HTC HD2
Re: HTC HD2
Ahoj, Mam Touch HD takze by som ti vcelku mohol pomoct 
1. Skus iny kábel
2. Hard Reset (Bacha prides o vsetky data osobne udaje v mobilnom ulozisku na Pamatovke ti ostane vsetko
Hard reset sa robi tak ze drz volume up a volume down a stlacaj power button potom ti vypise ze resetting to factory settigs ci co a stlac volume up spravi to asi za 10-15s potom vypise press volume up to boot stlac teda volume up a zas budes mat to iste ako ked kupis mobil sprievodca nastaveni... atd
A napis prosim Verziu softwaru, v mobile skus si nainstalovat Active Sync na XP ci windows mobile Device center na Vistu ci 7 alebo posledna moznosť skusit iny pc
1. Skus iny kábel
2. Hard Reset (Bacha prides o vsetky data osobne udaje v mobilnom ulozisku na Pamatovke ti ostane vsetko
Hard reset sa robi tak ze drz volume up a volume down a stlacaj power button potom ti vypise ze resetting to factory settigs ci co a stlac volume up spravi to asi za 10-15s potom vypise press volume up to boot stlac teda volume up a zas budes mat to iste ako ked kupis mobil sprievodca nastaveni... atd
A napis prosim Verziu softwaru, v mobile skus si nainstalovat Active Sync na XP ci windows mobile Device center na Vistu ci 7 alebo posledna moznosť skusit iny pc
No takze..uz som necakal ze sa niekdo ozve..takze windows mobile center to proste nic ked zapojim zacne instalovat usb ale potom ze sa nenainstalovalo spravne..no skusim ten hard reset vela veci tam nemam pretoze nemam este dlho tento mobil..a iny kabel? nemam..to by som musel kupit dalsi.hh alebo ako to myslis..ale pochybujem ze v kabli bude nieco..takze v mobile mam active sync..no takze verzia OS 5.2 , Manila ..
No skus teda ten druhy kabel ak nemas tak si skus nejaky pozicat klasicky micro-usb
Skus ešte teda to druhe PC alebo ten HardReset a kedze ti ho PC spozna nastav ho na disk drive a nie na active sync
Skus ešte teda to druhe PC alebo ten HardReset a kedze ti ho PC spozna nastav ho na disk drive a nie na active sync
a čo vravíš na preinstalovanie celeho windowsu? pomohlo by to?..len sa pytam
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2010, 20:43)
myslim PC..
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2010, 20:43)
myslim PC..
najprv skus teda iny PC
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
aky mas windows?
Hotovo , celý problém bol v poondiatom USB , skusil som iny kábel a cez ten to už šlo..
Uži si ho nech pekne slúži
Pre Adminov LOCK