Pri zapínaní PC treba vytiahnuť všetko z USB portov
Pri zapínaní PC treba vytiahnuť všetko z USB portov
Zdravím mám taký problém z nasledovnou zostavou: Procesor: AMD Athlon x64 3000+, Zákl.doska: MSI K8N SLI, Grafika:GeForce 6200. Môj problém spočíva v tom, že keď zapínam PC musím vytiahnuť všetko čo je zapojené v USB portoch, pretože pokiaľ tam nechám niečo zastrčené počítač sa hneď pri spúšťaní zastaví z tým že vypíše asi dva riadky v čiernom okne(neviem ako by som to pomenoval, pri spúšťaní každého PC hneď po stlačení gombíka nabehne čierne pozadie logo BIOS-u a začne vypisovať všetko čo načítalo z hardware komponentov). Chcel by som sa teda spýtať ako mám docieliť toho, že sa počítač v klude zapne aj z pripojeným USB príslušenstvom ? Ďakujem za pomoc...
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pri zapínaní PC treba vytiahnuť všetko z USB portov
chod do biosu a vypni bootovanie z usb, alebo zmen prioritu bootovania - daj bootovanie z disku pred bootovanie z usb.
Myslíš v Bootovacom menu kde máš 3 bootovacie zariadenia ? 1st Boot device:Harddisk 2st Boot device: CD-ROM 3st Boot device: Floppy Boot other device:Disabled ...takto som to nastavil a stále to nejde ...caesar1987 napísal:chod do biosu a vypni bootovanie z usb, alebo zmen prioritu bootovania - daj bootovanie z disku pred bootovanie z usb.
-
caesar1987
Addict
jj tam by to malo byt.. to je divne. skus najst este niekde bootovanie cez usb a zakazat ho.
nevieš približne kde by to mohlo byť ?caesar1987 napísal:jj tam by to malo byt.. to je divne. skus najst este niekde bootovanie cez usb a zakazat ho.
-
caesar1987
Addict
msi nemam ale toto som nasiel na nete
'USB KB/Storage Support' or 'Legacy USB support'
mas tam niekde nieco take?
ano také niečo tam je určite ..a nie som si istý či som to aj neskúšal už vypať ..ale skúsim to a napíšem či to pomohlo ..treba to vypať nie ?caesar1987 napísal:msi nemam ale toto som nasiel na nete
-
caesar1987
Addict
jj skus ich vypnut.
nič nepomáha ...vypínal som aj to USB KB/Storage Support aj som to zapínal aj USB Controller som vypínal a nič nepomáha ..neviem už viac čo stým ..caesar1987 napísal:jj skus ich vypnut.
ako citam o tejto doske po roznych forach tak ma problemy skoro zo vetkym..zabudol si dopisat celu zostavu..aky mas disk?zdroj?ram?viacero uzivatelov mlo problem s grafikou..bola vadna a preto sa doska lockla..vyskusaj inu grafiku,pripadne prehod ramky do inych slotov,vyskusaj iny zdroj..dokonca ma problemy aj s niektorymi sata maxtor HDD..najde ti hdd v biose?napis celu zostavu aku mas
-
Soviet
Darca
Hmm v biose by mala byt aj taka featurka pri bootovani a jeho nastaveni niekde, ze fast boot.. ten by mal teda preskakovat sken zariadeni, alebo nejak tak sa chovat..vyskusaj to pohladat..Asus by to mal mat..