openTTD
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: openTTD
OpenTTD momentalne nebezi, tento tyzden budeme este riesit problemy so serverom a ak sa to podari vyriesit, tak by som rad tycoona pustil. Verim tomu, ze sa predide lagom, ktore boli v minulosti.
Tak ako to je s tým serverom? Ja by som si už rád zahral 
-
hojko
Site Admin
Uvidime este, v utorok alebo stredu sa mozno este budu robit prace so serverom, mozno dojde k vymene disku a tak by som nerad pustal server OpenTTD, ktory by bol o dva dni vypnuty. Preto by som bol rad, keby sa doladil tento problem a verim tomu, ze po oprave by sme sa mohli zbavit aj lagov.
-
masterdead
SysAdmin
Kedze problem so serverom je vyrieseny, tak je openttd server zase online. Verzia 1.0.5 takze budete musiet aktualizovat klientov. Zatial bezi len ako test, dufajme ze lagy uz nebudu a bude to pekne plynulo bezat.
Good luck & Have fun
Good luck & Have fun
-
p4ra
Redeemer
Vyzera to, ze server ide OK. Akurat, ze ta mapa je taka nestastna. Neskutocne vela stromov, potom je zla viditelnost. Tiez priemysel je dost zle rozlozeny.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
v nastaveniach si mozes stromy spravit priehladne
No ide to pekne
@p4ra no myslím že v ottd ide o prepravu, takže to je len väčšia výzva
@p4ra no myslím že v ottd ide o prepravu, takže to je len väčšia výzva
-
hojko
Site Admin
Je to len mapa na testovanie, aby sa mohol otestovat server, ci sa nebudu opakovat lagy a doladit niektore veci tykajuce sa nastavenia hry. V poslednej hre bolo zavedene, ze cesty sa stavaju v polickach, ale mesta rychlo rastli a tak malo mesto po prvom dni spustenia servera niekolko desiatok tisic obyvatelov. Preto sa bude potrebne pozriet na stare nastavenia. Ak sa ukaze, ze server nebude lagovat, tak sa opatovne moze povolit stavanie velkych stanic, viac vlakov, moze sa pouzit vacsia mapa...
Ak sa niekomu chce, ma cas a chut, bolo by dobre skusit postavit velke mnozstvo vlakov a zistit, ako sa v tom momente bude chovat server a samotna hra. Vlaky nemusia byt urcene z bane do elektrarne, postaci, ak budu jazdit len tak medzi zastavkami a semaformi, nemusia ani nic prenasat.
Ak sa niekomu chce, ma cas a chut, bolo by dobre skusit postavit velke mnozstvo vlakov a zistit, ako sa v tom momente bude chovat server a samotna hra. Vlaky nemusia byt urcene z bane do elektrarne, postaci, ak budu jazdit len tak medzi zastavkami a semaformi, nemusia ani nic prenasat.
takže sa môžem ísť vyblázniť? 
chod chod
chcem obkukat ako funguju tvoje trate
brma uz mam zmaknuteho 
uff, dajte mi hodinku, dve 
//maličké stanice
//maličké stanice
sharky-no napísal:brma uz mam zmaknuteho
jo... v tamtej hre nie je možné spájať stanice.. musíš zbúrať starú a postaviť novú väčšiu...
to je docela fail
-
p4ra
Redeemer
HERO, ako?
Rion, tak ano. To je mi jasne.
Ale inak TTD rulezz. 
Rion, tak ano. To je mi jasne.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
Curuj: Je tam stary config. Treba to poskusat, otestovat ako ide server a potom sa to moze zvysit. Takze pekne stavat, stavaj, sleduj, ze ci to laguje a daj info sem do fora, ci su lagy alebo nie. Potom sa to podla toho moze restartnut s inymi nastaveniami.
včera v noci sa tam na chvíľu objavil masterdead, tak som mu reportol, že lagy nie sú a je to omnoho hrateľnejšie ako kedysi. fakt už len ten konfig. hádam ešte dostavám nejaké vláčiky 
//fail: max 100 vlakov na hráča
a teraz testuj
//fail: max 100 vlakov na hráča