Neznámy vstup v Peugeot 407 SW.

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Acer01
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Neznámy vstup v Peugeot 407 SW.

Príspevok od používateľa Acer01 »

Nord prehliadka podla poctu km sa ani nepocita ako servisovanie...206 sa mi celkom aj paci...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ratzinger:) dusujes sa tu ake su to pi*ov***, a mozno prave ty si trafil ten vadny kus:D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Masaker: ty si chory?? ved citaj, co pisem... vravim mu, ze nechcem tieto modely hodnotit len na zaklade mojej skusenosti s jednym kusom a odkazujem ho na skusenosti inych v recenziach a na forach :roll:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ale sak kopec tych for som cital aj ja:) vela z nich je proste... nepouzitelnych:) ne neake vsobecne fora pisu ludia ktori poculi nieco ako "auto od zabozrutov , najhoria vec na svete" a uz pi*u akoby ich mali:) npr. taky pugeot club si precitam sem tam a jasne ze su tam chyby ale su tam chyby ktore ma vacsinou kazde auto:) mam skusonosti aj s audi ze im je*alo elektrike:) ale preto ich nezatratim a ani nevyzdvihnem lebo je to nemecke auto:Dono to je v podstate jedno:D
chory som:D hrdlo ma boli ako kona:D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nic ti neposkytne skreslenejsi nazor ako forum plne "spokojnych fanatickych majitelov" ... cest vynimkam, ale vieme ako to na takych forach chodi - na svoje si malokto povie kriveho slova :-) :-) ... fakt je ze je to pezot a pezot je co ? pezot je francuz ! a co vedia francuzi ? strajkovat a bagety dobre robit - pri tom by mali ostat, nie sa do techniky srat :-D :-D (( aj ked cest inym firmam z FR, trebars taky dassault je sice francuzsky, ale chyby nema :-D ))

apropos fanusik alfy nedavno zadrel, ze ved on do auta nic moc neinvestuje ... ma 150kkm a zatial iba benzin, oleje, a spotrebaky ... no a raz menil motor, ale sak co :-D :-D :-D
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

nechcem sa tu do toho miesat. casom som chcel alfu. no zevraj su to celkom schopne auta ale ze sa treba o ne moc moc moc starat a menit veci skor ako u inych. plus ze zeru olej dost. neviem co je natom pravda tak sa chcem spytat ked si tu nieco naznacil na alfu. sry za ot
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Masaker: ja som sa proste prisiel na to, ze na tie tvoje prispevky uz nie som schopny reagovat... skus mi teda aspon subjektivne zodpovedat na otazku, preco vsetci na tie zabozrutske radobyvozidla nadavaju a preco sa nikde nedocitam v globale nic negativne na nemecke ci japonske auta... myslis, ze vsetko su to vymysly a vsetko co sa na forach docitas su bludy, ked uz aj riaditel pbocky pezotu sa vyjadri tak, ze by si to nikdy nekupil?... proste kazda krajina a teda aj automobilka ma svoje pro a proti... ak hladam spolahlive vozenie, pojdem do japonca, ak hladam pohodlne vozenie, pojdem do nemca, ak sa mi pacia dizanerske skvosty exterierov, pojdem do francuza, ak sa mi pacia krasne a vycackane interiery, pojdem do taliana... preco si v obchode nekupim ukrajinske alebo polske pivo, ale zvolim radsej ceske alebo dajmetomu slovenske? nie preto, ze mam voci ukrajinskemu pivu predsudky, ale preto, lebo vo vsebecnosti je ceske pivo na uplne inej urovni... ale zase ak najdem nejaku dobru znacku, ktora vyraba dobru dvanastku, nemam problem si kupit ani tu, hoci nech je aj z madarska...

chobot: je to v globale zhruba tak, ako pises, ale aj tam sa da vybrat schopna motorizacia, 1,6 88kw je vychvalovana... a dokonca si spominam aj na prihodu, co pise nordkapp a ako sme sa na tom kedysi smiali :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mierne OT, ale co uz... Ratzi na ukrajinske pivo ti napisem jedno slovo... Славутич... :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a kua, pan sa vyzna :) dobre teda, slavutich sa nepocita, ale dufam, ze je kazdemu jasne, ako to bolo myslene :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

znam co chlastam :)

Ale samozrejme chapem ako to myslis. Tiez niesom z kadejakych patokov odviazany...
Napísať odpoveď