Router Edimax AR-7266WnB a NAT
Router Edimax AR-7266WnB a NAT
Zaobstaral som si novy wifi router Edimax AR-7266WnB, vsetko funguje az na NAT. Napriek tomu ze nastavim ip a port stale sa mna neda napojit (CS). Predtym som mal router Vigor 2700 a na tom mi to islo bez problemov. Budem vdacny za akukolvek radu
ISP: T-com Turbo 2
ISP: T-com Turbo 2
Re: Router Edimax AR-7266WnB a NAT
Doplň tam aj public port, ktorý je rovnaký ako local port.
aj tak nejde
Máš to takto vyplnené?
presne tak
Ip adresu máš napevno zapísanú v sieťovom nastavení resp. si ju pridelil k tvojej mac adrese napevno? Je tá IP 192.168.2.102 správna t.j. má ju tvoj pc teraz pridelenú?
ipcku som zapisal na pevno do nastaveni, skusal som aj nechat nech si ju prideli automaticky, taktiez DNS. Pridelit na pevno k mac som neskusal, kde to najdem? IP je spravna
To nastavenie tvojho sieťového pripojenia zmaž (okrem DNS) t.j zaškrtni Získať adresu IP automaticky a klikni na OK .
V routery choď do LAN - DHCP server - DHCP settings (presnú cestu neviem) tam dole klikni na "MAC Base Assignment" tam napíš mac adresu a IP adresu, ktorú k tej MAC pridelíš. Ulož to a reštartuj router. Po reštarte over či máš pridelenú tú IP.
MAC adresu zistíš: štart - spustiť - cmd - tam napíš "ipconfig /all" - ENTER - Pod názvom tvojej sieťovej karty je položka "Physical Address" to je tvoja mac.
Na hlavnej stránke nastavení tvojho routera klikni na Status Info a napíš sem akú verziu firmware máš.
V routery choď do LAN - DHCP server - DHCP settings (presnú cestu neviem) tam dole klikni na "MAC Base Assignment" tam napíš mac adresu a IP adresu, ktorú k tej MAC pridelíš. Ulož to a reštartuj router. Po reštarte over či máš pridelenú tú IP.
MAC adresu zistíš: štart - spustiť - cmd - tam napíš "ipconfig /all" - ENTER - Pod názvom tvojej sieťovej karty je položka "Physical Address" to je tvoja mac.
Na hlavnej stránke nastavení tvojho routera klikni na Status Info a napíš sem akú verziu firmware máš.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vypnúť a zapnúť si to skúšal 
daj tam ešte aj
TCP/UDP 27016 (GamePort, I raise it from the default 27015 for the folks that run a server off the same comp as their client, they should run it bumpd up 1 port so it does not cause port conflicts..))
UDP 1200 (Friends Network)
UDP 27000 to 27016 (<--raised to 27016 from 27015 to match the game and rcon port changes)
UDP 27020
TCP 27030 to 27039
TCP: 27016 (SRCDS Rcon port, make sure it is properly set)
takto sa píše na väčšine CS fór
daj tam ešte aj
TCP/UDP 27016 (GamePort, I raise it from the default 27015 for the folks that run a server off the same comp as their client, they should run it bumpd up 1 port so it does not cause port conflicts..))
UDP 1200 (Friends Network)
UDP 27000 to 27016 (<--raised to 27016 from 27015 to match the game and rcon port changes)
UDP 27020
TCP 27030 to 27039
TCP: 27016 (SRCDS Rcon port, make sure it is properly set)
takto sa píše na väčšine CS fór
nastavil som vsetko jak bolo treba, ip mam pridelenu k mac, no stale nic
, firmware verzia je 1.11, predtym tam bola 1.06, no kedze mi to tiez neslo tak som skusil upgradnut na 1.11 dufajuc ze sa problem vyriesi. Hram sa s tym uz 2 dni a fakt netusim kde je chyba 
hrban:skusal a niekolko krat
, na vigore co som mal predtym mi stacilo mat nastaveny len port 27015 a ficalo to hned
hrban:skusal a niekolko krat
Firewall ti to neblokuje?
Skús otestovať otvorenie portu na inom programe napr. utorrent. Alebo napíš to číslo portu sem http://www.canyouseeme.org/ či ti napíše Error alebo Success.
Skús otestovať otvorenie portu na inom programe napr. utorrent. Alebo napíš to číslo portu sem http://www.canyouseeme.org/ či ti napíše Error alebo Success.
firewall som skusal vypnut, ak myslis firewall na routeri tam som nastavenia nemenil, utorrent ukazuje port ako otvoreny, pritom ho tam ani zapisany nemam ci uz na canyouseme.org alebo http://www.utorrent.com/testport?port=xxxx
Skús si nastaviť vo firewalle na routery v časti DMZ tvoju IP. Ulož nastavenie a reštartni router.
to uz mam nastavene 
Tak potom asi ten čo sa na teba pripája je lama a voľačo posiera, alebo ty máš cs nejak pošahané alebo je ten router na figu.
Neviem si to totiž vysvetliť prečo to nefakčí. Ip máš pridelenú k mac, port forward nastavený, sw firewall vypnutý, hw firewall tiež vypnutý (DMZ na IP) a nejde to. uTorrent ide a cs nie.
Resetuj router a skús to nastaviť všetko ešte raz.
Neviem si to totiž vysvetliť prečo to nefakčí. Ip máš pridelenú k mac, port forward nastavený, sw firewall vypnutý, hw firewall tiež vypnutý (DMZ na IP) a nejde to. uTorrent ide a cs nie.
Resetuj router a skús to nastaviť všetko ešte raz.
tak restart nepomohol, obavam sa ze to bude fakt routrom, tiez mi nejde do hlavy preco utorrent ide a ostatne nie. kazdopadne dakujem za ochotu 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a keď nahodíš starý router všetko ide ???
možno je ozaj len nekompatibilita CS
možno je ozaj len nekompatibilita CS
hej hej ked nahodim stary router funguje to hned
//tak som to spravil takto:napojil som Vigor z ktoreho mi ide net do pc, do Vigoru som pomocou lan kabla napojil wifi router Edimax, ktory mi vysiela wifi a funguje mi vsetko tak jak ma
//tak som to spravil takto:napojil som Vigor z ktoreho mi ide net do pc, do Vigoru som pomocou lan kabla napojil wifi router Edimax, ktory mi vysiela wifi a funguje mi vsetko tak jak ma