zhanam cisto len cs 1.6 rok tak 2007 kludne doplatim ak bude treba ak bude teda starsi ako 2007 ak by bol niekto ochotny bol by som mu velmi vdacny dakujem
v: STEAM za starsi STEAM (cs 1.6)
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
v: STEAM za starsi STEAM (cs 1.6)
zdravim ludia vymenim moj steam teda Counter Strike: Anthology obsahuje hry vid. na obrazku zakupene to je v roku 2008 ....
zhanam cisto len cs 1.6 rok tak 2007 kludne doplatim ak bude treba ak bude teda starsi ako 2007 ak by bol niekto ochotny bol by som mu velmi vdacny dakujem
-
Arkaz
Addict
Re: v: STEAM za starsi STEAM (cs 1.6)
caw pisal som ti na icq. mam steam no musim zistit datum
Edit: no nasiel som toto December 24, 2007
je to member since takze malo by to byt datum regnutia. ale mam tiez tie iste hry okrem halflife tak neviem ci sa mi to oplati vymenit
Edit: no nasiel som toto December 24, 2007
je to member since takze malo by to byt datum regnutia. ale mam tiez tie iste hry okrem halflife tak neviem ci sa mi to oplati vymenit
-
Betarik
Professional
mne ide len o to steam id vies ... ak nehravas u2,playzone proste ak nehravas ligi tak ti to moze byt jedno a mne tym dost pomozes 
ako zistím to member since?
-
bry4n1
Light Star
Kolko by si dal za 5 miestne?
-
Betarik
Professional
vymene lock
// pre toho kto mi dal -K ... nejde mi o to kolko mam mieste steam id navyse som ho vymenil za take ake som mal len som mal na jednej lige ban za multiucet tak som potreboval ine game id a nie najnovsie chapando ?
// pre toho kto mi dal -K ... nejde mi o to kolko mam mieste steam id navyse som ho vymenil za take ake som mal len som mal na jednej lige ban za multiucet tak som potreboval ine game id a nie najnovsie chapando ?