Problem so susedom , parkovacie miesto (invalid)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem so susedom , parkovacie miesto (invalid)

Príspevok od používateľa Grim »

...čo s tebou?...komu niet rady, tomu niet pomoci...

//...ešte dodám, že poškodzovanie áut nieje pekné, ale ak to nešlo po dobrom, pôjde to po zlom...
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Grim napísal:...skôr aby jej nebolo ľúto auta...prečo sa zakladateľovi témy nešmykne kľúč?...
Lebo mozno kazdy clovek neni hajzel? Ja by som v zivote neposkodil takto niekomu auto maximalne ked ma niekto nasere tak mu odsrobujem ventilku pretoze ho to nejak finacne neposkodi... jedine ho to fajn nasere ked rano budu vsetky kola prazdne ale niekomu poskodzovat auto by bolo fakt poduroven podla mna a ked sa naohodu dokaze ze si to bol ty niekto ta videl alebo tak tak skoda moze byt dost velka.Fakt nechapem tych ludi co mozu toto spravit :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nikdo ti nic nedokaze ked niesi dement, Grim ma pravdu. Ked sa niekdo chova ako k*kot a nieje s nim rec tak sa prestanem rozpravat a idem na to inak.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Meken napísal:tak parkovacie miesto ma cca 2,5 metra tipujem a ona ma posratu feldu a fabiu, je to pozdlzne parkovanie, ved tam by sa kazdi vopchal, lenze tam treba nacuvat (lenze to ta pi*a nevie asi ) a nie ako ona si mysli, ze tam vojde normalne predkom.

Trvaly pobyt tu isto nema, je sa mi zda z RK a pride matku pozret (tu invalidku, ktora nie je postihnuta na voziku, ale len nepocuje) raz za 2 mesiace, dakedy ani to. Nie vzdy si to vsimneme, lebo pride na 10-30 min a ide prec... cez noc tam nikdy nik neparkuje, ona chodi bud cez vikend alebo cez tyzden ku veceru na tych par minut... parkovacie miesto je absolutne nevyuzivane, ani s nou nikde nebehaju po doktoroch, je to len o tom, ze aby mala dcera kde parkovat, pritom hned vedla bytovky je parkovisko vacsie, lenze to pani doktorke uz je daleko od vchodu... :x

Teoreticky tam by sme mohli parkovat aj my, ale nie je tam svetlo, je to v tme vedla bytovky, tak cez noc radsej parkujeme pred bytovkou, je jasne ze ked je tam vela aut, tak musime ist "vedla".

//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 17:54)
Oco bol aj na mestskej policii, je to tak, ze ona ma svoj "rezerve flek" kde moze parkovat , ale nic jej nezakajuze parkovat inde, takze ju nemozu pokutovat za to , ze zaparkuje na "mojom" mieste vedla svojej "rezervacky", keby som ja zaparkoval na jej "rezervacke" tak je jasne, ze zavola mestskych alebo rovno odtahovku... Ale ako policajti povedali, je to zneuzivanie uz len koli tomu aka je tam situacia (ze ivalidka nechodi na aute a dcera tam nema trvaly pobyt), vraveli, ze od noveho roku maju preverovat tieto "invalidne parkovacie miesta" , tak ale co je na tom pravdy a ci sa dockame... Vraveli, ze je vela staznosti na toto, ze to zneuzivaju. Staci si od doktora "vypytat" peciatku s ktorou sa ide na mestsky urad a je to... Nepoviem keby tam ta dcera parkovala kazdy den a chodi za mamou, ale toto... vrchol

//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 17:58)
ide o "charakter" cloveka alebo ako to povedat, ze si to nedovoli, ak nema naozaj vazny dovod a nie je kde parkovat. Ale v bytovke mame polovicu dochodcov, to keby si kazdi dal reserve pre svoju rodinu, tak by sme my "normalni" zdravi ludia nemali kde parkovat koli takymto keketom...
:lol: dojdi raz za nou a povedz jej ze ked pride nech ti zazvoni ze jej to auto zaparkujes na miesto ked to nevie.a ked odmietne tak je p*ca a nech vrati vodicak
Napísať odpoveď