Audi A6 3.0 V6
-
Marcos Corvin
Expert
Audi A6 3.0 V6
Ahojte ľudkovia,
prosím vás, mám záujem kúpiť Audi A6 3.0 V6 benzín+plyn 162kW rv. 2002 320 000 KM má aktuálne najazdené...
Chcem sa spýtať, že či má niekto z vás s tým autom nejaké skúsenosti??? Hlavne s tým motor, ktorý ide na plyn... či sú s tým nejaké problémy alebo hoc čo... ďakujem vopred za odpovede...
prosím vás, mám záujem kúpiť Audi A6 3.0 V6 benzín+plyn 162kW rv. 2002 320 000 KM má aktuálne najazdené...
Chcem sa spýtať, že či má niekto z vás s tým autom nejaké skúsenosti??? Hlavne s tým motor, ktorý ide na plyn... či sú s tým nejaké problémy alebo hoc čo... ďakujem vopred za odpovede...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Audi A6 3.0 V6
S autom skusenost mam, ale s 3.0 TDI Quattro. V pripade naftovych motorov by som nevidel problem ani s 320 tisic km, ak bolo o neho este aj dobre starane. Ale pokial ide o benzin+plyn, tak to neviem. Pocitaj vsak s tym, ze pri tych kilometroch sa mozu casom nieco pokazit, ci to budu rozne senzory a snimace, capy...
-
erytrocyt
VIP
Asi toľko...
-
drop
Medium Star
Kúpiš, dáš ju stočiť o 150k km, dáš na autobazár popr. v AAA ako TOP stav vytepovanú so 170k km lebo to je benzin malý nábeh a ešte možno aj získaš. Je to smutné ale robia to tak skoro všetci v tejto dobe. A kúpi to chudák čo sa mu na prvej zákrute keď pôjde od teba niečo pokazí a bude si búchať hlavu o stenu, že prečo si radšej nepriplatil o 1500€ viac na poriadne auto. 
ano a naplni skutkovu podstatu trestneho cinu podvodu a moze byt trestne stihany.
-
drop
Medium Star
Celý môj príspevok bol ironický ak si si nevšimol, a narážal som s tým, ako to v dnešnej dobe ide s autami. 
-
hojko
Site Admin
adameeec: Zial na Slovensku nie je pretacanie tachometrov trestne. Uvediem jeden priklad kamarata (je aj tu na fore), ktory predaval firemne auto a nasledne kupoval nove. Mal Opel Astru Combi, lietal s tym den co den po meste, malo to uz dost najazdene. Isiel do AAA, tam hned auto vykupili. Bol zvedavy ako to s autom dopadne a kolko si nahodia, tak po tyzdni ci dvoch isiel pozriet na internet a tam nasiel presne svoje auto, avsak tachometer uz bol pretozeny a malo podstatne menej najazdene, auto okrem toho poslali na opacny koniec Slovenska a predavali ho tam.
-
RATZINGER666
Darca
kamarat ma do bodky tuto istu skusenost, auto daval do Acok so 170kkm, nasiel ho o tyzden neskor so 130kkm... este teraz sa smejem na tej "garancii najazdenych km" co po novom ponukaju v Ackachhojko napísal:adameeec: Zial na Slovensku nie je pretacanie tachometrov trestne. Uvediem jeden priklad kamarata (je aj tu na fore), ktory predaval firemne auto a nasledne kupoval nove. Mal Opel Astru Combi, lietal s tym den co den po meste, malo to uz dost najazdene. Isiel do AAA, tam hned auto vykupili. Bol zvedavy ako to s autom dopadne a kolko si nahodia, tak po tyzdni ci dvoch isiel pozriet na internet a tam nasiel presne svoje auto, avsak tachometer uz bol pretozeny a malo podstatne menej najazdene, auto okrem toho poslali na opacny koniec Slovenska a predavali ho tam.
konkretne stacanie kilometrov trestne u nas nie je, ale dalo by sa to klasifikovat ako povod, resp, zavadzanie... neviem, co by malo byt na stacani a upravovani stavu kilometrov trestne, auto je moje, mozem si s nim robit to, co sa mi zachce... pokial vsak bude stacanie kilometrov uzko spojene s naslednym predajom druhej osobe, uz by to bolo ine kafe...
ale je to trestne. Presne to definuje §221 Trestneho zakona.
(1) Kto na škodu cudzieho majetku seba alebo iného obohatí tým, že uvedie niekoho do omylu alebo využije niečí omyl, a spôsobí tak na cudzom majetku malú škodu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
-
RATZINGER666
Darca
ved Ti to pisem, ze sa jedna o podvod... ale samotny pojem "stacanie kilometrov" alebo "upravovanie stavu km" trestny zakon na slovensku nepozna, a je to len dobre....
co je na tom dobre?
-
RATZINGER666
Darca
uz som to pisal vyssie - moj tachometer, moje ciselka 
To je vsak (podla mna) uplne bezpredmetne ci Trestny zakon taky (konkretny) pojem pozna resp. pouziva alebo naopak nepouziva. To tam teraz akoze ma byt vymedzeny vypocet vsetkych konkretnych foriem podvodu, ktorych sa osoba moze v praxi dopustit? .. no nie, pretoze by to bolo absurdne.RATZINGER666 napísal:ved Ti to pisem, ze sa jedna o podvod... ale samotny pojem "stacanie kilometrov" alebo "upravovanie stavu km" trestny zakon na slovensku nepozna, a je to len dobre....
Takyto pravny ukon (kupa auta so stocenym tachometrom) je navyse v zmysle § 49a Obcianskeho zakonnika neplatny.
-
RATZINGER666
Darca
jezisi, jasne, ze je to bezpredmetne... preto vravim, ze ide o istu formu podvodu...
-
Clean_Up
Professional
Predával som E36 Coupe do bazáru. Malo najazdené 250 tis. km, ale bol to cukrík, koža, digi klíma, atď. Po nejakom čase som ho našiel na Autobazár.eu so 170 tis. km
Takže asi tak nejako.
Známy si kúpil z AAA Fábiu, ale po nejakom čase sa mu podarilo oddrbať spätné z ktorého vypadli klúče aj techničák z nejakej Oktavky.
Ak sa presadí zákon o stáčaní km, tak od nového roku bude stáčanie trestným činom.
Známy si kúpil z AAA Fábiu, ale po nejakom čase sa mu podarilo oddrbať spätné z ktorého vypadli klúče aj techničák z nejakej Oktavky.
Ak sa presadí zákon o stáčaní km, tak od nového roku bude stáčanie trestným činom.