to isté ako ošial s USB 3 a SATA 6. Je to fajn, ale robí to stále kopec chýba a vo väčšine strojov ich máš disablenuté a pracujú v legacy režime, konkrétne USB 2.0 a SATA 2.
V akom stadiu je DDR4 & Pci Express 3.0 ?
Uplink, ale ak mas plne kompatibilne zariadenia tak to je ina kava (chcel som sa hlavne vyjadrit k usb 3.0
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Filipito no aj to je dosť problematické. Som teraz dával pár USB 3.0 PC dokopy a mali externé disky čo to podporujú, tak isto aj SATA 6 hdds a problémy boli a nejakú dobu aj budú. Na pár som to vypol a dal legacy, aby to šlapalo. Drivery ani nič nehelflo. Ale verím že po pár fixoch v Shitdows 7 to bude alright a tak isto aj v biosoch výrobcov dosiek.
Vďaka za odpovede, plánoval som totiž nakúpiť zopár nových kompomentov (lepších), tak som rozmýšlal či sa mi neoplatí počať kým nebudem stavať nový comp.