Podvádzanie vo vzťahu
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podvádzanie vo vzťahu
Zdravím, už sa mi stalo viac krát, že som sa stretol s tým že partner podvádzal svoju partnerku a vždy som mal také nutkanie to tej dotyčnej oznámiť, ale takmer vždy to skončilo tak, že ja som vyzeral ako hlupák, samozrejme sa na mňa nahneval dotyčný (čo je prirodzené), ale ešte aj to dievča sa so mnou prestalo baviť. Na druhej strane pár krát som spal so zadanou babou a aj potom som mal chuť jej to všetko vytknúť a povedať to jej partnerovi, aj keď to vzhľadom na okolnosti znie dosť pokrytecky. A potom sa sám seba pýtam, či je to z mojej strany len akási žiarlivosť voči tým čo majú viac partnerov alebo partneriek naraz a ja nemám nikoho, alebo je to môj zlozvyk starať sa do cudzích vecí ? Sám neviem...
Čo by ste urobili vy, keby máte možnosť povedať niekomu: "tvoj priateľ ťa podvádza..." ???
Čo by ste urobili vy, keby máte možnosť povedať niekomu: "tvoj priateľ ťa podvádza..." ???
Re: Podvádzanie vo vzťahu
po vete "tvoj priatel ta podvadza" sa ti ziadne dievca nehodi okolo krku, v podstate mozu nastat dve situacie
- nahneva sa na teba lebo ti neveri + mozes dostat po hube od jej priatela
- nahneva sa lebo si jej to mal povedat skor
nikdy z toho nemozes vyjst dobre
- nahneva sa na teba lebo ti neveri + mozes dostat po hube od jej priatela
- nahneva sa lebo si jej to mal povedat skor
nikdy z toho nemozes vyjst dobre
Tak záleží podľa okolností mne sa už veľa krát stalo, že som bol so zadanou a nejak ma svedomie nehrýzlo zato a trochu som aj žiarlil, že má frajera a ja s nou nebudem môcť byť ale inak svoju priateľku keď som mal som nikdy nepodviedol. Neviem ako by som sa zachoval záleží od toho dotyčného ak by niekto podvádzal moju kamarátku tak by som jej to určite povedal a keby my neverila tak to je jej chyba ale zato keby ju podvádzal môj kamarát tak by som asi mlčal záležalo by kto je pre mňa dôležitejší. Väčšina ľudí sú pokrytci tak tým si hlavu nelám.
-
Bushido
Medium Professional
Bolo to myslené obojstranne nemusí to byť priateľ, čo podvádza ale aj priateľka... a tá veta nemusí byť použitá doslovne...
-
p4ra
Redeemer
Volil som, ako doteraz vsetci 2. moznost a stotoznujem sa s tym, co povedal markus.
-
lollo
Professional
hmm pokial poznas aj jednu aj druhu stranu tak sa snazim dohovorit a tym padom som volil aj tretiu moznost, ale to zavisi ako to poskodeny/poskodena zoberie niekto sa nehneva niekto uveri a snazi sa to predebatovat s druhou polovickou avsak aj tak budes vyzerat za blazna a budes ten zly...
-
audiotrack
VIP
1) určite nie, nedokázal by som podvádzať. To by som radšej vzťah ukončil ako muž s určitou hrdosťou a začal nový vzťah
2) určite nie, do kamarátov sa starám či sú to ich osobné veci alebo nie. Od toho je kamarátstvo. Záleží mi na nich, a snažím sa pomôcť. Podvádzanie nie je správne, tak to treba riešiť a a on (ona) o tom nevie, nebudem sa len nečinne prizerať. Ak sa o svojom vzťahu so mnou nechcú baviť a vyslovene by mi povedali nech sa im do neho nestarám, až potom by som rešpektoval ich súkromie
3) asi toto najskôr. ALe ak niekto podvádza, neprestane. Čiže by som nedohováral aby nepodvádzal, ale aby to svojej terajšej partnerke povedal, a prípadne sa rozišli. Nech to v sebe nemusí tajiť a nebude trpieť, a zároveň ona nebude trpieť keď sa s ním rozíde buď s hnevom alebo s tým že sa jej čestne priznal. Ak to zistí sama, bude veľmi zle
4) to mi tiež nepríde moc rozumné, markus napísal prečo
Je to veľmi ťažká voľba, a dúfam že sa do takej nedostanem. AK ale hej, tak si asi vyberiem odpoveď 3 aj za cenu že môžem stratiť ich priateľstvo. Ale fakt neviem za čo som mal zahlasovať
2) určite nie, do kamarátov sa starám či sú to ich osobné veci alebo nie. Od toho je kamarátstvo. Záleží mi na nich, a snažím sa pomôcť. Podvádzanie nie je správne, tak to treba riešiť a a on (ona) o tom nevie, nebudem sa len nečinne prizerať. Ak sa o svojom vzťahu so mnou nechcú baviť a vyslovene by mi povedali nech sa im do neho nestarám, až potom by som rešpektoval ich súkromie
3) asi toto najskôr. ALe ak niekto podvádza, neprestane. Čiže by som nedohováral aby nepodvádzal, ale aby to svojej terajšej partnerke povedal, a prípadne sa rozišli. Nech to v sebe nemusí tajiť a nebude trpieť, a zároveň ona nebude trpieť keď sa s ním rozíde buď s hnevom alebo s tým že sa jej čestne priznal. Ak to zistí sama, bude veľmi zle
4) to mi tiež nepríde moc rozumné, markus napísal prečo
Je to veľmi ťažká voľba, a dúfam že sa do takej nedostanem. AK ale hej, tak si asi vyberiem odpoveď 3 aj za cenu že môžem stratiť ich priateľstvo. Ale fakt neviem za čo som mal zahlasovať
-
javatar
Hardcore addict
ja by som sa snazil dohovorit... (z dovodu ako napisal audiotrack), pokial by moju radu prijal tak by som mlcal, ignoroval a dal podvadzajucej strane najavo, ze klesa v mojich ociach (ak by sa nejednalo o jednorazovy podvod, pokial by som mal istotu ze sa jedna o jednorazovy podvod a vinna strana to ozaj lutuje, tak kryjem chrbat ale myslim ze tato tema nie je o jednorazovych podvodoch)
-
qwerty-xyz
to co za ---- navrhol takuto temu? a este s tak debilnymi moznostami? markus to trafil!!!! holka sa naserie VZDY, a kto take nieco robi, teda ze oznamuje, len on sam bude v prdeli

a pre tych co podvadzaju mam jednu univerzalnu radu, teda videonavod.
a pre tych co podvadzaju mam jednu univerzalnu radu, teda videonavod.
-
p4ra
Redeemer
A dufajte, ze nedopadnete takto, ked budete podvadzat svoju priatelku.
Chase & Status feat. Plan B - Pieces (Je to d'n'b.)
p4ra: Awesomeness video
drum´n bass FTW
Podvadzanie vo vztahu je akysi druh hobby?Lebo to viete,ze sa to nema.
Myslim si,ze ak mate moznost to "poskodenej"strane povedat,tak mozte,ale zalezi od toho,v akom vztahu k nej ste.Ak ste dobrymi priatelmi,myslim,ze je fajn povedat to nejakym vhodnym sposobom.Aj ked by ste jeden cas boli za toho najhorsieho.Po case vsak pravda aj tak vyjde najavo.No nie?
Podvadzanie vo vztahu je akysi druh hobby?Lebo to viete,ze sa to nema.
Myslim si,ze ak mate moznost to "poskodenej"strane povedat,tak mozte,ale zalezi od toho,v akom vztahu k nej ste.Ak ste dobrymi priatelmi,myslim,ze je fajn povedat to nejakym vhodnym sposobom.Aj ked by ste jeden cas boli za toho najhorsieho.Po case vsak pravda aj tak vyjde najavo.No nie?
-
Bushido
Medium Professional
Nemáš tam uvedené, čo za --- vytvoril túto tému? Myslím, že hej. Kľudne mu dajqwerty-xyz napísal:to co za ---- navrhol takuto temu? a este s tak debilnymi moznostami? markus to trafil!!!! holka sa naserie VZDY, a kto take nieco robi, teda ze oznamuje, len on sam bude v prdeli![]()
![]()
![]()
a pre tych co podvadzaju mam jednu univerzalnu radu, teda videonavod.![]()
Raz som vedel že kolega v práci podvádzal svoju priateľku a síce som ju osobne nepoznal, priezvisko mala ako jeden známy a ten mi povedal, že ju pozná, tak som to povedal jemu, s úmyslom aby sa kolega nedozvedel, že som to povedal ja, no zistil to a vznikol z toho dosť veľký konflikt... Našťastie s ním niesom tak často v kontakte v práci, no aj pre väčšinu kolegov je podvádzanie ako normálna chlapská záležitosť a zasa som z toho vyšiel ako hlupák ja a určite si viete predstaviť, aké by to bolo nepríjemné ísť proti celému kolektívu v práci, tak som to radšej nechal tak. Samozrejme s dievčaťom sú naďalej spolu...
-
qwerty-xyz
bushido --- prepaaaaac !!!! mna taketo temy osobne moc beru. Pretoze ako si ty napisal co sa stalo sa deje furt, presne tento jav, ked chces byt dobry nakoniec ako najvacsi debil skoncis. proste je to tak, s podvadzanim ci ja osobne suhlasim? chces vediet moj skutocny nazor? (o karmu sa teraz nebavime, ja ju nikomu nedavam, to ze ju davate vy mne je u riti ja som k tejto problematike svoj nazor vyjadril)
Moj skutocny nazor je ze chlap co ma pre seba perfektnu zenu je magor ked ju podvadza, ja by som dievca mojho typu nevedel podviest, preco? lebo by to bolo toto co chcem...... ostatne? bez pardonu, preco? lebo nesplnaju to co chcem, tudiz mi nevyhovuju, tudiz hladam nieco co mi vyhovuje, (ano asi by som sa najprv rozisiel --- ale tam su presne specificke situacie)
Moj skutocny nazor je ze chlap co ma pre seba perfektnu zenu je magor ked ju podvadza, ja by som dievca mojho typu nevedel podviest, preco? lebo by to bolo toto co chcem...... ostatne? bez pardonu, preco? lebo nesplnaju to co chcem, tudiz mi nevyhovuju, tudiz hladam nieco co mi vyhovuje, (ano asi by som sa najprv rozisiel --- ale tam su presne specificke situacie)
zalezi od situacie... pokial by niekto podvadzal moju dobru kamosku/kamosa tak to poviem, nech to stoji co to stoji...
ked mi na ani jednej strane nezalezi, tak mi to je jedno...
a ked by chalan podvadzal babu ktoru chcem tak drzim jazyk za zubami pred nou, ale jemu by som siel napravit ksicht a popritom mu "dohovorit" nech sa od nej velmi rychlo prace prec
celkovo mi z toho ale vychadza moznost 2 ako najlepsia
ked mi na ani jednej strane nezalezi, tak mi to je jedno...
a ked by chalan podvadzal babu ktoru chcem tak drzim jazyk za zubami pred nou, ale jemu by som siel napravit ksicht a popritom mu "dohovorit" nech sa od nej velmi rychlo prace prec
celkovo mi z toho ale vychadza moznost 2 ako najlepsia
presne tak to aj vo vacsine pripadov dopadne, niekto kto je zamilovany nebude pocuvat varovania nejakeho cudzieho cloveka, ze ho jeho partner podvadza...a zase ked prezradite niekoho neveru, tak budeme mat urcite konflikt s tym co bol neverny...este horsie je, ked sa do takehoto problemu cudzieho vztahu zamiesate z vlastnych zaujmov (paci sa vam ta baba alebo chalan), no a to potom vznikaju este horsie konflikty, a "nevernikovi" sa proti takemu tvrdeniu pomerne lahko brani, staci povedat ze ziarlite a zavidite a ze proste preto klamete a vymyslate si story o jeho nevere...a komu uveri zamilovana osoba? svojmu milovanemu alebo niekomu koho skoro ani nepozna ?
skor si myslim, ze partnerske problemy by si v prvom rade mali riesit ti dvaja co su vo vztahu a ludia nezainteresovani by sa do toho miesat nemali, teda pokial to partneri sami nechcu (napr. vyhladaju paroveho terapeuta atd.) ...nevera je sucastou nasich zivotov, urcite sa s nou kazdi z nas stretol (aj ked mozno nie priamo), a rozhodne nevera nie je len zalezitost muzov ! neveru nejakych cudzich vztahov urcite neodporucam riesit, ono ta nevera sa jedneho dna aj tak dostane na povrch aj bez toho, aby ste vy riesili nejaky cudzi vztah...
otazkou ale zostava, ci by ste povedali dajme tomu svojmu surodencovi, svojmu najlepsiemu kamaratovi/kamaratke o tom, ze ho/jej partner/partnerka podvadza, keby ste o tom vedeli...ale to zase zalezi od toho aky mate vztah s tym blizkym clovekom, castokrat je pre niektorych ludi dolezitejsi ten kamaratsky alebo surodenecky vztah ako ten partnersky, milenecky...ja osobne som presne ten typ, a bol by som naozaj rad, keby mi moj kamarat povedal o nevere mojho partnera, keby sa o tom dozvedel...ako sa hovori, lasky prichadzaju a odchadzaju, ale jedini kto zostava, su priatelia...
skor si myslim, ze partnerske problemy by si v prvom rade mali riesit ti dvaja co su vo vztahu a ludia nezainteresovani by sa do toho miesat nemali, teda pokial to partneri sami nechcu (napr. vyhladaju paroveho terapeuta atd.) ...nevera je sucastou nasich zivotov, urcite sa s nou kazdi z nas stretol (aj ked mozno nie priamo), a rozhodne nevera nie je len zalezitost muzov ! neveru nejakych cudzich vztahov urcite neodporucam riesit, ono ta nevera sa jedneho dna aj tak dostane na povrch aj bez toho, aby ste vy riesili nejaky cudzi vztah...
otazkou ale zostava, ci by ste povedali dajme tomu svojmu surodencovi, svojmu najlepsiemu kamaratovi/kamaratke o tom, ze ho/jej partner/partnerka podvadza, keby ste o tom vedeli...ale to zase zalezi od toho aky mate vztah s tym blizkym clovekom, castokrat je pre niektorych ludi dolezitejsi ten kamaratsky alebo surodenecky vztah ako ten partnersky, milenecky...ja osobne som presne ten typ, a bol by som naozaj rad, keby mi moj kamarat povedal o nevere mojho partnera, keby sa o tom dozvedel...ako sa hovori, lasky prichadzaju a odchadzaju, ale jedini kto zostava, su priatelia...
To záleží od toho, ako dotýčného/dotyčnú dobre poznám a ako vychádzame. Pri neiktorých (väčšine) ľuďoch by som sa do toho proste nemiešal, lebo to nie je moja vec.
Pri kamarátkach sa stotožňujem s markusom, preto ak by som mal nutkanie jej to oznámiť, tak by to bolo formou nejakeho "prerieknutia sa" alebo rečami "pomimo" tak, aby to počula. Proste vyvolať v nej samej žiarlivosť a záujem zistiť viac. Nech na to príde sama.
A pri kamarátoch (ozajstných) no problem. Neviem si predstaviť, že by som sa díval na to, ako mojho kamaráta ťahá nejaká baba za nos. Aj tak by na to skor, či neskor prišiel a možno aj na to, že som o tom vedel a len tak sa na to díval.
Hovorí sa, že lásky prichádzajú a odchádzajú, ale kamaráti ostávajú.
//v ankete hlasovať nebudem, lebo ani jedna možnosť nezahŕňa moj postoj
Pri kamarátkach sa stotožňujem s markusom, preto ak by som mal nutkanie jej to oznámiť, tak by to bolo formou nejakeho "prerieknutia sa" alebo rečami "pomimo" tak, aby to počula. Proste vyvolať v nej samej žiarlivosť a záujem zistiť viac. Nech na to príde sama.
A pri kamarátoch (ozajstných) no problem. Neviem si predstaviť, že by som sa díval na to, ako mojho kamaráta ťahá nejaká baba za nos. Aj tak by na to skor, či neskor prišiel a možno aj na to, že som o tom vedel a len tak sa na to díval.
Hovorí sa, že lásky prichádzajú a odchádzajú, ale kamaráti ostávajú.
//v ankete hlasovať nebudem, lebo ani jedna možnosť nezahŕňa moj postoj
-
Fabo
Hardcore addict
Tazke... takisto musim povedat ze ani jedna moznost nezahrna moj postoj celkovo... zalezi od situacie, paru, ako koho z toho paru poznam...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v hlasovani mi chyba spravna moznost - pogratulujem mu

-
Bushido
Medium Professional
Prvá od toho nemá ďaleko....
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2010, 21:17)
Tak povedz ako by vyzerala odpoveď, ktorú by si zaklikol ?Fabo napísal:Tazke... takisto musim povedat ze ani jedna moznost nezahrna moj postoj celkovo... zalezi od situacie, paru, ako koho z toho paru poznam...
Dám jeden príklad z nedávnej minulosti - cca leto.
Viac ako polročný vzťah dobrého chalana s totálnou p***, ale to je samozrejme subjektívny názor. Týpek robil v BA, domov chodil na víkend. Mladá mala voľné týždne. Po asi 2 mesiacoch mu sestra predložila vytlačené dôkazy z pokecu a facebooku (poznala jej heslo), ako si dohadovala stretko na kúpaní s iným chalanom, len čo jej napísal, že musí kvôli práci ostať aj na víkend, ďalej ako s kamarátkou vulgárne ohovárala jeho rodinu, matku, otca každého a dokonca i jeho samého...
Rozišli sa. Na 3 dni. Dodnes sú stále spolu.
Viac ako polročný vzťah dobrého chalana s totálnou p***, ale to je samozrejme subjektívny názor. Týpek robil v BA, domov chodil na víkend. Mladá mala voľné týždne. Po asi 2 mesiacoch mu sestra predložila vytlačené dôkazy z pokecu a facebooku (poznala jej heslo), ako si dohadovala stretko na kúpaní s iným chalanom, len čo jej napísal, že musí kvôli práci ostať aj na víkend, ďalej ako s kamarátkou vulgárne ohovárala jeho rodinu, matku, otca každého a dokonca i jeho samého...
Rozišli sa. Na 3 dni. Dodnes sú stále spolu.