alarm
alarm
mam takyto problem mam alarm mistral max r1 mam ho uz rok a pol a teraz nastali nejake problemy..neboli do toho ziadne zasahy
ide o to ze sa mi alarm samovolne aktivuje...zamknem auto vsetko v pohode napr o 3-4 hodiny zacne auto hukat a blikat..kde moze byt chyba? niekedy to spravi raz za den niekedy dva niekedy tyzden pokoj..
ide o to ze sa mi alarm samovolne aktivuje...zamknem auto vsetko v pohode napr o 3-4 hodiny zacne auto hukat a blikat..kde moze byt chyba? niekedy to spravi raz za den niekedy dva niekedy tyzden pokoj..
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: alarm
moc citlivo nastaveny otrasovy snimac? ja by som to tipol na to, s tym nastavenim citlivosti sa treba pohrat, rovnaky problem som mal aj ja, ibaze mne sa alarm zapal zakazdym ako zacalo prsat, alebo sa auta niekto dotkol 
no mozem povedat ze to pisti vacsinou ked prsi
nemoze to byt tak ze ked sa tam spod motora nafrka voda to zaskratuje a uz to ide?
je to cudne odstavim auto a o par hodin neskor hocikedy zacne len tak pistat
nastavene to musi byt dobre ved doteraz to fungovalo..ale hovorim niekedy aj dva krat za den niekedy tyzden pokoj je to rozne..
takze co mi odporucate?
este sa to javi tak ze vypnem ale ako je to cudne lebo stlacim ze vypnem ale zacne hned ako to stlacim pistat..moznoze treba dva krat tuknut do tlacitka vypnut.. sadnem nastartujem ale stale mi blika ta dioda...ale normalne pomaly ako v kludnom rezime..aj ked znova vypnem..furt blika..
tiez sa mi ten alarm zacal pustat vtedy ked som pripajal baterku...nemoze tam byt skrat niekde? hlavne ked som dal najskor minus a potom plus..ako keby to dalo nejaky impulz a spustilo alarm..tiez bol problem vbypnut..
ale hovorim dlho dlho v pohode a teraz jak je zima to zacalo ..............
nemoze to byt tak ze ked sa tam spod motora nafrka voda to zaskratuje a uz to ide?
je to cudne odstavim auto a o par hodin neskor hocikedy zacne len tak pistat
nastavene to musi byt dobre ved doteraz to fungovalo..ale hovorim niekedy aj dva krat za den niekedy tyzden pokoj je to rozne..
takze co mi odporucate?
este sa to javi tak ze vypnem ale ako je to cudne lebo stlacim ze vypnem ale zacne hned ako to stlacim pistat..moznoze treba dva krat tuknut do tlacitka vypnut.. sadnem nastartujem ale stale mi blika ta dioda...ale normalne pomaly ako v kludnom rezime..aj ked znova vypnem..furt blika..
tiez sa mi ten alarm zacal pustat vtedy ked som pripajal baterku...nemoze tam byt skrat niekde? hlavne ked som dal najskor minus a potom plus..ako keby to dalo nejaky impulz a spustilo alarm..tiez bol problem vbypnut..
ale hovorim dlho dlho v pohode a teraz jak je zima to zacalo ..............
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vinou moze byt aj vlhko... ja by som pozrel skraty, pripadne investoval do novej kabelaze... ak nepomoze, tak je na rade test snimacov...
no moznoze len to vlhko alebo co dazde sneh atd..ono trosku som smykal na snehu mozno sa dostal tam kam sa nemal a zblblo to..no nechcem riskovat ze zapnem alarm odidem niekam auto zacne pistat a vybije mi baterku..lenze pravu pricinu asi tazko zistim..musim len testovat
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
caute , ja mam jeden problem takisto s alarmom no netusim o aky model ide , priblizim svoju situaciu , mam mazdu 323 ba sedan z 95 roku a uz tam bol central z alarmom ked som ho pred mesiacom kupil, pochybujem ze je original , ovladac je dost skaredy a ma dve tlacitka a funguje len jedno , tym jednym sa odomyka a zaroven i zamyka auto , tlacitko druhe nerobi ni. spat k veci , alarm funguje tak ze huka ked otvorim dvere klucom , alebo kopnem do kolesa , tzn. ma otrasovy snimac ... minule pred skolou hodili pri moje auto petardu a asi 3 auta zacali hukat no moje nie , a dnes v noci som sa zobudil dva krat na to ze huka . bol dost vietor a prsalo neviem ci to moze byt tym , ci moze byt ten vietor silnejsi ako petarda .. najradsej by som odpojil ten otrasovy snimac , prinajhorsom sirenu .. da sa to normalne z riadiacej jednotky len tak vypojit ? asi bude dost problem ju aj najst
dakujem za rady
No skor by som odpojil otrasovy snimac,.. kedze aj ked odpojis sirenu a niekto buchne do auta tak budu blikat smerovky alebo svetla (podla toho ako to mas napojene)
Zvycajne su snimace skryte pod pristrojovkou zospodu pod plastmi,... tak skus sa tam pozriet....
Zvycajne su snimace skryte pod pristrojovkou zospodu pod plastmi,... tak skus sa tam pozriet....
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ano aj ja by som najradsej otrasovy snimac , lebo ked odomknem a zamknem auto cez sirenu pocujem pipnutia dve alebo jedno a viem ci som zamkol , smerovky neblikaju vobec , ani pri hukani ani pri odomknuti/zamknuti , pri odomknuti sa mi akurat tak pustia parkovacky
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
nasiel som , na riadiacej jednotke je popis kablov , jedine co som sa dozvedel je Green loop , current sensing on/off... z jednotky trci zelena slucka , je to kabel , ak chapem spravne po prestrihnuti sa vypne otrasovy snimac .. chapem dobre ?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
a je to tak na 100% ? nie je mozne ze je v riadiacej jednotke a takto je poriesene jeho vypnutie ? tak ci tak budem musiet strihat ak bude aj mimo lebo do riadiacej jednotky sa picha len jedna pätica a v nej su kable , cize po jednom sa odpajat nedaju , iba naraz
Neviem aky mas typ alarmu ale na povacsine sa kazdy komponent do RJ zapaja samostatne..napr otrasovy snimac,diodka atd atd
Ak by si sa rozhodol predsa strihat tak si pre istotku odpoj aj baterku,nech nevyskratujes RJ
Ak by si sa rozhodol predsa strihat tak si pre istotku odpoj aj baterku,nech nevyskratujes RJ
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
pätice su 3 , ta cervenocierna je dioda , ta s bielimi kablami ide prec aj so vsetkymi ostatnymi blizko RJ uz nic nie je
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 9:17)
odpojil som baterku , prestrihol zeleny kabel , zapojil , zamkol a kopal do kolesa , triasol autom a dlho nic .. spokojny som este raz kopol do kolesa pre istotu a zacalo hukat
// uz som to poskladal idem do roboty , zajtra alebo v pondelok skusim
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 9:17)
odpojil som baterku , prestrihol zeleny kabel , zapojil , zamkol a kopal do kolesa , triasol autom a dlho nic .. spokojny som este raz kopol do kolesa pre istotu a zacalo hukat
// uz som to poskladal idem do roboty , zajtra alebo v pondelok skusim