htc hd2
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
htc hd2
caute,
mam taky problem s posielanim a prijimanim mms v O2 na tomto telefone. vobec mi nejdu. ani posielat, ani prijimat. bol som uz aj v dvoch predajniach O2 no nepomohli mi. nastavenia mam take, ako uvadzaju na internete. po odoslani spravy set mms na cislo 99202 mi spatna sms nepride.
neviete co s tym moze byt?
//1200
mam taky problem s posielanim a prijimanim mms v O2 na tomto telefone. vobec mi nejdu. ani posielat, ani prijimat. bol som uz aj v dvoch predajniach O2 no nepomohli mi. nastavenia mam take, ako uvadzaju na internete. po odoslani spravy set mms na cislo 99202 mi spatna sms nepride.
neviete co s tym moze byt?
//1200
Re: htc hd2
Skús ho reklamovať. Alebo škoč do oficialneho servisného strediska a tam.
A to všetky smsky? alebo len na to číšlo 99222 (tá vianočná akcia, keď ju chcš aktivovať)
A to všetky smsky? alebo len na to číšlo 99222 (tá vianočná akcia, keď ju chcš aktivovať)
-
guess.whoo
Redeemer
nie sms..tie idu ok, iba mms. vypise mi chybu siete
Skús vybrať SIM dať do druhého fónu a ak tam pôjdu potom MMS tak je problém u 02 a do tvojho skús dať inú [funkčnú] SIM a ak pôjdu posielať MMSky ta je problém v HTC a budeš musieť navštivíť predajňu alebo officiálne servisné stredisko HTC.
potom napíš výsledok.
potom napíš výsledok.
-
guess.whoo
Redeemer
a v servisnom stredisku sa mi nan pozru aj bez dokladu o kupe?
neviem ti povedať presne, ale tam tuším môže stačiť záručak platný. ale doklad o kúpe si stratil či si ho kúpoval bez neho ?
-
guess.whoo
Redeemer
kupoval som to bez neho..z usa.
to je čudné keď si ho kupoval od človeka bez záručaka z USA asi mal na to dôvod prečo ho chcel predať.... Skús s tým officiálne servisné stredisko HTC. možno uspeješ možno nie ale dza pokus nič nedáš
neviem či vôbec nájdeš na SR takéto stredisko HTX keďže cez gúgl som nič nenašiel.
-
guess.whoo
Redeemer
no bolo to cez ebay, takze tam o motivaciu nejde. Tiez neviem aka HW chyba by to mohla byt. skusal som aj flash romky, ale bez uspechu
vysláveny ebay a nedostal si doklad o kúpe ?? zaujímavé. Skús teda nájsť to servisné stredisko HTC a tam možno uspeješ 
// no tak skús to tam prajem veľa šťastia
// no tak skús to tam prajem veľa šťastia
-
guess.whoo
Redeemer
no je iba v cechach..doklad o kupe mam jedine z paypalu, ale to urcite neberu ako relevantny doklad o kupe
vyriesene pomocou Touch Tools
teraz je hlasitost ok
vyriesene pomocou Touch Tools