naspodku som zabudol spravit ciarkovane vodice zasuvkoveho obvodu
elektroinstalacia domu - schema
elektroinstalacia domu - schema
mal som zadanie nacrtnut elektroinstalaciu domu/byt a kedze som nic podobne predtym nerobil, ba ani nevidel, taktiez som nikdy nerobil v programoch tohoto typu, ale nieco som zbuchal, tak by som chcel poprosit o nejaky komentar, ci tam su nejake zasadne chyby (kozmeticke neriesim, tych je tam spusta - v znacnej miere som si pomahal paintom
zaklad je z proficadu)
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: elektroinstalacia domu - schema
kde kade ti chyba oznacenie nasobnosti, ale to sa stava, skontroluj si to
plus zasuvky nemozu vychadzat akoby z nicoho (3), bud je tam uzol (1) alebo priebezne zapojenie v tvare pismena delta (2) pokial ma pamat neklame (vid priloha)
plus zasuvky nemozu vychadzat akoby z nicoho (3), bud je tam uzol (1) alebo priebezne zapojenie v tvare pismena delta (2) pokial ma pamat neklame (vid priloha)
troska som to upravil (zmizli mi tam akosi "okna"... ale o to teraz nejde), je to uz lepsie? inak tie chyby, na ktore si ma upozornil, tak to nebolo z nepozornosti, ale z nevedomosti
ps: o tie izby atd mi nejde, dal som tam co mi prislo na um..
ps: o tie izby atd mi nejde, dal som tam co mi prislo na um..
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
po pravde sa skor (vo vacsine) pouziva priebezne zapojenie a nasobnost je treba vyznacovat na kazdom useku medzi uzlami a aj po urcitej dlzke, lubovolnej (aby to bolo prehladne) pri dlhom useku (a aj pri vystupe z bytovej rozvodnice)