rozchod?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

rozchod?

Príspevok od používateľa cristiano ronaldo »

Dobry den, viem,ze mi asi tazko poradite,ale tak aspon sa nejak tak troska zdoverit. Uz dlhsiu dobu ma trapi, ze mam dievca, s ktorym sa dost casto hadame. Vzdy sa aj udobrime,ale mrzia ma tie hadky. Sme spolu skoro 2 roky. Uz sme sa raz aj rozisli ale dali sme sa znova dokopy. Chybame si a preto je rozchod velmi tazky. Problem vsak je,ze stale ma na nej trapia nejake veci ani nie tak teraz ale co robila v minulosti a neviem sa tych pocitov zbavit. Vzdy ma to nahana. Parkrat sa uz aj stalo,ze mi klamala...v nicom vaznom,ale dovera je nalomena. Myslite, ze je lepsie ukoncit to? alebo pokracovat s tym,ze mozno to raz prejde? Najhorsie je,zeee neviem sa zbavit takeho pocitu,zeee...s nou by sa to dalo vsetko zvladnut..ale ak sme spolu tak stale neco pride,co ma vytoci do bezvedomia..:( viem,ze je tazke poradit,ale tak aspon troska...dakujem
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: rozchod?

Príspevok od používateľa javatar »

sam musis vediet ci to negativum (caste hadky) vies zniest... tiez sa s priatelkou casto hadam ale nevnimam to neako velmi negativne... problem skor vidim v tom ze nevies prekusnut jej minulost... ak sa nezbavis toho tak je to odsudene k zahube... proste sa zmier s tym co v minulosti popachala.. good luck
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

najdi si taku z ktorej budes mat taky isty pocit, ale nebude ta vytacat do cervena :-P co ti ine poradit :-) ... alebo analyzuj ci je vobec to co ta vytaca racionalne a ci by si nemohol v niecom ustupit :-P ... sam vies nakoniec najlepsie a nikto ti do toho nevidi :-)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

vo vzťahu treba byť šťastný. Ak si šťastný napriek tomu, že má možno nejaké zlé vlastnosti, urobila plno chýb, hádate sa a neviem čo ešte, tak sa oplatí o ňu bojovať a byť s ňou. Dva roky sú dlhá doba, takže všetko toto by si mal vedieť. Ak sú to ale hádky o ničom, a každý jeden týždeň si týmto pokazíte, tak to zmysel nemá a mali by ste sa o tom otvorene porozprávať. Nevravím že porozprávať hneď v zmysle rozchodu, ale možno skúsiť prísť na to prečo sa hádate a či sa s tým dá niečo spraviť. Každí si vymedzite nejaké veci ktoré sa budete snažiť dodržiavať, akési kompromisy v tých veciach ktoré sú najčastejším predmetom hádok
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa cristiano ronaldo »

Práve o to ide, že už je to celkom dosť a bolo by mi veľmi ľúto zahodiť to. Neviem sa však zmieriť s istými vecami, hoci ona sa ich snaží eliminovať. Ale obávam sa toho, že to držím už len zo zvyku:( to by bola asi najhoršia voľba. Som vo vážne zvláštnej situácii, pretože dosť sa kvôli mne zmenila, čo si vážim, no aj tak myslím na minulosť. Obávam sa, že ak by som ju nechal, strašne by mi chýbala a nedokázal by som ani s inou si niečo začať. Viem, že čas by to možno vyliečil, ale tak naozaj neviem. Chápem, že poradiť na 100% mi nemôžete, ale tak aspoň trochu sa o to podelím, nech sa trápim menej.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

cristiano ronaldo napísal:Dobry den, viem,ze mi asi tazko poradite,ale tak aspon sa nejak tak troska zdoverit. Uz dlhsiu dobu ma trapi, ze mam dievca, s ktorym sa dost casto hadame. Vzdy sa aj udobrime,ale mrzia ma tie hadky. Sme spolu skoro 2 roky. Uz sme sa raz aj rozisli ale dali sme sa znova dokopy. Chybame si a preto je rozchod velmi tazky. Problem vsak je,ze stale ma na nej trapia nejake veci ani nie tak teraz ale co robila v minulosti a neviem sa tych pocitov zbavit. Vzdy ma to nahana. Parkrat sa uz aj stalo,ze mi klamala...v nicom vaznom,ale dovera je nalomena. Myslite, ze je lepsie ukoncit to? alebo pokracovat s tym,ze mozno to raz prejde? Najhorsie je,zeee neviem sa zbavit takeho pocitu,zeee...s nou by sa to dalo vsetko zvladnut..ale ak sme spolu tak stale neco pride,co ma vytoci do bezvedomia..:( viem,ze je tazke poradit,ale tak aspon troska...dakujem
fuuuuf, napisem ti to kolega takto (aby si bol na spravnej miere uvedeny) KLAMU VSETKY!!!! vsetky do poslednej, a ten co si mysli ze mu dievca nikdy neklame, tomu never. Ten len o tom chudak nevie..... rozdiel je akurat v tom na kolko a v com slecny klamu, ale mi ver klamu stale, ....
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

qwerty-xyz napísal: fuuuuf, napisem ti to kolega takto (aby si bol na spravnej miere uvedeny) KLAMU VSETKY!!!! vsetky do poslednej, a ten co si mysli ze mu dievca nikdy neklame, tomu never. Ten len o tom chudak nevie..... rozdiel je akurat v tom na kolko a v com slecny klamu, ale mi ver klamu stale, ....
Klameme aj my muži, tak isto všetci a tiež je len rozdiel v tom na koľko a v čom :wink:
qwerty-xyz

eldzi napísal: Klameme aj my muži, tak isto všetci a tiež je len rozdiel v tom na koľko a v čom :wink:
:twisted: :twisted: :twisted: co dodat, hnusna pravda.....
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

qwerty- nerob to co nechces aby druhi robili tebe-what goes around comes around...preco cakas od druhych nieco co sam nerobis?ci Ty nechces a necakas harmonicky vztah? Tebe vyhovuje status quo? TY SAM si vyberas a pritahujes to co sa Ti deje a iba TY SAM to mozes zmenit-ide iba o to ci si sa nad tym zamyslel a uvedomil si si to alebo nie..slova su zbytocne ked to precitis.niekto sa uci kratko, niekto cely zivot, drzim palce v oboch pripadoch. howgh

ronaldo: ty sam vies ci ste spolu zo zvyku alebo nie. 90% parov imho je lebo nevedia byt sami a radsej sa trapia vo dvojici. preto ti poviem vetu co sa da aplikovat snad na vsetky temy -prestan sa hrat pred nou a sam pred sebou a ries problemy tam kde sa vyriesit daju - s dotycnou osobou,otvorene a uprimne.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

spermia napísal: Tebe vyhovuje status quo? TY SAM si vyberas a pritahujes to co sa Ti deje a iba TY SAM to mozes zmenit
jesus fu*k ! to je ako z nejakej velkej ucebnice zenu a podobnych sraciek :-) ... pokial clovek klamat a podvadzat vie, tak sa mu to vratit vobec nemusi :-P
spermia
Light Star
Light Star

nordkapp - ano,technicky mas pravdu, ale co to meni na veci ze sa rozhodujes podla svojho (pre mna) ubohejsieho ja? nic... ak potrebujes oje*** aby si nieco mal je mi Ta uprimne luto aj ked o to nestojis. a ci su to zenove sracky alebo nie - nechaj kazdeho nech sa zamysli co mu je blizsie.. v zasade vravis - klamat je v pohode. NIE JE, ale to dufam raz pochopis..problem byva ze ludom ako Ty sa musi stat nieco naozaj silne aby prehodnotili svoje postoje.
drzim palce
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kde som prosimta ja napisal ze potrebujem klamat ? zatial som v nicom zasadnom nepotreboval ... ale ked budem, tak sa tomu nebudem vyhybat, lebo viem ze pravdepodobnost ze budem klamany ja je stale rovnaka, ci klamem, alebo nie :-P :-P ... moralne perly si nechaj pre niekoho, koho zaujimaju :-D
spermia
Light Star
Light Star

napodobne k tvojim "zenovym srackam" :)
qwerty-xyz

spermia napísal:napodobne k tvojim "zenovym srackam" :)
ty si fakt asi spermia, ze POCIATOK STADIA, ..... klame sa furt a vsade a aj ked ty klamat nebudes ludia ti budu, a im bude u prdele ci si ty taky alebo onaky, vobec to nie je o tom co si pisal ale vobec. :roll:
a vies tie take pohádky o harmonickom vztahu a podobne, jasneee jasneeee vsetci to chceme, .... len ci to aj vsetci budeme mat ..... :smt049
spermia
Light Star
Light Star

cakas ze klesnem na tvoju uroven?nie
ma zmysel vobec reagovat?verim ze ano
precitaj si a zamysli sa nad tym co som pisal vyssie..to ze si TY taky neznamena ze VSETCI su taki... posledny krat pisem - ludi okolo Teba si vyberas Ty, a su iba Tvojim odrazom..
drzim palce na Tvojej zjavne este dlhej ceste
qwerty-xyz

:lol: joj heeeej, dlhe cestyyyy ..... somariny dookola ........ :smt015 :smt015 :smt015 :smt015 :smt015
---dufam ze to tu dakto premaze, lebo ja nemozem z takych "jebtižkárov" ..... :idea: :arrow: nezabudni zacat hlasat o spravodlivosti, cti, duchovnej ceste, poznaniu sveta a dalsich perlickach . . .
spermia
Light Star
Light Star

pre somara vsetko somariny
urazky si nechaj pre niekoho kto ich berie osobne, tu si na zlej adrese
pekny vecer prajem
qwerty-xyz

spermia napísal:pre somara vsetko somariny
urazky si nechaj pre niekoho kto ich berie osobne, tu si na zlej adrese
pekny vecer prajem
:roll: inak, nikto tu nikoh neuraza, kebyze hej, sme obja v "base"
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

V prvom rade sa chcem ospravedlniť autorovi témy, že mu neporadím v jeho situácii (ale prajem Ti, nech si to nejako urovnáš- iba sa bojím, že by som ti nevedel nejako relevantne poradiť) a skôr budem reagovať na hromadu hoven z posledných príspevkov.

Qwerty, chápem, že máš určitú predstavu o samom sebe, ktorú považuješ za skutočnosť, ale tvoje kecy ma už naozaj nebaví čítať. Po prvé, ak chcem počuť drsňácke hlášky a názory, ktoré si berieš z nemenej drsňáckych filmov a hier, tak si to zahrám alebo pozriem. Pseudofrajeri, ktorí sa im snažia podobať lebo ich skutočná osobnosť stojí za pi*u dieru do sveta neurobia. Mrzí ma, že (aj keď vlastne si tým nie som istý, ale možno: ) som prvý kto ti musí povedať, že tvoje namachrované kecy dojem na ľudí, okrem 13 ročných gangstaz neurobia. Máš aj sem-tam celkom výstižné postrehy, ale kým sa to snažíš obaliť do "cool" obalu tak to aj tak nakoniec pôsobí tak, že si si to radšej mohol nechať.

Hlavne tí čo sú skutočne pánmi svojho života a idú za všetkým aj cez mŕtvoly sa tým nemusia chvástať na fórach a v každom príspevku dokazovať, že to ONI sú výnimoční madafakas. Proste to robia, lebo to robiť vedia a je to účinný prostriedok ako dostať to čo chcú. Týpci, čo chodia na široko a každému koho pozornosť zaujmú na pár sekúnd, že sú životom vyje*** ako oni chcú v skutočnosti plačú doma, lebo sa nevedia prihovoriť tej blondínke z McDonalds a podobne. Preto aj tvoje kecy o tom, že svet je kur*a a každý je sviňa preto ty si väčšia.. V niečom máš pravdu! A to zrejme v tom, že sa po tebe každý vozí a si pánom svojho života asi tak ako rybička v akváriu. A to ťa tak serie, že ak nemôžeš byť ako tí, čo s tebou zametajú tak sa tak aspoň budeš prezentovať na fóre a rešpekt si buduješ maximálne tak tým, že sa vysmeješ každému slovu ako "láska" alebo "spravodlivosť", samozrejme preto, že je to pod tvoju úroveň a nie preto, že v skutočnosti sa tebe niečo také nedostáva.
Každý kto tu tvrdí, že svet je nespravodlivý a vyhrá ten, čo má ostatných viac v pi*i.. je zrejme ten po ktorom sa ostatní vozia. Ja napríklad nemám potrebu klamať a škodiť, aby som dostal čo chcem. Samozrejme to robí každý, ale mne osobne to nie je príjemné a vôbec by ma nenapadlo byť na seba hrdý zakaždým keď to urobím. A predsa si viem poriešiť veci tak aby mi to vyhovovalo a nemám pocit, že je mnou manipulované. Že sa niekto nespráva ako hajzel neznamená automaticky, že si necháva srať na hlavu. Snažím sa všetko robiť v súlade so svojím svedomím, ale zároveň si dávam pozor aby som mal veci pod kontrolou a neponižoval sa. A ak sa cítite, že je svet je na vás zlý, tak si ošéfujte najprv sami seba, že vy sa budete snažiť byť ešte horší je povedal by som detinské.

Som si vedomý toho, koľko vypočítavých hajzlov je na svete, ale stačí nebyť SPROSTÝ a zas tak moc sa vás to týkať nebude. Že sa nechám osrať a na ďalší deň zato oseriem niekoho iného.. no čo ja viem.
nesúhlasím zas tak úplne so spermi-om ale rozhodne jeho slová majú väčší nadhľad ako také sračky
qwerty-xyz

:smt049 zlato nemas vo mne pravdu v nicom, ale neva. Mna to nejako nezere, :D aj by som sa tu s tebou hadal, ale pohoda, klidek tabaaacek, ....a to asi nikdy nepochopis .....
Napísať odpoveď