Tankovanie cez vianoce
Tankovanie cez vianoce
zdravim. 24. decembra rano vyrazam z Manchestru (anglicko) do presova. to znamena ze by som mal parkrat po ceste tankovat. to by nebol problem. problem je to ze si niesom isty ako to bude s benzinkami popri dialnici v nemecku rakusku a belgicku pocas sviatkov. myslim ze do 12:00 hod 24.dec nebude problem natankovat. ale co potom? co ak mi zasvieti rezerva 24. alebo 25 decembra? viete mi povedat ako to je s benzinkami pocas vianoc v inych krainach pocas vianoc? berte prosim do uvahy ze pocas niektorich dni maju kamiony zakaz jazdit.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tankovanie cez vianoce
kedze tu v BA na Brnianskej OMW som bol na stedry vecer tak cca o 21,00 kupovat pivko, tak by som to az tak tragicky na hlavnych tahoch nevidel (cisto moj odhad)
Kamiony budú mať zákaz jadiť, tí čo nestihli domov to budú odstavovať na parkoviskách pred väčšími mestami, tam to bude pootvárané určite, ja si myslím. Popozeraj si dopredu na mape benzinky, kde asi budeš tankovať. Myslím, že nájsť aj otváracie hodiny na nete dnes už nemôže byť problém.
-
hojko
Site Admin
Kamarat robil pred dvomi rokmi ci kedy to bolo na pumpe. Ak si dobre pamatam, tak na Vianoce bolo otvorene do poobedia a aj cez dalsie sviatky.
Ja som minuly rok na Stedry vecer natankoval bez problemov, ani som si to neuvedomil ze by mohlo byt zatvorene. 24teho nie je sviatok, problem mozes mat skor 25teho to uz sviatok je. Na tvojom mieste by som vyrazil skor 23teho vecer aby si minul dopravnu spicku pocas dna, pripadne aj vrtochy pocasia, ktore by ta dokazali necakane dost zdrazat. Autom dokazes spravit Londyn-Presov za 15 hodin ak zastavujes len kvoli WC. Este je moznost vziat so sebou kanister a natankovat si pre istotu do zalohy (ale neviem ake velke auto mas) alebo ak mas niekoho znameho po ceste v Cechach alebo na okraji Slovenska aby ti tankol do svojho 
-
hojko
Site Admin
Juicy: Ako kde, na Slovensku, v Cesku ci v Rakusku je 24. decembra sviatok. Skor si myslim, ze spica bude 23. decembra a nie na Stedry den.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na stedry den budu cesty prazdne ((aspon dufam, lebo tiez idem autom nejakych 600km
)) ... a pumpy budu pootvarane ... isto nie vsetky, ale na hlavnych tahoch isto pumpy najdes ... ked si pre istotu zoberes 10l kanister, nic tym nepokazis 
-
Masaker
Medium Professional
stedry vecer je najlepsi na vyskusanie Vmax:D (vem ze budete kamenovat.... tak povedzme ze to myslim na španielskej dialnici:D)