Co je HDMI? Ktory CPU je naj? Zistenie vykonu PC v hrach?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Co je HDMI? Ktory CPU je naj? Zistenie vykonu PC v hrach?

Príspevok od používateľa Forsaken »

Javatar preco by sa mal niekto bavit s clovekom co nieje ani kus sebakriticky a sprava sa ako opica co dostala klavesnicu?

Na otazku ci treba kabel niekam zastrcit, sa neda odpovedat normalne, pretoze nie, netreba kabel nikam zastrcit...

preco? pretoze 1+1 je 2 a ked kabel nezastrcis tak ti to asi nepojde...

keby tu bolo vidno aspon daky progres zo strany Roibena, mozeme sa bavit dalej ale zaspamovat 5 stran a na konci sa spytat "HDMI alebo DVI konektor je v graf. karte?" nieje nevedomost, ani nizky vek, ale retardacia alebo ina myslova choroba, pripadne snaha na seba zaujat...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Forsaken napísal:Javatar preco by sa mal niekto bavit s clovekom co nieje ani kus sebakriticky a sprava sa ako opica co dostala klavesnicu?
pretoze ma chut a snahu pomoct
Forsaken napísal: Na otazku ci treba kabel niekam zastrcit, sa neda odpovedat normalne, pretoze nie, netreba kabel nikam zastrcit...
Najsprostejsia otazka (kladena vazne) o akej som pocul bola: Aky dlhy cas po odpojeni zo zastrcky ostane prud v kabli. Ani Roiben to neprekonal, ber to tak, ze co je pre teba samozrejmostou prenho je spanielska dedina.
Forsaken napísal:keby tu bolo vidno aspon daky progres zo strany Roibena
zacal sa snazit googlit a uvazovat
ak ti tu vadi (evidentne ano)tak to jednoducho ignoruj, keby som sa mal ja rozhorcovat nad inteligenciou zopar tunajsich uzivatelov mal by som permanentne zvyseny tlak
v skratke: na tomto svete bude stale dost blbcov pripravenych ta nasrat tak sa s tym zmier :) (no offense)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

mna nenasiera Roiben, ale postoj ludi, ktori si neuvedomuju, ze diskusia s opicou nikam nesmeruje, ale stoj čo stoj sa snazia odpisat na nezmyselnu otazku len aby naplnili svoj pocit "pomoct" druhemu aj ked on samotny sa zahra v dalsej odpovedi na debila opat len aby si vynutil pozornost prave tychto ludi.

//support je plateny = rad odpoviem na hocijaku otazku
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

pozri - keby tych ludi okradal o cas osobne nevpoviem ani slovo, ale ziadat si pozornost na fore?
tema obsahuje 104 prispevkov z toho 39 napisal on a existuje 11 den, jeho otazky su sice totalne zaklady ale ked sa nad tym zamyslis tak je vela veci ktore nemal odkial vediet (ak k tomu zaratame jeho neochotu rozmyslat sam) -> pozornost na fore sa vynucuje trosku inak, podla mna je to lama a neche sa mu googlit (alebo nevie poriadne googlit) tak robi nieco aby az taka lama nebol
diskusia s opicou cvici trpezlivost a komunikacne schopnosti(ak si niekedy robil support tak vies o com hovorim) a vacsina jeho otazok nezmyselna nie je
ked si das do googlu HDMI (ako si mu sam odporucil) tak sa docitas o tom ze je to rozhranie a ty si v 13 tusil co ten pojem znamena? asi tazko... a obdobne s inymi otazkami, pytal sa co znamena GHz, co je cache (to prve som v 13tich vedel ale o tom druhom som nemal ani paru)
milujem presne taketo reakcie - objavi sa lama ktora nevie ze kable sa do PC zapajaju zozadu (lebo nikdy nemala potrebu sa tam pozriet a ani sa o to zaujmat a dokonca ani o tom rozmyslat - preto pise rychlejsie nez rozmysla) - a ty ho odkazes na zdroje ktore su odborne (a bude z toho este zmatenejsi) pripadne ho zdrbes za to ze je lama - presne ako ked niekto pride s tym ze sa chce stat hackerom alebo urobit PC hru a predstavuje si to ako hurvinek valku, vacsina reakcii je aky je debil a pricom sa ten clovek chce toho debilizmu zbavit
Roiben potrebeje predovsetkym vediet ako hladat informacie a ucit sa samostatnemu uvazovaniu a do tohto stadia ho dostanes kladenim navadzajucich otazok a nie jeho zhadzovanim.
A sorry za OT.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Forsaken ma pravdu. Bud je to uplný retard alebo si tu z niekoho uťahuje.
A vsetok obdiv k ludom ako napriklad javatar ktorí majú trpezlivosť.

Toto by pochopil uz po prvej stranke moj 8 ročný syn.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

javatar - toto čo vidíme z jeho strany v tejto téme nieje snaha...za snahu by sa dalo považovať, keby sme mu dali link na wikipediu, prípadne iný zdroj, kde by si to prečítal...ale on nieje schopný ani otvoriť google...to podľa mňa za snahu nemožno považovať...s otázkami na fórum idem až vtedy, keď si sám neviem rady...nie vtedy keď sa mi nechce hľadať...je nenormálne, aby sa 6 strán rozobe....škoda slov...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

vladenko007 napísal:Forsaken ma pravdu. Bud je to uplný retard alebo si tu z niekoho uťahuje.
Mozne su obidve moznosti, ja len tvrdim, ze som stretol aj blbsich...
vladenko007 napísal:A vsetok obdiv k ludom ako napriklad javatar ktorí majú trpezlivosť.
Majster trpezlivosti je v tejto teme beardie.

Precital som si celu temu a prave a respekt pred beardiem. Aj ja som rozmyslal, ci si len nerobi srandu ale ak si ju aj robi tak nech sa pobavi. A ani jeden z ludi mu to nevysvetloval ako debilovi (a ani google tak nevysvetluje, preto mu googlenie nepomohlo), aj ked sa par ludi snazilo. Podla mna ten chlapec nema ani povinnych 13 ako tvrdi. A preco si myslim ze to mysli vazne? Lebo (ako som spominal vyssie) mam skusenosti aj s vacsimi debilmi. Samozrejme mozem sa mylit...
Roiben
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Roiben »

...... priznavam sa som uplny debil o pocitaci neviem absolutne nic iba to co som sa docital prave tu v googli som bol aj vo wikipedia ale tam su take vysvetlenia ze tomu nemam sancu pochopit ako tu... toto je jedna stranka pod procesor http://pc-revue.blog.cz/0710/co-je-procesor
co je to taktovacia frekvencia? to je akoze mno.... neviem ani co je to frekvencia.... a co je to externa frekvencia?

//autoeditácia príspevku (27 Nov 2010, 10:05)
docital som sa ze taktovacia frekvencia udava kolko krat dokazeme zapnut vypnut tranzistor to je pravda? lebo ak ano idem hladat co je to tranzistor :D :D :D

//autoeditácia príspevku (27 Nov 2010, 10:10)
docital som sa ze cache vlastne zrychluje pohyb medzi hlavnou pametou a procesorom cize to urychluje tok informacii nie? a btw ked ano preco sa cache vola vyrovnavacia pamet? ked to nic nevyrovnava? ci? :D

//autoeditácia príspevku (27 Nov 2010, 10:17)
viem ze by som mal ist na google ale tam je o tranzitore na wikipedii napisane ze je to spinac a potom dalej v odkazoch ze je to niake hracky :D http://www.google.sk/#hl=sk&biw=1024&bi ... 6136d0d5d4

//autoeditácia príspevku (27 Nov 2010, 15:21)
toto čo vidíme z jeho strany v tejto téme nieje snaha...za snahu by sa dalo považovať, keby sme mu dali link na wikipediu, prípadne iný zdroj, kde by si to prečítal... em kedy ste mi dali link okrem toho HDMI co mi hovno pomohlo?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...tvoj problém je že sa najskôr pýtaš a potom hľadáš odpovede...lebo vidím, že hľadať vieš...tak nebuď lenivý...tu nejde o to aby si zdvihol svoju lenivú riť zo stoličky, tu ide o pár klikov myšou...ak sa chceš zdokonaľovať, musíš si informácie vedieť nájsť sám...čo by si bol za znalca, keby si sa všetko musel pýtať iných?...v dnešnej dobe musíš byť samostatný, inak ťa život prevalcuje...
Roiben
Light Expert
Light Expert

ano ale vies aj ked hladas tak si nieco precitas a to moze byt zleee a potom najdes ine a hovoris ktore je dobree a ktore nie..... a tak to sem radsej napisem ci je pravda to com cital....
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

niekto si robi srandu a vy mu na to naletite :D kto normalny sa opyta desat krat co je grafika a 10 krat sa mu to vysvetli aj tak to nevie
Roiben
Light Expert
Light Expert

ja viem vyzera to divne ale ja som tomu vazne nechapal a preto sa chcem ospravedlnit vsetkym a podakovat vsetkym ze mali tu trpezlivost uz tomu chapem :) a btw co je na tom take tazke pochopit ze som tomu nechapal?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

NEchce sa mi to cele citat..dufam ze ma teda neukamenujete ak aj toto tu bolo riesene :D ...ja chcem len vediet aky je rozdiel medzi DVI HDMI a VGA v zobrazeni na monitore?napr. pri hrach bezny laik spozoruje vobec niejaky rozdiel?ci je to v podstate jedno ...len tak ma to napadlo na kolko mam tuto kartu http://www.alza.cz/msi-n470gtx-twin-fro ... 193388.htm a tento monitor http://www.alza.cz/lcd-monitory/22-lcd/ ... 114589.htm aa k monitoru som dostal len VGA kabel a ani to na grafiku nezapojim :D som myslel ze ked pise vystupy "VGA,DVI" tak tam budu obe kable a ono nic..ako neni problem do 10eur ten kabel dokupit takze o to ani tak nejde,ja len ci je niejaky rozdiel v kvalite zobrazovania alebo tak nieco
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pri nekvalitnom VGA kabli rozdiel urcite bude
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

v praci mam jeden monitor na VGA druhy na DVI a rozdiel som si volnym okom nikdy nevsimol
Napísať odpoveď