Poznáte nejaký dobrý program na obnovu dát po naformatovaní. Je ich veľmi veľa po internete, ale nie každý je dobrý.
EDIT: Skusam program Recover my Files. Volaco to robi ale vyzera to byt na dlho, to dneska nestiham :S
Program na obnovu dát
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: Program na obnovu dát
ja si pamatam, ze ked som daval hlbkovy scan na pandora recovery, tak mi to naslo subory z hry, ktora bola nainstalovana pred asi 3 formatmi HDD (rychlymi), ale to je tiez na dlho. Iny som nepouzival, tento mi staci.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Pozri si pravidlo č. 23, už sa to tu minimálne 5x preberalo, čo aspoň ja viem, lebo som tam reagoval a boli tam odpovede na tvoju otázku.
napr. http://www.hojko.com/post1516730.html?p1516730
napr. http://www.hojko.com/post1516730.html?p1516730
Nakoniec som zachránil všetko čo som potreboval. 500gb dát.
Jak sa teším 
aky program nakoniec pomohol ?
Recovery my Files v4.6.8.993
Pred tým som skúšal novšiu verziu, no nemal som na ňu crack. Súbory hľadalo vyše 6 hodín, no keď som to chcel dať obnoviť, pýtalo CD key ktorý som nikde na nete nenašiel. Potom som skúšal ten istý program, len staršiu verziu (asi 4.6.6). Po 3 hodinách vyhľadávania to nebolo ani v štvrtinke, tak som sa nasral a vypol som to. Nakoniec som stiahol hore spomínanú verziu 4.6.8.993. Súbory hľadalo 7.5 hodín, obnovovalo ich asi tak rýchlo, ako keď kopírujem súbory z HDD na HDD. (ak nie aj rýchlejšie) Mojím odhadom to obnovovalo rýchlosťou asi 100mb/s.
EDIT: Zatiaľ všetky súbory čo som skúšal otvoriť išli, akurát .txt sú nejaké porušené. Nedá sa z nich čítať, ale vôbec mi to nevadí. Dôležité sú fotky, seriály, hudba a hry...
Pred tým som skúšal novšiu verziu, no nemal som na ňu crack. Súbory hľadalo vyše 6 hodín, no keď som to chcel dať obnoviť, pýtalo CD key ktorý som nikde na nete nenašiel. Potom som skúšal ten istý program, len staršiu verziu (asi 4.6.6). Po 3 hodinách vyhľadávania to nebolo ani v štvrtinke, tak som sa nasral a vypol som to. Nakoniec som stiahol hore spomínanú verziu 4.6.8.993. Súbory hľadalo 7.5 hodín, obnovovalo ich asi tak rýchlo, ako keď kopírujem súbory z HDD na HDD. (ak nie aj rýchlejšie) Mojím odhadom to obnovovalo rýchlosťou asi 100mb/s.
EDIT: Zatiaľ všetky súbory čo som skúšal otvoriť išli, akurát .txt sú nejaké porušené. Nedá sa z nich čítať, ale vôbec mi to nevadí. Dôležité sú fotky, seriály, hudba a hry...