Hlučný Box
Hlučný Box
Takže po kúpe nove CPU a osadení som nainštaloval štandard box. Keď zapnem PC tak začne na cca 2300 otačkach ale ked sa dostane uz tesne pod 6000 otáčok tak je to niečo hrozne. Chystám sa kupiť aj tak novy CHLADIC ( SCYTHE Ninja 3 ) ale zatial musim ten box nejako utišiť dočasne. Takže vedeli by ste mi nejako poradiť.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hlučný Box
Jedine doska Ti ho pomôže utíšiť ak sú teploty dosť nízke. Záleží od CPU, buď máš CnQ, alebo Enhanced Intel Speedstep [EIST].
tak CPU mam amd x6 1055t a tie dva nazvy čo si dal tak to mi uplne ale uplne nič nehovori 
edit:
a čo sa tyka teplôt tak
edit:
a čo sa tyka teplôt tak
-
uplink
VIP
Teploty sú excelentné aj na boxovom chladiči, ako sa dá čakať od Thubana. Zapni si v biose funkciu cool n quiet. Ak nevieš kde, hoď mi sem model Tvojej dosky, napíšem Ti návod.
gigabyte 880ga-ud3h
-
uplink
VIP
Ak to nepomôže [nastav Cool and Quiet na auto] tak nainštaluj Cool n Quiet driver, aj keď je starý. Ak nepomôže ani to, skús updatnúť driver procesoru vo windowsovom systéme a manageri pre hardware. Ak ani to nepomôže, tak v speedfane nastav manuálne 80% rýchlosti vetráčiku, pri najhoršom 50%