3d technologia, co na to treba? kde sa to da vyuzit?
-
tomaxx_199
Medium Professional
3d technologia, co na to treba? kde sa to da vyuzit?
cawte, nasiel som jednu vec nvidia 3d vision a mam otazku ze ako to funguje, to staci len nainstalovat nasadit bryle a ide mi 3d aj v obycajnych hrach, windowse? a dalsia vec ak PS3 podporuje 3d ready to znamena ze musim mat aj hru 3d? kde sa vyuzit to nove 3d?
Re: 3d technologia, co na to treba? kde sa to da vyuzit?
vo windowse budeš vidieť v 3D prd makový, lebo tam v 3D nie je nič. v hrách ti to pôjde, ked to hra podporuje. na googli nájdeš, kde to ide v pohode, kde ako tak a kde vôbec. musí ti to podporovať aj monitor myslím. ide len o to, že grafika posiela dva výstupy odrazu, pre každé oko zvlášť. v hrách to ide ľahko, generovať tie dva obrazy, kedže všetko sú 3D modely, takže s kamerou v hre sa dá jednoducho manipulovať
-
tomaxx_199
Medium Professional
a ak je 3d monitor alebo 3d projektor tak to je to iste? a existuje nieco ako upscaling co prerobi na 3d? existuju nejake hry na 3d? a čo hovorite na 3d kameru?
No tak je jedno, či je 3D monitor alebo 3D projektor. 3D hry určite sú, avšak neviem, ako to presne funguje. Či je možné každú hru spustiť v 3D alebo nie. Hral som Mafiu 2 v 3D a týpek ju zapínal ako klasickú verziu, takže možno stačí mať fakt iba 3D monitor...
-
tomaxx_199
Medium Professional
nikto nevie o tym viac?