Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Neviem ako vam no mne sa ten San Francisco zda podozrivo lacny 
popravde sony ercsonu by som sa rad vyhol mam snimi zle skusenosti vzdy som si kupil nejaky nadupany a po pol roku zacal mrznut som musle vytahovat beterku a znovu zapinat
Potrebujem stymto poradit 
HTC Wildfire alebo HTC Hero? A dovod prosim
Tieto zatial vyzeraju ze to bude jeden z nich, a su v podobnej cenovej kategorii
Tak prosim radte 
HTC Wildfire alebo HTC Hero? A dovod prosim
mne u toho hero vadi uz len tvar ale ak to teba neva
No ved ze ani mne sa to nepaci, fakt nechapem komu to mohlo napadnut take nieco.
Ale zas niektori vravia ze ten wildfire ma dost slaby displej, niektory ze je v pohode a ze neni to az tak strasne, ale neviem.
Co myslis?
Ale zas niektori vravia ze ten wildfire ma dost slaby displej, niektory ze je v pohode a ze neni to az tak strasne, ale neviem.
Co myslis?
mne sa ten tvar praveže páči o praktickosti tu zas reč asi nebude no to už je každemu podla gusta
tak či tak HERO je už starši model ktory vie stále čo ponuknuť
wildfire je sice novinka ale mne to pripada ako že HTC spravilo niečo čo sa bude predavať lacnejšie nech nema len telefony za 500+€
ja byt tebou berem HERO
a pokial viem s wildfire su problemy kvoli rozlišeniu
tak či tak HERO je už starši model ktory vie stále čo ponuknuť
wildfire je sice novinka ale mne to pripada ako že HTC spravilo niečo čo sa bude predavať lacnejšie nech nema len telefony za 500+€
ja byt tebou berem HERO
a pokial viem s wildfire su problemy kvoli rozlišeniu
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://mobil.bazos.sk/inzerat/5606942/O ... ndroid.php tu ho mas ale trocha drahsiicefiresr napísal:Fotak je naozaj posledna vec, ktora ma trapiZapnem ho par krat za zivotnost telefonu. Mam take nutkanie ho objednat z U.K., ktovie, kedy bude na Slovensku
tak nato ser za taku cenu
Ta cena je absolutne normalna. Ocividne neviete, aky je stav na trhu. V U.K. je totalne vypredany a tam sa najlacnejsie da kupit za 99 plus 20 libier, co je v prepocte 154€, plus doprava k nam 20€ v priemere, ak to nie je priamy dovoz.
A Orange Slovakia ho uvedie najskor buduci rok a aj to je otazne kedy. V Madarsku sa dokonca SF predava vo verzii pre Cinsky trh, ktora je parametrovo okryplena (rezistentny displej, polovica RAM), tak uvidime, aku verziu budu predavat u nas.
A Orange Slovakia ho uvedie najskor buduci rok a aj to je otazne kedy. V Madarsku sa dokonca SF predava vo verzii pre Cinsky trh, ktora je parametrovo okryplena (rezistentny displej, polovica RAM), tak uvidime, aku verziu budu predavat u nas.
Neviete este o nejakom dobrom telefone s androidom za dobru cenu? Najlepsie tak okolo 200€.
Kedze ten wildfire ma nic moc displej.
Hero je celkom dobry a ked nenajdem nic lepsie tak ho asi vezmem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ved uz si tu mal vymenovane asi vsetky dostupne...
Orange San Francisco. OLED, vysoke rozlisenie, kapacitny. 190-200€ dovoz z UK.Sh4d0W napísal:Neviete este o nejakom dobrom telefone s androidom za dobru cenu? Najlepsie tak okolo 200€.
Hm a v porovnani z Hero?
Ja len ze HTC je HTC a taketo telefony ze San Francisco no neviem, kupim ho z UK a ked sa nieco pokazi tak co?
Ja len ze HTC je HTC a taketo telefony ze San Francisco no neviem, kupim ho z UK a ked sa nieco pokazi tak co?
kurna ten telefon Orange San Francisco je celkom pruser zohnat
v tej cene a z nejako normalnou zarukou
Jasne, ze sa neda zohnat. Vsak je len sedy dovoz. Zaruka rocna v UK. Inde sa zatial v EU nepredava.
icefiresr napísal:Jasne, ze sa neda zohnat. Vsak je len sedy dovoz. Zaruka rocna v UK. Inde sa zatial v EU nepredava.
pokukam u nas bazari tam obcas take telefony maju nove len s prirazko 10 eur tak sa kuknem
Dobry den. ludia poradte mi prosim, mam moznost kupit novucicky HTC desire vybrany z t-mobileu. Predavajucemu prisiel od kuriera, takze je este komplet vo foliach. No a tu je problem, zatial nemame ako zistit ci je odblokovany. Jeden operator na biznis linke mi prezradil, ze tie nove high end telefony nebyvaju blokovane. a povedal, ze on to tak mal ked si bral na pausal. A proste teraz neviem. Viete mi to niekto potvrdit alebo vyvratit? Videl som zopar inzeratov ze z tmobile vybrany a odblokovany, avsak to si mohol uzivatel odblokovat sam. Chcem sa teda spytat, ci nie je problem si ten telefon odblokovat aj doma, flashnutim firmwareu. a potom keby nahodou ho dam do servisu nahodit povodny, ci v pohode vyreklamujem. Napiste vase skusenosti z praxe prosim! dakujem 
Vsetky Desire z T-Mobile su blokovane. Toto viem na 100 percent
Ale nie je zas taky problem s ich odblokovanim, u HTC to je aspon mozne, nie ako v pripade iPhone oficialnou cestou.
a mozes mi tuto informaciu niecim podlozit? odkial to vies, bral si osobne na pausal? a pripadne, vies prihodit nejaky navod na odblokovanie 
mne tiez povedal pracovnik tmobile, ked od neho (sukromne) kamarat kupoval HD2, ze tmobile tieto high-endy neblokuje, aj konkretne tato HD2 z tmob nebola blokovana
inu skusenost vsak nemam
inu skusenost vsak nemam