Aj to je určitá forma podvádzania, alebo zrady alebo ako to nazvať vo vzťahu, myslím že následky by mali byť rovnaké a to rozchod. Bohužial môj názor nieje vôbec objektívny, nakoľko som nikdy nebol zaľúbený a neviem aké to je byť podvedený osobou ktorú ľúbim.begbeee napísal:Dám jeden príklad z nedávnej minulosti - cca leto.
Viac ako polročný vzťah dobrého chalana s totálnou p***, ale to je samozrejme subjektívny názor. Týpek robil v BA, domov chodil na víkend. Mladá mala voľné týždne. Po asi 2 mesiacoch mu sestra predložila vytlačené dôkazy z pokecu a facebooku (poznala jej heslo), ako si dohadovala stretko na kúpaní s iným chalanom, len čo jej napísal, že musí kvôli práci ostať aj na víkend, ďalej ako s kamarátkou vulgárne ohovárala jeho rodinu, matku, otca každého a dokonca i jeho samého...
Rozišli sa. Na 3 dni. Dodnes sú stále spolu.
Podvádzanie vo vzťahu
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podvádzanie vo vzťahu
bishido takze si ty ten, co lame srdcia druhym? 
-
Bushido
Medium Professional
Ani nie, dievčatá o mňa nemajú záujem, ja to s nimi jednoducho neviem...
tak mozno lovis v zlych vodach...
-
qwerty-xyz
ale hovno jasne ze vies, .... to mas ako PC cko, ... hardware mas ale bez software je ti to na figu ....Bushido napísal:Ani nie, dievčatá o mňa nemajú záujem, ja to s nimi jednoducho neviem...
-
Bushido
Medium Professional
Veď hej nemam správny software...
Len to čo je pre dievčatá "správny software" nie je nič pre mňa...
To nie je pravda. Aj v dnešnej dobe sú stále baby, ktoré vedia oceniť aj ten spomínaný "software", ja verím, že je len otázkou času, kedy na takú natrafíš. Tiež som si niekedy myslel, že kým nevyzerám jak C.Ronaldo, tak nepritiahnem žiadnu babu, to však nie je pravda a verím, že podobné šťastie mať budeš aj tyBushido napísal:Veď hej nemam správny software...
-
qwerty-xyz
ale prd ,... ja expert na zeny nie som, ale snazim sa robit co mozem, ... pecene holuby mi do huby z neba nepadaju takze co ineho mi ostava.Bushido napísal:Veď hej nemam správny software...
-
Bushido
Medium Professional
No ono by sa aj našli dievčatá, ktoré by o mňa mali záujem, len nikdy som k nim nič necítil... Niektorý to nazívajú, že som vyberaví, ale keď niekoho nelúbite, tak s ním nebudem tráviť čas v dúfaní, že si na tú osobu zvyknem...eldzi napísal: To nie je pravda. Aj v dnešnej dobe sú stále baby, ktoré vedia oceniť aj ten spomínaný "software", ja verím, že je len otázkou času, kedy na takú natrafíš. Tiež som si niekedy myslel, že kým nevyzerám jak C.Ronaldo, tak nepritiahnem žiadnu babu, to však nie je pravda a verím, že podobné šťastie mať budeš aj ty
-
qwerty-xyz
tym padom robis len ako v PC priblble triedenie, vytriedis si cielovu skupinu a ide sa. A nevrav ze nevies co sa ti paci.
-
audiotrack
VIP
to je pekná kravina, takýmto cieleným hľadaním nikdy žiadnu nenájdeš.qwerty-xyz napísal:stanov si PRESNE to co od zeny ocakavas a STANOV SI SVOJ MODEL. Potom sa sustred len presne na hladanie a balenie tychto dievcat ,....
tym padom robis len ako v PC priblble triedenie, vytriedis si cielovu skupinu a ide sa. A nevrav ze nevies co sa ti paci.urcite vies, maximalne to akurat tak nemusis vediet spravne definovat.
-
qwerty-xyz
audiotrack napísal: to je pekná kravina, takýmto cieleným hľadaním nikdy žiadnu nenájdeš.
proste ked raz viem ze chcem to a to, tak neni problem, a ono sa to potom ukaze, napr ja ti mozem hned povedat ze hladam extreeeeeemne vysoke (rozumej 190 cm a viac ) a stihle dievcata, pekne to je samozrejmostou. a to je len veeelmi strucny zaaaklad. Ale ide to, pretoze je ich malo ale tak daju sa najst. Ja viem neide, len o vyzor aj o povahu to hladam tiez, ale stanovene by to mal mat kazdy, napr ked by aj kamarati vedeli co sa ti paci co vies mozno ti sami poradia.
-
audiotrack
VIP
Našiel, znamená že ste spolu chodili? Pretože v mojej vete je to "nájsť" práve v tomto zmysle. Tiež je plno dievčat čo sa mi páčia, ale nedá sa zaľúbiť iba tak do niekoho lebo splňa môj checklist. Ten zoznam sa totiž stále upravuje, priority pribúdajú rozchodmi a ubúdajú vzájomnými sympatiami. Zrazu si uvedomíš že tvoja priateľka nie je blondína ale hnedovláska, že nemá 190 ale 178, že má okuliare a strojček, ale budeš ju milovať. Keď sa budeš držať svojho zoznamu, tak budeš hľadať svoj sen a svoju lásku budeš prežívať maximálne tak v nociqwerty-xyz napísal:uz som nasiel zlatooo, a nie jednu. Presne takymto stylom sa totizto hlada. ked totiz nevies co hladas tak potom co hladas?
![]()
proste ked raz viem ze chcem to a to, tak neni problem, a ono sa to potom ukaze, napr ja ti mozem hned povedat ze hladam extreeeeeemne vysoke (rozumej 190 cm a viac ) a stihle dievcata, pekne to je samozrejmostou. a to je len veeelmi strucny zaaaklad. Ale ide to, pretoze je ich malo ale tak daju sa najst. Ja viem neide, len o vyzor aj o povahu to hladam tiez, ale stanovene by to mal mat kazdy, napr ked by aj kamarati vedeli co sa ti paci co vies mozno ti sami poradia.
-
qwerty-xyz
a co znamena najst ? ze najdes, si v kontakte a mas volny pristup, je uz len na tebe ci balis alebo nebalis.
(napr u mna je pri vyske rozpatie 170-195, ideal 178-188 .... vyssie ako 195 moze byt kludne, je to vitane, nizsie ako 170 cm ani bohovi )
-
audiotrack
VIP
čiže nájdeš úžasného človeka, ktorý má rozum aj za teba a teda by ste boli super pár. Ktorá má zoznam s dostatočnými rozpätiami aby si sa do neho zmestil, ale, žiaľ, má 169 tak jej povieš že "sorry kočka, keď dorastieš tak sa vráť alebo si kúp boty so šteklami"? To je asi hlúposť hodná vyznamenania top kravina dňa, a to je len jedna hodina.
Nie, nikdy som si zoznam nerobil. Kritéria mám, jasné. Ale ich rozpätie je také veľké (aby som hovoril rečou tvojho kmeňa) že do neho vlezie každé dievča čo má vagínu a vie sa podpísať. A som rád že som sa neriadil tvojou filozofiou, lebo osoba s ktorou som prežil najkrajšie obdobie života nebola výzorovo môj typ ktorý by som popísal ako ideál ženy ktorá sa mi páči (i keď samozrejme fyzická príťažlivosť tam bola tiež dosť vysoká)
ale to sme už dosť od témy
Nie, nikdy som si zoznam nerobil. Kritéria mám, jasné. Ale ich rozpätie je také veľké (aby som hovoril rečou tvojho kmeňa) že do neho vlezie každé dievča čo má vagínu a vie sa podpísať. A som rád že som sa neriadil tvojou filozofiou, lebo osoba s ktorou som prežil najkrajšie obdobie života nebola výzorovo môj typ ktorý by som popísal ako ideál ženy ktorá sa mi páči (i keď samozrejme fyzická príťažlivosť tam bola tiež dosť vysoká)
-
qwerty-xyz
ked chces OT .... tak nech sa paci, aby som ti velmi jasne a strucne odpovedal, ja sa s dievcatami ktore su nizke ani nebavim, a ani ich nemam mozonst spoznat, proste sa nebavim. Jendoducho vyzor je prvy level, ked ho dievca splni dostava sa do druheho. tak isto ako aj ja u nej.audiotrack napísal:čiže nájdeš úžasného človeka, ktorý má rozum aj za teba a teda by ste boli super pár. Ktorá má zoznam s dostatočnými rozpätiami aby si sa do neho zmestil, ale, žiaľ, má 169 tak jej povieš že "sorry kočka, keď dorastieš tak sa vráť alebo si kúp boty so šteklami"? To je asi hlúposť hodná vyznamenania top kravina dňa, a to je len jedna hodina.
Nie, nikdy som si zoznam nerobil. Kritéria mám, jasné. Ale ich rozpätie je také veľké (aby som hovoril rečou tvojho kmeňa) že do neho vlezie každé dievča čo má vagínu a vie sa podpísať. A som rád že som sa neriadil tvojou filozofiou, lebo osoba s ktorou som prežil najkrajšie obdobie života nebola výzorovo môj typ ktorý by som popísal ako ideál ženy ktorá sa mi páči
Ja ti teda neviem, ale ozaj to je trošku divné, mať takýto filter na baby. Potom sa "čuduj", keď máš čas hrať 28 hodín denne PC, keď takýchto tvojich vysnívaných báb je možno menej jak schodov vo výťahu... Nemal som nikdy nejaké rozpätie na ich fyzické dispozície, to sa mi zdá trošku úchylné
To akože keď sa ti nejaké dievča zapáči a nevieš, či má 169 alebo 171 cm (čo už spĺňa tvoje "rozpätie"), tak prídeš za ňou, opýtaš sa jej to a keď nie, tak jej povieš to, čo píše audiotrack, že sorry, ale mohla by si ešte vyrásť, potom budeš mať u mňa šancu cukrík...
To akože keď sa ti nejaké dievča zapáči a nevieš, či má 169 alebo 171 cm (čo už spĺňa tvoje "rozpätie"), tak prídeš za ňou, opýtaš sa jej to a keď nie, tak jej povieš to, čo píše audiotrack, že sorry, ale mohla by si ešte vyrásť, potom budeš mať u mňa šancu cukrík...
-
qwerty-xyz
eldzi napísal:Ja ti teda neviem, ale ozaj to je trošku divné, mať takýto filter na baby. Potom sa "čuduj", keď máš čas hrať 28 hodín denne PC, keď takýchto tvojich vysnívaných báb je možno menej jak schodov vo výťahu... Nemal som nikdy nejaké rozpätie na ich fyzické dispozície, to sa mi zdá trošku úchylné![]()
uchylne je nemat rozpatie, lebo to potom vyzeras ze trtkavas vsetko co ti pride pod ruky. a aby sme NEBOLI OD TEMY tak to napisem zo svojho pohladu, ja NEMOZEM,NEDOKAZEM A NEVEDEL by som podviest dievca svojho typu, .... lebo ked je to raz moj typ tak neni sanca, vsetky ostatne su doslova pod nou, cize ne. ....
--- a druha vec, audiotrack, PREZIL??? uz s nou nesi?
-
audiotrack
VIP
čiže tvoje priority sú tak spravené, že im vyhovie iba jedna žena? Lebo inak nechápem prečo by si nedokázal vysokú a štíhlu podviesť s vysokou a štíhlou. Celé mi to príde že si veľmi zameraný na vzhľad. Nie je dostatočne vysoká, nemienim sa jej ani pozdraviť. Je pekná, budem s ňou aj ak je to sliepka. (áno, možno sú v tvojom zozname aj povahové a charakterové črty, ale k tým sa pri veľa dievčatách vôbec nedostaneš)qwerty-xyz napísal:... NEMOZEM,NEDOKAZEM A NEVEDEL by som podviest dievca svojho typu, .... lebo ked je to raz moj typ tak neni sanca, vsetky ostatne su doslova pod nou, cize ne. ....
prežil, prežívam, prežijem.. nie je to jedno? Chcel som napísať že by sme nikdy neboli spolu a neprežili (vidíš, ten minulý čas tam musí byť, lebo sa to nedeje teraz kým to píšem) to čo sme spolu prežili. Tiež by som sa teraz nemohol tešiť na to čo ešte prežijeme. Alebo som mal teda asi skôr napísať že by sme sa nikdy nespoznali, možno by bola reakcia o troch smajlov menšiaqwerty-xyz napísal:--- a druha vec, audiotrack, PREZIL??? uz s nou nesi?![]()
![]()
![]()
mimo ineho zivot mas este podla mna pred sebou, nepredpokladam ze mas 85 rokov a nehupes sa pri PC v hojdacom kresle a prikryty dekou. Co vies co vsetko este s akymi babami zazijes, .... alebo s kym sa dostanes do postele.
Skôr by som povedal, že toto je téma viac na diskusiu, ako na anketu. Vela tu záleží od konkrétnej situácie a to v akete neobsiahneš.Bushido napísal:
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2010, 21:17)
Tak povedz ako by vyzerala odpoveď, ktorú by si zaklikol ?