justcanon.net
-
anyway
Light Star
- Príspevky: 297
- Registrovaný: 12 dec 2009, 18:38
- Bydlisko: Nuuk, Greenland (prechodne BA)
justcanon.net
Ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto e-shopom http://www.justcanon.net/ ? Snažil som sa o tom niečo vygoogliť ale nenašiel som žiadnu jednoznačnú informáciu, či sa jedná o podvod alebo nie. Stránka existuje cca 2 mesiace.
-
PAuLi3
Darca
- Príspevky: 4737
- Registrovaný: 28 dec 2006, 18:33
- Bydlisko: Komjatice,Nitra
- Kontaktovať používateľa:
Re: justcanon.net
teraz budes akoze kazdu chvilu zakladat nove temy o strankach kde sa chces spytat an ich skusenosti?
Co to nedas do starej povodnej temy
Co to nedas do starej povodnej temy
-
zelovoc
Darca
- Príspevky: 4303
- Registrovaný: 15 okt 2005, 9:01
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Re: justcanon.net
http://www.google.com/search?q=justcano ... =firefox-a
2. odkaz si pozri,
ak nevies po anglicky: nenakupuj tam
2. odkaz si pozri,
ak nevies po anglicky: nenakupuj tam