gamepad Speed-link nefunkcny pri akcnych hrach

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sensilux
Light Expert
Light Expert

gamepad Speed-link nefunkcny pri akcnych hrach

Príspevok od používateľa sensilux »

objednal som tento tovar http://www.progamingshop.sk/speedlink-x ... 32026.html

a da sa na tom spustit jedine zavody, alebo fifa ktore vobec nehravam, je mozne, ze gamepad je ohraniceny podla zanru??? Lebo mam najnovsie ovladace, win 7 a jednoducho sa to neda nakonfigurovat v hrach ako je crysis, COD, AvP, Just Cause 2.....ma s nim niekto skusenosti?
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: gamepad Speed-link nefunkcny pri akcnych hrach

Príspevok od používateľa caesar1987 »

tie hry musia podporovat hru na gamepade...
pozeral si v nastaveniach hier?
sensilux
Light Expert
Light Expert

jasne, pozeral, vsetke to maju, ibaze jak sa dozvedam, tak vacsina hier podporuje prave gamepad od mrkvosoftu a tak je nutne mat prave Xbox controller od nich! ale existuje vraj emulator, ktory "preorientuje" ine ovladace na ten od microsoftu......ale zatial som z toho saleny a neviem vyjst z toho.....
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Ďalšia kópia Xbox ovládača :smt043
Ako hovorí caesar, hra musí podporovať ten gamepad. Na Xbox Controlleri mi zatiaľ fungovali všetky hry. O žiadnom emulátore nič neviem, no nehádam sa, možno také niečo existuje,
sensilux
Light Expert
Light Expert

existuje, spustil som to, Crysis, CoD, Gears of War, AvP mi gamepad zaregistruje, ale e tu jediny problem....Left trigger a right trigger sa neda pouzivat naraz...napr. ak LT zameriavas, tak nemozes nasledne pouzit RT, inak to ide ako ma....keby som bol vedel ze s tym su problemy, doplatim 15 euri a kupim od mrkosoftu, ale kto to mal vediet?!?!

teraz neviem co s tym gamepadom...:(

//autoeditácia príspevku (10 Dec 2010, 14:25)
Takze,pisal som dodavatelovi,od ktoreho som objednal ten gamepad a napisal som,ze kedze tam nieje napisane hlavnej stranke,ze gamepad sa neda pouzivat na vacsinu hier a ze potrebuje k tomu emulator,tak ze ziadan vratenie penazi a vyhoveli mi...bol som dost prekvapeny a prave preto som navrhol,ze doplatim tolko za gamepad od microsoftu a nebude problem...takze ak by taka situacia nastala,nereba si to len tak nechat ;-)
Napísať odpoveď