ak myslite tu misiu stou motorkou a lietadlo tak podla mna je tiez lahka a netreba dvihat ani predne koleso da sa to v pohode stihnut ak nemas smolu a netrafi ta nejay ten sud
poviem vam ako som to spravil ja - presne tri pokusy, raz uslo, raz som predcasne omylom odpalil bombu v lietadle. Normalne ides dopredu, po pravej strane kludne aj za kridlom, proste mimo sudov a ked si pri lietadle zabocit a vyjst na rampu, ziadne zadne koleso, ziadne uhybanie... hogwh - presne na TRETI KRAT!
mno ja som to tiez presiel na nejaky ten druhy treti pokus ale kamarat to nevie prejst proste jemu to lietadlo ide strasne rychlo skusal som to unho a rozmyslali cim to moze byt mozno aj tym ze ty co maju velky bike skill to lietadlo ide rychlo sice neviem ci to je pravda ale v com inom ?
sak to je easy. to nikdo nepozna ze ked idete na motorke a mackate klavesu, kde mate nastavene aby sa "zaprel" napredne koleso pojdete rychlejsie ? staci ist vedla tej rampy aby vas netrafili sudy a ked ste vedla nej len zabocit a end
no ja som mal vtedy uz dost velky bike skill lebo casto som jazdil na motorke tak mozno tym ale neviem mne to islo v pohode a nesiel som po zadnom kolelese ani nic podobneho
Ludia co mam spravit v tej misii (CV) v San Fierro potom co mam chodit za takym autom v ktorom je zenska ? Zastrelit ho nemozem... co si mi pinda ze clip her a nieco s technologiou PID ... ale co mam spravit?
Potrebujete získať jedno auto, ktoré práve prechádza mestom. Zero zhotovil prístroj, ktorý sleduje signál mobilu z auta. Vyrazte a naháňajte značky. Ak sa zdržujete, tak značka začne blednúť, až zmizne úplne a vy ste signál stratili. Sledujte ich, až sa dostanete k označenému autu, ktoré ste videli predtým v animačke. Použite naň P.I.T. manéver, ktorý ste sa naučili v autoškole. V rýchlosti vrazte do auta zboku, do zadnej časti a vytlačte ho, aby sa otočilo. Ženská v aute pred vami uteká a dosť manévruje, takže sa to len tak nedarí, no keď ju vystriehnete na rovinke, tak sa to dá. Keď sa vám to podarí a otočíte ju, tak vystúpi a utečie. Nasadnite do auta a Uranus je váš. Ešte ho zavezte naspäť do vašej garáže.
Odmena: $ 5 000, Rešpekt +
Po tejto misii sa vám sprístupní Wheel Arch Angels, garáž na úpravu a skrášľovanie vašich áut v severnej časti mesta.
LINKMAN>>jasne uz si pamatam ak je to ono tak musis ju sledovat az na ten most ktory je typiscky pre San Fierro ten dlhy a ked je tam rovinka tak ti tusim napase aby si pouzil ten ťah co si sa naul v autoskole proste tak ako ta blokuju policajne auta ze tuknes donej zozadu aby ju stocilo a pootm zoberes auto a jeto
kokoos ten 8 track - co su tie preteky v Los Santos v stadione
a tie veľkotraťové preteky označené vlajkou ma tiež už dosť štvú. Hlavne ked mate drahu na pol mapy - tie menšie su v pohode.