Resident Evil 5
Re: Resident Evil 5
Ja mam brokovnicu a partnerka ma samopal..
-
JeffHardyy
Light Professional
poznal som jeden bod len neviem ktorý to bol na tele..tuším ked si mu strelil do nohy alebo do hlavy tak sa oslabil a mohol si mu drbnuť pesť alebo donho strielať kym sa nepostaví
Myslím že mu trčí oko s pod vreca čo má na hlave (Ak myslíš toho) a do toho treba trafiť ale dá sa to vyriešiť aj pár granátmi a tou elektrikou 
Dik za rady ale nefunguju pouzil som 3 triestive, 2 zapalne granaty a vyse 130 nabojou so samopalu a nic.
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Neviete náhodov, či sa nechystá niekedy sprístupnenie DLCčiek Lost in Nightmares a Desperate Escape na PC ? Inak je to premakaná hra, hlavne v coop.
mam taky problem neviem ako pridat zivot tej mojej partnerke
-
JeffHardyy
Light Professional
chod do invertára a daj jej sprej...alebo vyber aby si ju ošetril dá sa to nejako určite
zdravim vas..rad by som zahrat RE5 po sieti s niekym..myslim COOP:) ako to spojazdnim? co som cil pozeral tka ziadnu hru nenajde nic..to mam niekam azdat kamosovu IP alebo ako to spojazdnime? respektive sparujeme..ci on zane hru a hra a ja iba dam nacitat online hru a pripoji ma to k nemu? alebo nejaky postup? dakujem
mame problem s coop game po nete s kamaratom hrame a asi 1min. po zacati hry mu napise ze program neodpoveda moze to sposobovat ze on ma win xp a ja win 7 a este single mu funguje bez problemo za dopovede dakujem