Editácia programov v „Autoplay“ Windows 7

Informácie o software, ankety...
DR8PruBr
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Editácia programov v „Autoplay“ Windows 7

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Akým programom alebo ako by som vedel editovať „Automatické spustenie“ vo Windows 7?

U XP bol na to šikovný program „TweakUI“ a dalo sa tam nastaviť čo som chcel – dajme tomu pri každom typu vloženého média som mal len otvoriť v prieskumníkovi alebo otvoriť pomocou Total Commander-u.

Aj u Windows 7 by som si to chcel nastaviť – teda žiadne „Zálohovanie“, „Import videí“ a neviem čo. Proste by som tam chcel mať len Total Commander a prieskumník.

PS: Ten Total Commander som tam pridal pomocou programu Autoplay Repair 2.2.2 ale dajú sa v ňom veci len pridať a aj to nie pre všetky médiá :(
Prílohy
00.png
00.png (42.4 KiB) 269 zobrazení
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Editácia programov v „Autoplay“ Windows 7

Príspevok od používateľa hojko »

Hmm, mozno som mimo, ale roky autoplay vypinam. Nie je to jednoduchsie, ked sa mi nezobrazi nic a spustim to co potrebujes, ci je to Total Commander, WinAmp, BSPlayer a pod.???
DR8PruBr
Star
Star

hojko > ja ho nevypínam, ale chcem si to editovať. Len neviem ako nato. V XP sa to dalo ako som spomínal pomocou toho softu a aj pomocou registrov. Vo Windows 7 sa v registroch neviem k tomu dopracovať.

Pravdu máš, že si spustím čo treba, ale je jednoduchšie na to kliknúť ako sa preklikávať (prehľadávať) a manuálne spustiť ten software až po nájdení.

A vec ďalšia: hlavne by som sa chce zbaviť tých zbytočností - kadejaký sprievodcovia importom, zálohovaním a neviem čím...
DR8PruBr
Star
Star

hojko > OMG, vidíš tam niekde také možnosti ako pridanie nejakého resp. odobranie nejakého programu z autoplay menu? Ja nie...

//autoeditácia príspevku (10 Dec 2010, 23:15)
Problém solved.

Našiel som maličký soft Default Programs Editor ktorý nájdete na http://defaultprogramseditor.com/

Upravuje dokonale AutoPlay menu a rôzne iné veci – kontextové menu a pod. Takže sedmičku už mám doladenú k mojej spokojnosti.

Je to freeware, dá sa integrovať aj do ovládacích panelov :)

Pridávam nejaké screeny.
Prílohy
1.png
2.png
Napísať odpoveď